Navarro College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Navarro ialah kolej dua tahun yang terletak di Corsicana, Texas Amerika Syarikat. Kolej Navarro mempunyai lebih 35 program akademik dan teknikal untuk menyediakan pelajar bagi pemindahan ke universiti. Program ini meliputi Sains Komputer, Pre-Engineering, pelbagai program Kejururawatan dan Teknologi Petroleum. pelajar antarabangsa boleh menghadiri Corsicana, Waxahachie ATAU Midlothian kampus. Navarro College mempunyai perumahan kampus ada di kampus Corsicana itu.

Kolej Navarro telah menjadi tuan rumah pelajar antarabangsa selama lebih 30 tahun. Badan pelajar agak pelbagai dengan lebih daripada 36 negara yang diwakili. Yang Navarro College English Language Institute juga menjadi tuan rumah pelajar antarabangsa yang perlu melengkapkan penguasaan bahasa Inggeris sebelum mengambil kursus kolej. Setelah selesai Institut Bahasa Inggeris, pelajar diterima masuk ke kursus kolej secara automatik.

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut! Kami berharap untuk mempunyai anda menjadi sebahagian daripada Kolej Navarro keluarga!

diakses

  • Navarro mempunyai dasar kemasukan terbuka.
  • Setiap satu daripada lima kampus hanya beberapa minit dari pusat bandar dan mudah untuk mencapai dari setiap bahagian bandar. Tuisyen di Navarro adalah separuh harga sebuah kolej empat tahun.
  • Kami mempunyai jabatan khusus untuk memenuhi populasi khas seperti veteran, pelajar kolej generasi pertama, dan orang kurang upaya.
  • Ada sesuatu yang sesuai dengan semua orang di Navarro: pembelajaran jarak jauh, pemindahan kolej, kursus dalam talian, kajian asas, ESL, dan kelas malam dan hujung minggu.

Responsif

  • Navarro sedang membina untuk masa depan. kampus kami mempunyai peralatan dan kemudahan yang memberi pelajar pendidikan berkualiti yang akademik dan teknikal memastikan mereka mendapat kelebihan daya saing dalam pasaran kerja state-of-seni.
  • program latihan profesional dan teknikal kami menyediakan pelajar kita untuk kerjaya permintaan tinggi dalam penjagaan kesihatan, teknologi maklumat, industri dan banyak lagi.

inovatif

  • Kajian kami diselaraskan dan program perkhidmatan pelajar telah memenangi penyokong dan penurut di seluruh negara.
  • Program pemindahan kolej bukan sahaja menyediakan pelajar untuk cermat sekali sebuah kolej empat tahun, ia juga menyediakan kurikulum yang sentiasa berubah di kecil, kelas kreatif.
  • Ada kelab yang dihasilkan pelajar dan jawatankuasa di kampus yang mencerminkan kepelbagaian, memupuk berdikari, kepimpinan dan tindakan yang bertanggungjawab.

Lokasi

Corsicana

Alamat
Navarro College International Programs Office
3200 West 7th Avenue

75110 Corsicana, Texas, Amerika Syarikat