Northern Oklahoma College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Northern Oklahoma College ( NOC ), kolej komuniti awam pertama di negeri ini, adalah sebuah institusi multi-kampus, pemberian tanah yang menyediakan peluang dan perkhidmatan pendidikan berkualiti tinggi, mudah diakses dan berpatutan yang mewujudkan pengalaman yang mengubah hidup dan mengembangkan pelajar sebagai pelajar yang berkesan dan pemimpin dalam komuniti mereka dalam dunia yang saling berkaitan dan sentiasa berubah.

Kami percaya dalam menyediakan perkhidmatan secara individu yang mendorong pelajar kami mencapai matlamat akademik mereka dalam persekitaran yang mesra dan selamat.

Kami yakin dapat memberikan sokongan kepada pelajar di dalam dan di luar kelas untuk mendapat pengalaman penuh di kolej dengan pelbagai peluang.

Kami percaya bahawa warganegara yang berpendidikan sangat diperlukan untuk masyarakat yang demokratik yang sihat dan bahawa ekspresi bebas dan terbuka dan penghargaan terhadap kepelbagaian adalah asas pendidikan tinggi.

Kami percaya pada kelestarian ekonomi dan persekitaran dan pentingnya memperkaya sumber intelektual, seni, ekonomi, dan sosial masyarakat kita.

Kami percaya pada nilai yang melekat dalam usaha intelektual untuk pertumbuhan peribadi dan profesional dan perlu mempersiapkan pelajar untuk profesion abad ke-21.

Kami percaya bahawa institusi yang berpusatkan pengetahuan sangat penting untuk ekonomi berasaskan pengetahuan, dan kami mengukur kejayaan kami terhadap model dan standard kecemerlangan nasional.

Lokasi

Tonkawa

Alamat
East Grand Avenue,1220
74653 Tonkawa, Oklahoma, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: