Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengeluaran Muzik dan Rangkaian Pembelajaran Dalam Talian

Kampus SF

Belajar untuk menghasilkan bunyi dan muzik yang anda suka di Kampus SF kami, yang terletak di tengah-tengah daerah SOMA San Francisco.

Melibatkan diri dalam program latihan muzik dan audio yang paling mendalam di planet ini, yang dirancang khusus untuk melancarkan karier pengeluar muzik, pereka bunyi, komposer, jurutera audio, dan artis muzik elektronik.

Sekolah utama San Francisco untuk pengeluar muzik dan bunyi mempunyai tempat duduk yang menunggu untuk anda.

talian

Kelas dan program pengeluaran muzik dalam talian Pyramind direka untuk menerangkan DAW secara terperinci, membahagikan seni reka bentuk bunyi dan mengajar anda kaedah penulisan lagu dan kaedah yang terbukti.

Dapatkan latihan satu-satu dengan pengajar dan mentor anda termasuk dalam harga setiap kelas dalam talian.

Pilih daripada Program penuh seperti Pengeluar Muzik Elektronik Online , atau kursus individu di Ableton Live, Logic Pro X, Alat Pro dan banyak lagi.

Buat portfolio di bawah bimbingan seorang profesional dan membangunkan aliran kerja yang boleh diulang untuk membawa bersama anda sepanjang kerjaya anda.

Rangkaian Mentorship

Berhubung dengan mentor yang sempurna untuk arahan dan bimbingan peribadi secara individu melalui Rangkaian Mentorship Pyramid.

Belajar pelbagai subjek termasuk perisian DAW dan kemahiran pengeluaran, teori dan pengaturan, perniagaan dan banyak lagi.

Mengembangkan kemahiran anda sebagai pengeluar dan memecahkan halangan anda untuk berjaya.

KOMUNITI

Sertai komuniti kami yang berkecimpung dan hubungan industri perhubungan, mentor, peluang pekerjaan dan peluang pekerjaan.

Memanfaatkan kekuatan kerjasama dengan rakan-rakan pelajar dan kakitangan di kompleks multi-studio kami.

Buat rangkaian profesional seumur hidup melalui acara yang memberi anda hubungan dengan senario muzik tempatan, pensyarah tetamu khas, artis tur dan pengeluar.

Blog kami penuh dengan petua percuma & video trik, wawancara dengan artis, rakaman acara dan banyak lagi.

Perkhidmatan Studio

Pasukan perkhidmatan studio menyediakan reka bentuk audio dan muzik untuk banyak nama terbesar dalam hiburan interaktif, VR, dan muzik.

Pelanggan kami termasuk HTC Vive, Microsoft Studios, Ubisoft, Blizzard, Zynga, Double Fine, Insomniac, Nvidia, Samsung, HP dan banyak lagi!

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Pyramind

Program Suara untuk Gambar & Permainan secara khusus disesuaikan untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya dalam pasca produksi, reka bentuk dan komposisi suara untuk me ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Program Suara untuk Gambar & Permainan secara khusus disesuaikan untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya dalam pasca produksi, reka bentuk dan komposisi suara untuk media visual. Kurikulum setahun ini memberi tumpuan kepada kemahiran pengeluaran teknikal, alur kerja kreatif, audio permainan interaktif, pemarkahan filem dan komposisi muzik.

Program ini menarik dari sejarah produksi Pyramind Studios yang mendalam. Menganalisis dan mencipta semula sesi sebenar dari tajuk permainan AAA dan permainan mudah alih, filem dan komersil yang asalnya dihasilkan oleh pasukan rumah kami.

Bina portfolio anda dan pelbagai kemahiran dengan membuat tempahan sesi mingguan swasta di kompleks berbilang studio kami yang merangkumi peringkat campuran Meyer Cinema Surround Sound kami.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pyramind

Program Pengeluar Muzik Elektronik khusus disesuaikan untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya artis dalam muzik elektronik dan DJ. Kurikulum setahun ini memberi tumpuan ke ... [+]

Sediakan Kerjaya Anda Sebagai Pengeluar Muzik Elektronik

Gambaran Keseluruhan

Program Pengeluar Muzik Elektronik khusus disesuaikan untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya artis dalam muzik elektronik dan DJ. Kurikulum setahun ini memberi tumpuan kepada kemahiran pengeluaran, aliran kerja kreatif, sintesis dan perniagaan muzik.

