Read the Official Description

Siapa kita

Sebagai sebuah institusi pendidikan pasca menengah, OPMI Business School, Inc., adalah Sekolah Kerjaya Peribadi Swasta yang dilesenkan oleh Jabatan Pendidikan Negeri New York dan kini diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Pendidikan. OPMI berasal dari program ESL yang luar biasa sejak tahun 1996. Pelbagai kursus bahasa Inggeris yang fleksibel dan akademik kami telah mendedikasikan untuk melatih orang yang beragam menyesuaikan momentum budaya AS dan kehidupan sekolah.

Oleh kerana program ESL Sekolah Perniagaan OPMI telah berjaya, sekolah kami memperluaskan kurikulum untuk merangkumi bidang-bidang yang sedang dalam pasaran pekerjaan. Pada masa ini, OPMI Business School juga menawarkan program vokasional berikut; iaitu Perakaunan, Reka Bentuk Grafik, Teknologi Pejabat, Pengurusan Pejabat Perubatan, Pengaturcaraan SAS, Pengaturcaraan C # Profesional dan Enterprise.NET, Pembangunan Server SQL, Pentadbiran dan Reka Bentuk, dan Pengenalan Komprehensif Corp. Kewangan dan Pelaburan.

Komuniti Pelajar OPMI menganjurkan acara khas dan aktiviti khas yang memberi tumpuan kepada membimbing pelajar untuk mendapatkan dan mengekalkan visa bukan imigran mereka. Kami menawarkan perundingan percuma dan profesional mengenai kebimbangan dan pendidikan pelajar antarabangsa di NYC. Kami menawarkan kursus bukan sahaja untuk memperbaiki Bahasa Inggeris dan kemahiran anda, tetapi meluaskan ufuk anda untuk membina hubungan sosial dan membuat kawan dari seluruh dunia.

Akreditasi kami

OPMI Business School Inc. adalah Sekolah Kerjaya Swasta Peribadi Negeri New York State.

Sekolah Perniagaan OPMI dianugerahkan akreditasi nasional oleh Suruhanjaya Pendidikan Pendidikan (COE) berikutan Mesyuarat Musim Sejuk COE Majlis Pendidikan Pekerjaan pada 17 Februari 2014.

Kenapa Kami Berbeza

Dengan lokasi terbaik kami di tengah-tengah Manhattan, New York City, belajar di OPMI adalah pilihan terbaik anda dengan kurang wang untuk mencapai matlamat akademik dan kerjaya anda dengan cekap.

 • Berlesen oleh NYSED / BPSS; diiktiraf oleh Majlis Pendidikan Pendidikan
 • Sekolah Perniagaan OPMI (dahulunya Institut Pengurusan Planet Kami) adalah Sekolah Bersertifikat SEVP
 • Terletak di tengah-tengah Manhattan yang lebih rendah
 • Kebolehcapaian hebat dari mana-mana tempat di NY dan NJ
 • Bahasa Inggeris (ESL) dan Program Pekerjaan
 • Jurulatih dan penasihat yang berpengalaman dan berlesen
 • Jadual fleksibel dan harga yang kompetitif
 • Perundingan PERCUMA untuk pelajar bukan imigran, Borang I-20 (Sijil Kelayakan) dan pendidikan di NYC
 • Bantuan penempatan pekerjaan
 • Acara khas dan pelbagai aktiviti
 • WIFI PERCUMA
Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

OPMI Business School

Pelajar yang mendaftar dalam Program Bahasa Inggeris Intensif di OPMI boleh mengambil 8 peringkat berturut-turut dalam kursus ini. ... [+]

Tinjauan Program

Level 6 [-]
Amerika Syarikat New York
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
200 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
OPMI Business School

Kursus ini direka untuk membantu pelajar peringkat tinggi membina kemahiran dan strategi yang diperlukan untuk berjaya dalam peperiksaan TOEFL. ... [+]

Program Overveiw

Kursus ini direka untuk membantu pelajar peringkat tinggi membina kemahiran dan strategi yang diperlukan untuk berjaya dalam peperiksaan TOEFL.

Kursus

Disenaraikan di bawah ini adalah kursus-kursus di bawah program ini. Kursus ditawarkan sekurang-kurangnya setahun sekali.

Tajuk Kursus / Unit (jam)

1. Pengenalan TOEFL (2h)

2. Kajian semula penggunaan Komputer (2h)

3. Memperkenal dengan Ujian / Amalan Dalam Talian, Ujian Dalam Talian * (10j)

4. Nouns: Definisi, Kegunaan, Jenis (20h)

5. Pronouns: Definisi, Kegunaan, Jenis-jenis, Declension (15h)

6. Kata-kata berkaitan: Definisi, Kegunaan, Jenis, Tenses, Ungkapan Kata-kata (20h)... [-]

Amerika Syarikat New York
September 2019
Sepenuh masa
200 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu