Polk State College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke State College Polk

State College Polk, Yang ditubuhkan pada tahun 1964, adalah sebuah institusi berbilang kampus memberi perkhidmatan kepada lebih 20,000 pelajar dengan Sarjana Muda Sains Gunaan, Sarjana Muda Sains, Prof Sastera dan Associate dalam darjah Sains, serta pelbagai pilihan sijil dan latihan tenaga kerja. Kolej ini juga mengendalikan tiga buah sekolah menengah khas.

kelebihan Polk Negeri termasuk saiz kelas kecil; hands-on pembelajaran; fakulti khusus; kelas hari dan malam; talian pilihan; tuisyen berpatutan; bantuan kewangan yang sangat baik; masyarakat yang pelbagai dan kehidupan pelajar cergas, termasuk peluang seni halus, kelab, dan olahraga antar perguruan.

Kami adalah tempat yang sempurna untuk meningkat. Kami adalah Polk.

Kolej Negeri Polk Mission Polk State College, sebuah institusi yang mementingkan kualiti, mengubah kehidupan melalui kuasa pendidikan dengan menyediakan akses kepada sekutu yang mampu dimiliki dan sarjana muda ijazah, sijil kerjaya dan program tenaga kerja pekerjaan, yang disampaikan oleh pelbagai, fakulti dan kakitangan yang berkelayakan.

Polk State College Vision Menggalakkan kecemerlangan dan pelajar kejayaan melalui inovasi, nilai dan penglibatan.

Nilai-nilai Teras State College Polk

Perkhidmatan Integriti Pengetahuan Kepelbagaian KEPIMPINAN

Kemasukan & Bantuan Polk State College mengekalkan polisi "Open-Door" dan boleh membenarkan mana-mana mahasiswa sekolah tinggi dengan diploma kelayakan atau GED pemegang sijil. Pelajar boleh memasuki Polk Negeri semasa apa-apa tempoh, dan Kolej juga menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan inovatif, alternatif yang fleksibel untuk penjadualan tradisional, termasuk dalam talian, hujung minggu, dipercepatkan, beralih-friendly pilihan dan mini-semester. Kami menawarkan pelajar pelbagai pilihan pembiayaan dan membayar untuk kolej termasuk geran, pinjaman dan biasiswa.

Lokasi

Lakeland

Polk State College - Lakeland Campus

Alamat
3425 Winter Lake Rd, Lakeland, FL 33803
33803 Lakeland, Florida, Amerika Syarikat
Telefon
+1 863-297-1000

Program-program

Associate of Arts
Associate of Science
Sijil