Menghasilkan, menggabungkan dan menguasai trek yang menjalin identiti sonik anda di bawah bimbingan kakitangan pengajar kami yang berpengalaman profesional.

Bekerjasama dengan sesama pelajar dan staf di mana-mana studio pembunuh kami sepanjang jam studio mingguan anda.

Sempurnakan jenama artis anda, rangkaian dengan industri dan sediakan diri anda untuk berjaya.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pyramind

Pengeluar Teras adalah program Pyramind yang paling dipercepatkan yang direka untuk memberikan anda landasan untuk kerjaya dalam industri muzik dan audio. Anda akan diren ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Pengeluar Teras adalah program Pyramind yang paling dipercepatkan yang direka untuk memberikan anda landasan untuk kerjaya dalam industri muzik dan audio. Anda akan direndam dalam kelas lima hari seminggu selama lapan bulan, mengkaji tiga tiang kejayaan dalam pengeluaran muzik dan kejuruteraan audio: kreativiti, teknologi dan perniagaan. Semua pelajar menguasai pelbagai DAW dan alat pengeluaran yang dipandu oleh pengilang pengeluar dan amalan terbaik industri.

Belajar dari pakar dalam bilik darjah dan studio rakaman yang menyediakan perkhidmatan hiburan terbesar di dunia.

Tempah masa studio mingguan untuk membina portfolio anda dan mengembangkan identiti sonik anda.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pyramind

Program Pengeluar Lengkap adalah kemuncak 20+ tahun kami di barisan hadapan pengeluaran suara profesional. Program ini direka bentuk untuk menyediakan graduan untuk pelba ... [+]

Program Latihan Satu Tahun Dalam Yang Paling Baik

Gambaran Keseluruhan

Program Pengeluar Lengkap adalah kemuncak 20+ tahun kami di barisan hadapan pengeluaran suara profesional. Program ini direka bentuk untuk menyediakan graduan untuk pelbagai bidang industri muzik yang mungkin dan mengintegrasikan ketiga-tiga program Pyramind: Pengeluar Muzik Elektronik, Pengeluar Teras dan Bunyi untuk Gambar dan Permainan.

Belajar dari pakar dalam bilik darjah dan studio rakaman yang menyediakan perkhidmatan hiburan terbesar di dunia.

Bina portofolio muzik berkualiti profesional dan mengembangkan identiti sonik anda.

Buat jenama peribadi anda, rangkaian dengan industri dan sediakan diri anda untuk berjaya.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pyramind

Program ini bermesyuarat dua kali seminggu selama 16 minggu dan mengambil pelajar dari konsep awal dengan Ableton Live melalui penyusunan, penyusunan, pencampuran dan pen ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Program ini bermesyuarat dua kali seminggu selama 16 minggu dan mengambil pelajar dari konsep awal dengan Ableton Live melalui penyusunan, penyusunan, pencampuran dan penguasaan. Kelas-kelas berlaku setiap hari Isnin dan Rabu petang di makmal yang lengkap di Pyramind. Program ini menyediakan suasana yang menyeronokkan dan menarik yang sempurna untuk peminat muzik elektronik dan sesiapa sahaja yang ingin membuka kunci potensi Ableton Live. Ketahui blok bangunan pengeluaran muzik dan ambil jejak anda ke peringkat seterusnya.

Topik termasuk: Tinjauan keupayaan Live termasuk pengeluaran, reka bentuk bunyi, DJ'ing dan prestasi secara langsung Antara muka pengguna Ableton Bekerja di Sesi Lihat vs Arrange View Alat dan peranti Exploration of Live Aliran isyarat audio & pemprosesan kesan Mengarang secara langsung Lagu Menyusun dalam Live ... [-]
Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
16 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu