Northwest Suburban College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Northwest Suburban College mesra mengalu-alukan pelajar antarabangsa untuk menyertai komuniti kami yang pelbagai ilmu-pencari. Tidak kira di mana anda memanggil rumah, apabila anda menyertai SPAN, anda akan menjadi sebahagian daripada sebuah keluarga yang memelihara kamu berdua akademik dan sosial.

 • Dipercepatkan
 • MAMPU
 • Tinggi Kualiti Pendidikan

guru SPAN menyediakan sokongan akademik dan pelajar, menawarkan nasihat dan sumber untuk meneroka pelbagai tarikan di kawasan Chicago. Pada SPAN, anda mempunyai kelebihan saiz kelas kecil yang membolehkan perhatian langsung dari dosen anda dan komuniti berhampiran dengan menghubungi rumah kedua anda.

 • 7000 Kemudahan meter persegi SPAN ini termasuk dua bangunan dengan auditorium untuk kuliah tetamu dan acara awam, bilik darjah moden, makmal komputer, makmal bio-kimia, makmal perubatan dan peralatan.
 • 90% daripada graduan SPAN telah mencapai pekerjaan dalam penjagaan kesihatan atau penerimaan ke sekolah siswazah.
 • 6-Tahun Sarjana Muda Sains dalam mata pelajaran Biologi / Kimia + Ijazah Perubatan (MD)

Northwest Suburban College adalah sebuah institusi swasta bebas pengajian tinggi memberi tumpuan kepada bidang sains dan perubatan. Sejak tahun 2008, kami telah menawarkan pendekatan baru kepada pendidikan tinggi. Hampir 90% daripada graduan SPAN kini bekerja dalam penjagaan kesihatan atau didaftarkan di sekolah siswazah berpendapatan MD atau MS mereka. Terletak di Suburbs Northwest Chicago (Rolling Meadows, IL), SPAN menyediakan keseimbangan sempurna dari kehidupan Chicago dengan sumber alam semula jadi yang terdapat di 69000+ ekar banyak memelihara hutan Cook County dan pusat alam semula jadi. Campus adalah dalam jarak berjalan kaki dari rumah mampu milik dan mudah diakses kepada penumpang dari I-90, I-290, Route 53, CTA, dan perkhidmatan Pace transit. Kampus ini terdiri daripada dua bangunan yang terdiri daripada 23,000 kaki persegi, termasuk bilik darjah dikemaskini, makmal, perpustakaan, makmal komputer, serta ruang pelajar yang besar di mana pelajar bersosial dan belajar.

 • SPAN percaya bahawa tiada apa yang perlu menghalang mengejar pendidikan, jadi kami berusaha untuk menyediakan pendidikan yang berpatutan untuk pelajar kami. kadar tuisyen yang rendah, digabungkan dengan kualiti kami, arahan langsung dan masyarakat penyayang, menawarkan lebih kurang.
 • Pelajar antarabangsa mencari kemasukan ke SPAN digalakkan memohon sekurang-kurangnya 3 bulan sebelum tarikh kemasukan yang dicadangkan. SPAN trimester mula tarikh dalam minggu-minggu pertama bulan September, Januari dan Mei.
 • Perumahan yang sedia ada di barat laut kawasan Chicago, dan sebagai perkhidmatan kepada studetns, SPAN akan menyediakan senarai pilihan perumahan yang ditawarkan. SPAN mempunyai perkiraan dengan pemilik pangsapuri peribadi yang berhampiran untuk pelajar yang masuk.
 • Setelah menyemak pakej permohonan kemasukan anda dan penerimaan, SPAN akan menyediakan anda dengan Surat Penerimaan dan Borang I-20, yang diperlukan untuk F-1 Visa.

MOHON SEKARANG di NWSC.EDU

SPAN
This school offers programs in:
 • English

Lihat Associate of Science »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Science

Bersekutu Sains Dalam Biologi

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Rolling Meadows

Kursus-kursus yang diambil untuk Ahli Bersekutu Sains Biologi menyediakan asas asas dalam kajian biologi. [+]

Kursus-kursus yang diambil untuk Madya Sains Biologi menyediakan asas asas dalam kajian biologi. Pelajar yang mengikuti Bersekutu Sains Biologi akan melengkapkan diperlukan 64 jam kredit dalam kedua-dua kursus pendidikan dan teras umum, yang memberi tumpuan kepada sains semula jadi dan biologi. Bersekutu program Sains boleh diselesaikan dalam tempoh empat trimester, atau satu tahun dan empat bulan, dan setelah berjaya menyelesaikan keperluan program, pelajar dianugerahkan Madya Sains Biologi. Pelajar yang mengikuti trek ini boleh menerima ijazah ini sebagai ijazah terminal mereka dan mencari pekerjaan selepas tamat pengajian atau pelajar boleh meneruskan Kepekatan Pra-Perubatan SPAN ini. Pra-Perubatan Kepekatan memerlukan tambahan 26 kredit, di mana pelajar akan mengumpul 90 jam kredit. Kajian tambahan akan menyediakan pelajar bagi Kemasukan Ujian Medical College (MCAT) dan melayakkan pelajar untuk kemasukan ke program-program sekolah perubatan gabungan SPAN ini. Pelajar yang berminat untuk mengikuti pendidikan berterusan di institusi yang tidak berkaitan akan disediakan untuk peperiksaan sekolah perubatan melalui penekanan program ini pada konsep utama, termasuk biologi & biokimia, sains sosial dan tingkah laku, dan analisis kritikal. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program-program inovatif dan institusi bergabung, hubungi Wakil Kemasukan. Kemasukan: Pra-Perubatan Kepekatan: Pelajar akan dinilai untuk Program MD penerimaan setelah tamat 50 jam kredit sarjana muda. Pelajar yang telah mengekalkan GPA terkumpul minimum dalam program sarjana muda SPAN akan layak untuk dicadangkan kepada program siswazah koperasi. Syarat-syarat untuk tamat pengajian: Lengkapkan sekurang-kurangnya 64 jam kredit. Mengekalkan Purata Nilai Gred Kumulatif minimum sebanyak 2.0 / 4.0. [-]

Contact
Alamat lokasi
NWSC
5999 S. New Wilke Road
Rolling Meadows, Illinois 60008
USA

Rolling Meadows, Illinois, 60008 US