New York Conservatory for Dramatic Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di sini, di New York Conservatory Seni Dramatik (NYCDA) kita faham bahawa anda mempercayai kami dengan impian anda, dan kami mengambil tanggungjawab itu dengan serius. Kami menjemput anda untuk menerokai campuran kelebihan yang tidak dapat ditandingi mana-mana sahaja di dunia.

 1. KITA SANGAT SELECTIVE Banyak sekolah berprestasi rendah seni menerima sesiapa sahaja yang membayar tuisyen, mencairkan latihan untuk mereka yang mempunyai potensi sebenar. Tahun lepas, kami lihat dan uji bakat beribu-ribu pelajar di seluruh negara dan dunia, sebelum mendaftar segelintir pihak. Ini bermakna anda tidak perlu berkongsi ruang, sumber atau perhatian guru-guru anda dengan pelajar yang tidak layak untuk berada di sini. Pengalaman yang bertindak tidak diperlukan, tetapi bakat dan semangat adalah satu kemestian.
 2. ANDA AKAN Melatih DALAM JANTUNG NEW YORK CITY Kalangan profesional, New York City dianggap pusat latihan pelakon yang paling dihormati di negara kita, dan segala-galanya di sini untuk menyedarkan dan memberi inspirasi kepada anda. Pada mana-mana jalan, pada bila-bila masa tahun ini, anda boleh tersandung pada lampu, kamera dan buzz sebuah filem, pameran perdagangan atau televisyen dalam pengeluaran. Jiwa tempat perniagaan sebenar terletak di sekeliling kita, dan anda boleh menjadi sebahagian daripada itu. Melalui latihan di luar, acara sekolah dan kerja kelas setiap hari, anda akan mengasah kemahiran anda dan membina kemahiran anda dalam tempat latihan yang terbaik di dunia.
 3. FAKULTI DAN KAKITANGAN KAMI AMBIL KEJAYAAN SETIAP PELAJAR PERIBADI Fakulti dan kakitangan kami benar memberi tumpuan kepada kejayaan anda, mengenali personaliti anda, kekuatan dan kawasan-kawasan yang paling memerlukan pembangunan. Anda juga selalu membaca dan melaksanakan dalam kelas dengan rakan-rakan yang bermotivasi, berbakat dan serius mengenai pembelajaran kerana anda. Dan enrolmen yang terhad menyimpan nisbah pelajar-guru kita berada di kawasan kejiranan 16: 1. Akibatnya, anda boleh mengharapkan untuk berada di kamera hampir setiap hari, dan pada skrin radar guru anda dalam setiap kelas. Ia bukan sesuatu yang luar biasa untuk salah satu daripada fakulti kami untuk memanggil pengarah pemutus atau hubungi industri lain bagi pihak pelajar menjanjikan.
 4. GURU ANDA KERJA PROFESIONAL DAN BENAR-BENAR Dipasang-IN KE INDUSTRI Pemangku bukan perniagaan statik. Jika pelakon tidak terlibat, mereka jatuh di belakang. Oleh itu, kita percaya ia adalah penting bahawa semua guru-guru kami juga menjadi profesional yang bekerja - kebaikan yang membawa tenaga mereka, up-to-the-minit wawasan dan kebijaksanaan ke kelas setiap hari. Ini bermakna pengalaman sebenar mereka satu hari nanti boleh menjadi sebahagian daripada apa yang anda belajar keesokkan harinya.
 5. TERBESAR KEMUDAHAN Casting BEBAS DI PANTAI TIMUR DALAM BANGUNAN KAMI Setiap hari, pengarah pemutus bahagian uji bakat pelakon profesional untuk filem, rancangan TV dan iklan di sini di tempat yang sama di mana anda pergi ke kelas! Sebagai pelajar NYCDA, anda terdedah kepada proses, mekanisme dalaman perniagaan dan para pengarah pemutus diri mereka sendiri. Melalui latihan pelajar, hubungan sering dibentuk dengan pengarah pemutus bebas anda lihat di sini di dewan kami setiap hari. Ini jenis pendedahan yang tidak ternilai dan tidak terdapat di tempat lain.
 6. Anda lulus KERJAYA-READY, DENGAN LATIHAN DALAM KEDUA-DUA ART DAN PERNIAGAAN PEMANGKUAN Bertindak adalah kedua-dua seni dan perniagaan, jadi kami melatih anda secara meluas di kedua-duanya. Latihan kami bertindak dibina di atas pendekatan Meisner itu. Dalam Platform Tahun, beban kursus anda mengintegrasikan suara, pengajian filem dan penambahbaikan dengan pergerakan fizikal dan kerja kamera. Filem dan Televisyen Tahun bergerak dengan realiti di kamera media, dari filem untuk masa perdana untuk opera sabun untuk iklan. Dalam kedua-dua tahun anda juga akan belajar pelbagai kemahiran praktikal yang setiap pelakon bekerja mesti tahu - dari menulis Resume yang berkesan untuk nuansa etika dalam set. Dalam dua mencabar, memuaskan tahun anda akan lulus bersedia sepenuhnya untuk melaksanakan dengan yakin dan profesional dalam setiap peranan kerjaya anda.

 7. ANDA BOLEH MENJANA AN AOS DALAM FILEM DAN PERSEMBAHAN TELEVISION NYCDA menawarkan Madya Pengajian Pekerjaan (AOS) program ijazah dalam Filem dan Persembahan televisyen. Semua yang baru memasuki pelajar di Fall 2013 untuk Filem dan Televisyen Program Prestasi (2-Tahun) akan berada di trek darjah untuk ijazah AOS. Program ijazah adalah tersenarai dalam Inventori New York Negeri Program Berdaftar. Pelajar yang bermula dalam Kejatuhan 2013 dan pada tahun 2014, dan yang memilih untuk filem, televisyen, dan Program Theater (3 Tahun), TIDAK akan di landasan ijazah, tetapi di landasan sijil semasa.
 8. ANDA BOLEH TERUS PENDIDIKAN DAN MENGEJAR IJAZAH A Graduan Conservatory berkelayakan yang ingin mendapatkan ijazah mungkin boleh mengambil kesempatan daripada perjanjian artikulasi kami dengan Program Teater Jabatan Seni Persembahan di Universiti Adelphi di Garden City, New York dan Pusat Pengajian Seni Teater dan Tarian di Universiti Colorado Utara di Greeley. Perjanjian kredit pemindahan itu NYCDA mempunyai dengan University of West Florida tambahan menawarkan NYCDA graduan peluang untuk meneruskan BA dalam Teater dengan pengkhususan dalam Pemangku. Sekali lagi, banyak institusi lain juga menerima sebahagian atau semua kredit kami apabila memindahkan masuk.
 9. ANDA AKAN BELAJAR DENGAN ASAS DI DENGAN KEPERLUAN DISTINCTIVE MEDIA ELEKTRONIK Misi kami adalah untuk memberi pelajar asas yang dalam bertindak teknik berasaskan dalam kaedah tradisional perlu untuk persembahan pentas, dan mengintegrasikan dengan bentuk-bentuk seni persembahan filem dan televisyen. Pengkhususan yang diperlukan oleh genre dalam kamera bergerak di luar tafsiran tradisional tindakan dramatik dan kesusasteraan, ke dalam keperluan tersendiri menyesuaikan kaedah prestasi untuk media elektronik. Objektif NYCDA adalah untuk melatih artis dalam pendekatan yang sistematik untuk bertindak, di samping menyediakan pendidikan dan pemahaman tentang tuntutan teknikal dan profesional tempat-tempat ini serba cepat dan menguntungkan.
 10. AKREDITASI The New York Conservatory Seni Dramatik adalah ahli institusi yang bertauliah daripada Persatuan Kebangsaan Sekolah Panggung dan disewakan sebagai sebuah kolej oleh New York.
This school offers programs in:
 • English

Lihat Kursus musim panas » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Filem Dan Televisyen Tahun

Campus Sepenuh masa August 2018 Amerika Syarikat New York

Kemajuan ke dalam filem dan televisyen tahun ini adalah melalui jemputan sahaja dan adalah berdasarkan kepada penilaian guru, kedudukan akademik dan persembahan akhir dikaji semula. [+]

Filem dan Televisyen

&nbsp

Kemajuan ke dalam filem dan televisyen tahun ini adalah melalui jemputan sahaja dan adalah berdasarkan kepada penilaian guru, kedudukan akademik dan persembahan akhir dikaji semula oleh Jawatankuasa Akademik. Filem dan Televisyen tahun membawa pelakon muda kepada dunia kamera. Belajar untuk mengintegrasikan teknik dengan pemahaman dan menyesuaikan dengan keperluan kamera objektif tahun ini. Ia adalah berasaskan Scene Kajian untuk Kamera, dan Pemangku Memproses Kamera. Pelakon mengembangkan kemahiran mereka dalam kamera dengan menjalankan uji bakat untuk filem dan televisyen, Commercials dan Siang Drama. Bengkel Comedy pelakon, Monologues dan bengkel Voice-over terus menyokong pelakon dalam pertumbuhan mereka. Pelakon dalam semester akhir mula diperkenalkan kepada industri. Untuk menyediakan mereka, pelajar mengambil Perniagaan bengkel Perniagaan.Mereka dijemput untuk berbuat monologues untuk juri pengarah pemutus profesional dan ejen. Bengkel selama enam minggu yang dikendalikan oleh pemutus pengarah memberikan pelakon peluang untuk bertemu dan bekerja dengan profesional. Filem dan televisyen kerja tahun memuncak dengan unit yang dikhaskan untuk menembak projek akhir. Semester akhir anda: ... [-]


Tahun Platform

Campus Sepenuh masa January 2018 Amerika Syarikat New York

Latihan instrumen yang bertindak adalah matlamat yang pertama di tahun satu. The Meisner teknik, suara dan teks, pergerakan dan penambahbaikan memperkenalkan anda kepada jalan ... [+]

Tahun Platform

&nbsp

Latihan instrumen yang bertindak adalah matlamat yang pertama di tahun satu. The Meisner teknik, suara dan teks, pergerakan dan penambahbaikan memperkenalkan anda kepada jalan penemuan diri sendiri sebagai seorang artis. Seterusnya, anda mula meneroka aspek teknikal yang bekerja di depan kamera dan mempunyai peluang untuk mempelajari maklumat yang perlu bagi seorang pelakon untuk berfungsi dengan profesionalisme dalam satu set. Anda juga mula bekerja pada kerajinan anda. Anda mula meneroka keadaan diberi tempat kejadian dan bagaimana untuk memiliki mereka dengan cara yang tulen, mengambil apa yang penulis telah memberikan anda dan belajar bagaimana untuk membuat hal keadaan kebenaran anda. Walaupun ada banyak aspek untuk kerjaya yang berjaya bertindak, ia semua bermula dengan kesenian yang tulen lakonan. Jadi tahun pertama anda di NYCDA berdedikasi untuk membangunkan instrumen lakonan anda.Ia merupakan satu tahun yang menarik di mana anda akan mendapati diri anda sebagai seorang pelakon dan berkembang, membina kemahiran dan teknik penting untuk kraf sahih, persembahan dipercayai. Program kami adalah berasaskan teknik Meisner itu, yang dipelopori oleh sarjana Amerika Sanford Meisner. Anda juga akan mengkaji Sistem Stanislavski lakonan, dari mana semua teknik berlakon moden berasal. Sudah tentu, anda juga akan menerima latihan yang luas dalam suara, pergerakan, penambahbaikan dan banyak lagi. Sepanjang tahun ini anda benar-benar akan membangunkan kerajinan anda, meneroka keadaan setiap adegan yang unik supaya kebenaran penulis telah memberikan bahan api setiap pergerakan, setiap gerak hati, setiap ungkapan dan nada suara. Pada akhir tahun ini datang bercabang di jalan di mana anda mengisytiharkan sama ada... [-]


Tahun Teater

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat New York

Adakah anda mempunyai cinta untuk peringkat serta kamera? Anda boleh meluaskan peluang kerjaya anda untuk memasukkan teater dan menjadi "tiga kali ganda ... [+]

Teater

&nbsp

Adakah anda mempunyai cinta untuk peringkat serta kamera? Anda boleh meluaskan peluang kerjaya anda untuk memasukkan teater dan menjadi "ancaman tiga" pelakon yang melakukan segalanya dengan latihan tahun teater kami. Dalam mengembangkan koleksi anda kemahiran untuk peringkat, anda akan belajar unik kemahiran vokal dan fizikal yang diperlukan untuk melaksanakan dan projek kepada penonton. Anda juga akan mempelajari sejarah teater dan gaya teater di rumah, kelas bukan tradisional. Sepanjang tahun, anda akan membawa semua kemahiran anda bersama-sama dalam pelbagai peluang prestasi, termasuk dua produksi dipasang dalam profesional New York ruang teater. Ia mengambil masa latihan yang kukuh untuk bergerak dengan lancar dari pengeluaran teater untuk uji bakat filem kepada komersial gerai suara kepada tiga kamera sabun menembak. Matlamat tahun teater adalah untuk memberi anda keupayaan untuk menukar gear tanpa berfikir. Apabila tirai naik atau panggilan pengarah "Action!" Anda akan bersedia.... [-]


Kursus musim panas

Summer Acting Training Program

Campus Sepenuh masa June 2018 Amerika Syarikat New York

The New York Conservatory for Dramatic Arts offers intensive 4-week summer training programs beginning in June and July 2016. [+]

If you’re a high school or college level student and aren’t sure if our full time program is right for you, you can get a taste of the business first-hand through our unique Summer Acting Training Program. It’s a rigorous, but exhilarating four-week program that offers you a challenging opportunity to explore acting techniques, camera performance skills, commercial basics, film and TV basics, improvisation and more, with a dedicated, professional faculty of working actors and directors. You’ll interact with students from all over the U.S. and the world and be part of a truly unique New York cultural experience. You’ll even earn six transferable college credits once you successfully complete the 4-week program. You’ll also participate in a variety of extra-curricular activities that only New York can offer. These include meeting industry movers and shakers from agents to casting directors to real actors with helpful advice. Scholarships are available based on an audition, and a 10% early registration discount is available if payment is complete by March 25.... [-]


Video

Welcome Video