Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Inggeris di Amerika Syarikat

Open Hearts Language Academy mempunyai telah menyediakan program ESL dan perkhidmatan bahasa yang luar biasa selama lebih 19 tahun. Kami menawarkan program bahasa Inggeris komprehensif yang direka untuk pelajar antarabangsa untuk belajar bahasa Inggeris di Amerika Syarikat. program bahasa kami adalah sesuai untuk pelajar antarabangsa yang ingin meningkatkan kemahiran berkomunikasi dan belajar bagaimana untuk bercakap bahasa Inggeris di samping meningkatkan pengetahuan mereka mengenai Kebudayaan Amerika.

OHLA101

Ohla adalah salah satu daripada sekolah-sekolah bahasa utama dalam Miami dan penerima beberapa anugerah akademik kecemerlangan.

  • Pelajar dari lebih 66 buah negara.
  • perkongsian University di Amerika Syarikat.
  • Lokasi di Miami dan Orlando.
  • Lebih daripada 19 tahun pengalaman.
  • sekolah bahasa yang terbaik di Miami 6 tahun berturut-turut.
OHLA102

Komitmen kami untuk pengajaran

Kami amat gembira bahawa anda sedang mempertimbangkan belajar bahasa Inggeris dengan kami di sini di indah, Miami cerah, Florida. Open Hearts Language Academy adalah bahasa Inggeris pembelajaran akademi antarabangsa yang berorientasikan perkhidmatan. Misi kami adalah untuk menyediakan program bahasa akademik dan bahasa Inggeris yang berkualiti tinggi serta pengalaman budaya yang sihat untuk mereka yang berhasrat untuk belajar bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua untuk tujuan akademik, profesional dan peribadi.

Pada Ohla, Jumlah komitmen kami masuk ke dalam memudahkan kemajuan kemahiran komunikasi pelajar dalam bahasa Inggeris melalui pelbagai kursus dan aktiviti.

pembelajaran peribadi Inggeris

Kami menawarkan peribadi perkhidmatan bahasa tunjuk ajar dan belajar Bahasa Inggeris dan juga standard yang tinggi kurikulum pelajar berorientasikan dan didikan. Kami juga memberikan pelajar antarabangsa wawasan ke dalam budaya Amerika Syarikat melalui aktiviti dan pengalaman sosial di luar Institut. Salah satu perkara yang terbaik adalah bahawa pelajar datang untuk belajar di Ohla dari negara-negara yang berbeza, jadi anda akan mempunyai peluang untuk berkongsi dan membandingkan pengalaman dengan penuntut daripada pelbagai latar belakang.

Mari profesional bahasa mengajar anda

Guru-guru kami layak pengajar bahasa Inggeris yang berpangkalan di Amerika Syarikat dan yang datang dari pelbagai guru backgrounds.Each profesional telah menyelesaikan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda Kedua pengajaran Bahasa atau dalam bidang yang berkaitan. Mereka juga telah mendapat kelayakan ESL tambahan melalui kursus-kursus latihan dan seminar pendidikan yang boleh menyebabkan bertahun-tahun pengalaman mengajar. Ia adalah matlamat peribadi kita untuk membantu anda meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda - dan mempunyai masa yang hebat.

OHLA103

Ohla Original video dari Ohla pada Vimeo.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Open Hearts Language Academy

... [+]

Ohla Ohla

Pintu Masuk

[-]
Amerika Syarikat Miami
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
12 - 96 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Open Hearts Language Academy

JADUAL KEPERLUAN Diploma sekolah tinggi Topik yang akan dibincangkan ... [+]

JADUAL

KEPERLUAN

Diploma sekolah tinggi

Topik yang akan dibincangkan

[-]
Amerika Syarikat Miami
June 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Open Hearts Language Academy

JADUAL ... [+]

JADUAL

[-]
Amerika Syarikat Miami
June 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Open Hearts Language Academy
825 Brickell Bay Dr, Fl 18th

Miami, Florida, 33131 US
Media Sosial
Alamat lokasi
Open Hearts Language Academy
8750 Universal Blvd

Orlando, Florida, 32819 US
Alamat lokasi
Temporally closed for relocation
Santa Monica, California, US