Baca keterangan rasmi

Mengapa NAC?

Datang belajar Bahasa Inggeris di Denver, Colorado yang indah!

Inilah sebabnya mengapa kami sekolah ESL terbaik di Denver:

 • Tuisyen Terjangkau. Tuisyen rendah kami membuat pendidikan yang berpatutan.
 • Pembayaran Bulanan. Kami memberi peluang kepada pelajar kami membuat bayaran bulanan dan bukannya membayar semester keseluruhan sekaligus.
 • Lokasi yang menakjubkan. Kami terletak di Pergunungan Rocky, di kota Denver, Colorado yang indah, dengan akses mudah ke kediaman, kedai, restoran, dan pengangkutan. Denver telah mengundi # 3 bandar paling sihat di Amerika Syarikat dan tempat # 2 untuk hidup.
 • Pelajar berpusat. Kami membina program yang unik untuk aspirasi pelajar dan gaya pembelajaran individu.
 • Komuniti Keluarga. Kami menyediakan komuniti yang selamat, selesa, menyokong yang didedikasikan untuk pendidikan dan belajar tentang satu sama lain.
 • Pelbagai Pelajar Tubuh. Pelajar kami dari seluruh dunia, mewujudkan persekitaran pembelajaran antarabangsa yang pelbagai. Kami mempunyai pelajar dari lebih 50 negara yang berbeza di sekolah kami!
 • Fakulti dan Kakitangan yang berdedikasi. Fakulti dan kakitangan kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam mengajar persediaan bahasa Inggeris dan ujian kepada pelajar. Mereka bercakap berbilang bahasa (bahasa Arab, Perancis, Sepanyol, Rusia, Tagalog, dan Thai, untuk menamakan beberapa!) Dan telah menghabiskan masa di luar negara di banyak negara yang berbeza.
 • Jadual Kelas Fleksibel. Kami menawarkan kelas pada waktu pagi dan petang untuk memenuhi keperluan pelajar.
 • Kelas Kecil. Saiz kelas maksimum kami adalah 18 untuk memastikan pembelajaran maksimum.


Misi

Misi New America College adalah untuk memberi arahan bahasa Inggeris yang intensif kepada pelajar visa antarabangsa dan F-1, serta penduduk pendatang tetap. Pengalaman pendidikan yang intensif ini termasuk kemahiran akademik dan sosial yang akan membolehkan mereka merealisasikan potensi mereka, berjaya dalam kehidupan peribadi dan profesional mereka dan menjalani impian Amerika.

NAC komited untuk:

 • Pelajar belajar dan membangun nilai-nilai dan kemahiran dan sikap profesional yang diperlukan untuk berjaya
 • Menyediakan arahan dan sokongan yang cemerlang kepada pelajar
 • Mencipta suasana intelektual yang menarik dan menawarkan program yang menyokong matlamat akademik dan kerjaya pelajar
 • Menawarkan program pada harga yang berpatutan dan memberi peluang kepada pelajar untuk membayar secara bulanan
 • Mengekalkan persekitaran pembelajaran yang selamat, menyokong dan menghormati di mana pelajar dari pelbagai budaya boleh bekerjasama


New America College menawarkan Program Sijil Perolehan Bahasa Inggeris yang intensif, Persediaan TOEFL, Persiapan Universiti, Budaya Amerika dan Perbualan, Perniagaan Bahasa Inggeris, dan Komunikasi dalam kursus Moden Dunia kepada pelajar yang berminat untuk belajar Bahasa Inggeris di Amerika Syarikat. Kursus kami meliputi kemahiran bahasa akademik dan sosial untuk membantu pelajar berjaya.


Akademik

New America College direka untuk pelajar berusia 18 tahun ke atas yang telah memperolehi diploma sekolah tinggi. Setiap pelajar dinilai sebelum memulakan kelas untuk memastikan mereka ditempatkan di tahap yang sesuai. Penilaian individu dilaksanakan sepanjang tahun.


Program / Kursus

 • ELA - semua peringkat
  • Pemula
  • Perantaraan
  • Advanced
 • Kursus Persiapan TOEFL
 • Perniagaan English
 • Persediaan Universiti
 • Budaya dan Perbualan Amerika
 • Komunikasi di Dunia Moden

Program termasuk:

Mendengarkan


Tuisyen

Pelajar F-1 / bukan F-1

Tuisyen ialah $ 675.00 sebulan.

Yuran Pendaftaran sebanyak $ 75.00 satu kali, tidak boleh dikembalikan, serta Yuran Sumber $ 75.00 yang tidak dapat dikembalikan, yang akan dibayar pada bila-bila masa untuk pendaftaran bagi semua program.


Jam Kelas

Kelas Hari

Tutorial diadakan secara percuma untuk pelajar pada hari Jumaat dari 10:30 pagi - 12:00 petang


Untuk maklumat lanjut, hubungi:

Anais Snidar

303-894-3195 asnidar@newamericacollege.edu


Suzanne Leduc, Presiden / PDSO

303-894-3193 sleduc@newamericacollege.edu

WhatsApp: 1 720-775-4030


Kalendar Akademik dan Pembayaran 2019-2020

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

New America College

Perniagaan Bahasa Inggeris direka untuk pelajar yang memiliki kemahiran kefahaman Bahasa Inggeris lanjutan yang telah lulus tahap NAC 4, 5, atau 6, atau mencapai peringka ... [+]

Perniagaan Bahasa Inggeris direka untuk pelajar yang memiliki kemahiran kefahaman Bahasa Inggeris lanjutan yang telah lulus tahap NAC 4, 5, atau 6, atau mencapai peringkat 5 atau ke atas pada EPT (Ujian Penempatan Bahasa Inggeris University of Michigan). Kursus ini akan memberi tumpuan kepada kemahiran perniagaan seperti merundingkan, mengurus dan mengambil bahagian dalam mesyuarat, membuat persembahan, mengambil bahagian dalam temuduga kerja, menulis resume, dan berurusan dengan angka. Tatabahasa, membaca, menulis, mendengar, perbendaharaan kata, dan bercakap akan disasarkan dalam konteks perniagaan.

Tuisyen

Pelajar F-1 / bukan F-1

Tuisyen untuk pelajar visa F1 ialah $ 675.00 sebulan.... [-]

Amerika Syarikat Denver
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New America College

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin memberi tumpuan kepada budaya Amerika dan kemahiran mendengarkan dan mendidik kehidupan sebenar. Pengajar mengetuai pelajar dal ... [+]

Kursus-kursus ini direka untuk pelajar yang ingin memberi tumpuan kepada budaya Amerika dan kemahiran mendengarkan dan mendengar nyawa sebenar. Pengajar mengetuai pelajar dalam perjalanan maya di seluruh Amerika Syarikat, berhenti memberi tumpuan kepada gaya hidup, makanan, dialek, ciri semula jadi, dan aspek budaya tempatan yang unik yang terdapat di setiap rantau di negara ini. Sumber-sumber interaktif seperti podcast dan ceramah TED yang berkaitan dengan topik kontemporari juga digunakan untuk meningkatkan kebolehan bahasa.

Kursus-kursus ini bukan sahaja akan meningkatkan kecerdasan, sebutan, dan pengetahuan kebudayaan anda, tetapi juga akan meningkatkan tatabahasa, kosa kata, membaca, dan menulis dalam konteks anda.... [-]

Amerika Syarikat Denver
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New America College

Tahap bahasa Inggeris yang berbeza untuk pelajar dengan penguasaan Bahasa Inggeris yang sifar untuk memahami bahasa Inggeris yang maju. ... [+]

Tahap 1 dan 2 - Pemula Rendah dan Pemula Yang Tinggi:

Kursus ini bertujuan untuk pelajar dengan sedikit atau tiada penguasaan Bahasa Inggeris. Matlamat pengajaran adalah untuk mengembangkan kemahiran dalam semua bidang penggunaan bahasa: membaca, menulis, bercakap, mendengar, sebutan, tatabahasa. Unit memberi tumpuan kepada bidang subjek dan kemahiran yang penting untuk situasi sehari-hari, termasuk pelbagai aktiviti dan latihan bangunan perbendaharaan kata.

Tahap 3 dan 4 - Pertengahan Rendah dan Tinggi:

Kursus-kursus ini direka untuk pelajar-pelajar yang mempunyai tahap pemahaman Bahasa Inggeris yang menengah yang ingin mengembangkan kemahiran Bahasa Inggeris mereka di semua bidang. Pada tahap ini, membaca, menulis, bercakap, mendengar, sebutan, tatabahasa akan diperkuat. Unit memberi tumpuan kepada bidang subjek dan kemahiran yang penting untuk tujuan sosial dan akademik. Aktiviti-aktiviti dan latihan bangunan perbendaharaan akan menggabungkan tema-tema berkaitan menyokong unit-unit ini.... [-]

Amerika Syarikat Denver
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New America College

Kursus penyediaan TOEFL akan menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menjawab soalan dan menyelesaikan tugas-tugas pada ujian TOEFL iBT. Pelaja ... [+]

Kursus penyediaan TOEFL akan menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menjawab soalan dan menyelesaikan tugas-tugas pada ujian TOEFL iBT. Pelajar akan menjadi biasa dengan format ujian TOEFL serta mempelajari kemahiran dan strategi pengambilan ujian untuk setiap empat bahagian ujian TOEFL: Membaca, Menulis, Berbicara dan Mendengar.

Tuisyen

Pelajar F-1 / bukan F-1

Tuisyen untuk pelajar visa F1 ialah $ 675.00 sebulan.

Yuran Pendaftaran sebanyak $ 75.00 satu kali, tidak boleh dikembalikan, serta Yuran Sumber $ 75.00 yang tidak dapat dikembalikan, yang akan dibayar pada bila-bila masa untuk pendaftaran bagi semua program.

Jam KelasKelas Hari

Tutorial diadakan secara percuma untuk pelajar pada hari Jumaat dari 10:30 pagi - 12:00 petang... [-]

Amerika Syarikat Denver
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New America College

Kursus ini direka untuk pelajar dengan tahap pemahaman Bahasa Inggeris yang lanjutan yang telah lulus tahap NAC 5 atau 6 atau mencapai tahap 6 di EPT (Ujian Penempatan Ba ... [+]

Kursus ini direka untuk pelajar dengan tahap pemahaman Bahasa Inggeris yang lanjutan yang telah lulus tahap NAC 5 atau 6 atau mencapai tahap 6 di EPT (Ujian Penempatan Bahasa Inggeris University of Michigan). Kursus ini akan memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan di universiti seperti aktiviti mendengarkan dan membaca kehidupan sebenar yang maju, menulis kertas penyelidikan, memberi persembahan, mengkaji perbendaharaan kata lanjutan, dan bekerja dalam kumpulan. Tatabahasa dan sebutan akan disasarkan dalam konteks.

Tuisyen

Pelajar F-1 / bukan F-1

Tuisyen untuk pelajar visa F1 ialah $ 675.00 sebulan.

Yuran Pendaftaran sebanyak $ 75.00 satu kali, tidak boleh dikembalikan, serta Yuran Sumber $ 75.00 yang tidak dapat dikembalikan, yang akan dibayar pada bila-bila masa untuk pendaftaran bagi semua program.... [-]

Amerika Syarikat Denver
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu