Baca keterangan rasmi

Di Universiti Patten, kami percaya bahawa setiap orang harus dapat untuk mendapatkan pendidikan kolej yang berkualiti. Kami komited untuk menjadikan pendidikan tinggi boleh diakses dan mampu untuk semua, tidak kira umur, lokasi, etnik atau keadaan kewangan.

Sejak 1944, Patten University telah memperoleh reputasi untuk mentor pelajar dengan teliti dan membuat perubahan dalam masyarakat kita. Hari ini kami telah memperluaskan capaian kami melalui pendidikan dalam talian di samping mengekalkan komitmen kami untuk memperkayakan dunia dan memberi perhatian peribadi yang rapat pelajar. Pada Patten, anda tidak pernah hanya nombor.

Membantu Anda Thrive

Dengan program dalam talian kami, kami memberi tumpuan kepada membantu orang dewasa yang bekerja memperoleh kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memajukan atau menukar kerjaya mereka. platform pembelajaran dalam talian yang fleksibel memberikan anda kebebasan untuk mendapatkan ijazah anda pada istilah anda sementara masih menikmati interaksi rapat dengan fakulti dan pelajar dalam persekitaran pembelajaran yang menarik.

Kami juga komited untuk membuat pendidikan berpatutan supaya pelajar boleh mendapat ijazah tanpa memperoleh beban hutang. model tuisyen kami yang inovatif dan pengurangan strategik overhead birokrasi membolehkan kita untuk mengurangkan kos dan lulus penjimatan kepada anda.

Akreditasi University Patten diiktiraf oleh Kolej dan Universiti Suruhanjaya WASC Senior ( "WSCUC"). WSCUC adalah agensi pengiktirafan serantau yang disediakan untuk pelbagai kumpulan institusi pengajian tinggi awam dan swasta di seluruh California, Hawaii, dan Pasifik, dan juga bilangan yang terhad institusi di luar Amerika Syarikat Melalui tugasnya peer review, berdasarkan piawaian yang dipersetujui oleh keahlian, WSCUC menggalakkan peningkatan institusi berterusan dan menjamin keahlian dan kawasan pilihan raya, termasuk orang ramai, institusi bertauliah memenuhi misi mereka dalam perkhidmatan kepada pelajar-pelajar mereka dan kebaikan awam.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Arts

PATTEN UNIVERSITY

Patten University menawarkan Bersekutu Sastera dalam Pengajian Am program ijazah dalam talian untuk menyediakan pelajar dengan pepejal seni liberal asas untuk peluang pen ... [+]

Patten University menawarkan Bersekutu Sastera dalam Pengajian Am program ijazah dalam talian untuk menyediakan pelajar dengan pepejal seni liberal asas untuk peluang pendidikan dan kerjaya masa depan. tumpuan seni liberal program ini menggalakkan pengembangan perspektif untuk mewujudkan kesedaran mengenai kuasa-kuasa utama perubahan sosial: sosial, budaya, sejarah, ekonomi, politik dan teknologi. Pelajar memasuki program ini akan mengambil pelbagai kursus Pendidikan Umum akhirnya membawa kepada AA dalam Pengajian Am, serta kepekatan kursus keadilan jenayah untuk menyediakan mereka untuk pelbagai peluang kerjaya peringkat kemasukan dalam bidang keadilan jenayah.

Keperluan Pendidikan Umum ... [-]
Amerika Syarikat Oakland USA Online
PATTEN UNIVERSITY

Patten University menawarkan Bersekutu Sastera dalam Pengajian Am program ijazah dalam talian untuk menyediakan pelajar dengan pepejal seni liberal asas untuk peluang pen ... [+]

Patten University menawarkan Bersekutu Sastera dalam Pengajian Am program ijazah dalam talian untuk menyediakan pelajar dengan pepejal seni liberal asas untuk peluang pendidikan dan kerjaya masa depan. tumpuan seni liberal program ini menggalakkan pengembangan perspektif untuk mewujudkan kesedaran mengenai kuasa-kuasa utama perubahan sosial: sosial, budaya, sejarah, ekonomi, politik dan teknologi. Pelajar memasuki program ini akan mengambil pelbagai kursus Pendidikan Umum akhirnya membawa kepada AA dalam Pengajian Am, serta kepekatan kursus perniagaan untuk menyediakan mereka untuk pelbagai peluang kerjaya dalam perniagaan.

Keperluan Pendidikan Umum

Kursus / CodeCourse / NameCredits... [-]

Amerika Syarikat Oakland USA Online

Course Cover Sizzle

Kristofer King- Patten University Graduate