Northeast Lakeview College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Northeast Lakeview College ( NLC ) adalah kolej komuniti awam dalam sistem Alamo Colleges, yang ditubuhkan dengan kerjasama komuniti, yang difokuskan pada kejayaan pelajar melalui penawaran ijazah Bersekutu dan pendidikan berterusan, mempromosikan penglibatan dalam aktiviti dan organisasi sivik, dan menggalakkan penyertaan dalam program budaya dan pengayaan. Kolej ini menyediakan pengajaran yang berkualiti, pembelajaran yang dapat diukur, dan perkhidmatan awam yang menyumbang untuk memperoleh ijazah dan sijil bersekutu untuk meningkatkan komuniti masa depannya.

Kami mendapat inspirasi dengan mengubah kehidupan melalui pembelajaran. Kami mengembangkan pelajar kami dengan memperkasakan mereka untuk berjaya dalam perjalanan pendidikan mereka. Pada Northeast Lakeview College , pendidikan adalah yang paling besar Pathway untuk kesaksamaan sosial dan mobiliti ekonomi bagi masyarakat kita.

Pelajar yang menyelesaikan Northeast Lakeview College boleh memindahkan kredit ke universiti dan mempunyai pengalaman dan pengetahuan untuk berjaya di tempat kerja. Juga ditempatkan di kampus NLC adalah Judson Early College (JECA), perkongsian unik dengan Judson ISD yang membolehkan pelajar sekolah menengah menghadiri kuliah secara serentak dan lulus dengan diploma sekolah menengah dan ijazah bersekutu. Kolej ini terus berkembang dan berkapasiti.

Lokasi

Universal City

Alamat
Kitty Hawk Road,1201
78148 Universal City, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: