Pyramind

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengeluaran Muzik dan Rangkaian Pembelajaran Dalam Talian

Kampus SF

Belajar untuk menghasilkan bunyi dan muzik yang anda suka di Kampus SF kami, yang terletak di tengah-tengah daerah SOMA San Francisco.

Melibatkan diri dalam program latihan muzik dan audio yang paling mendalam di planet ini, yang dirancang khusus untuk melancarkan karier pengeluar muzik, pereka bunyi, komposer, jurutera audio, dan artis muzik elektronik.

Sekolah utama San Francisco untuk pengeluar muzik dan bunyi mempunyai tempat duduk yang menunggu untuk anda.

talian

Kelas dan program pengeluaran muzik dalam talian Pyramind direka untuk menerangkan DAW secara terperinci, membahagikan seni reka bentuk bunyi dan mengajar anda kaedah penulisan lagu dan kaedah yang terbukti.

Dapatkan latihan satu-satu dengan pengajar dan mentor anda termasuk dalam harga setiap kelas dalam talian.

Pilih daripada Program penuh seperti Pengeluar Muzik Elektronik Online , atau kursus individu di Ableton Live, Logic Pro X, Alat Pro dan banyak lagi.

Buat portfolio di bawah bimbingan seorang profesional dan membangunkan aliran kerja yang boleh diulang untuk membawa bersama anda sepanjang kerjaya anda.

Rangkaian Mentorship

Berhubung dengan mentor yang sempurna untuk arahan dan bimbingan peribadi secara individu melalui Rangkaian Mentorship Pyramid.

Belajar pelbagai subjek termasuk perisian DAW dan kemahiran pengeluaran, teori dan pengaturan, perniagaan dan banyak lagi.

Mengembangkan kemahiran anda sebagai pengeluar dan memecahkan halangan anda untuk berjaya.

KOMUNITI

Sertai komuniti kami yang berkecimpung dan hubungan industri perhubungan, mentor, peluang pekerjaan dan peluang pekerjaan.

Memanfaatkan kekuatan kerjasama dengan rakan-rakan pelajar dan kakitangan di kompleks multi-studio kami.

Buat rangkaian profesional seumur hidup melalui acara yang memberi anda hubungan dengan senario muzik tempatan, pensyarah tetamu khas, artis tur dan pengeluar.

Blog kami penuh dengan petua percuma & video trik, wawancara dengan artis, rakaman acara dan banyak lagi.

Perkhidmatan Studio

Pasukan perkhidmatan studio menyediakan reka bentuk audio dan muzik untuk banyak nama terbesar dalam hiburan interaktif, VR, dan muzik.

Pelanggan kami termasuk HTC Vive, Microsoft Studios, Ubisoft, Blizzard, Zynga, Double Fine, Insomniac, Nvidia, Samsung, HP dan banyak lagi!

Lokasi

San Francisco

Alamat
880 & 832 Folsom Street, San Francisco, CA
94107 San Francisco, California, Amerika Syarikat

USA Online

Alamat
USA Online, Amerika Syarikat