Realtor University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah siswazah Realtor University membolehkan pelajar memperluas pendidikan mereka dalam apa yang mereka tahu: harta tanah. Dengan gabungan pembelajaran praktikal dan terapan kami yang unik, pelajar akan dapat menggunakan pendidikan ini untuk memajukan kerjaya dan memperbaiki perniagaan dan kehidupan mereka.

Sebagai pelajar Realtor University , anda akan mendapat akses ke perpustakaan sumber yang tidak dapat ditandingi, dan pemahaman yang lebih mendalam tentang bagaimana pengkhususan dalam pasaran tertentu, seperti pembeli dan penjual 50-plus, atau harta tanah komersial, dapat meningkatkan peluang perniagaan dan rujukan anda.

Pelajar siswazah kami mempelajari aspek-aspek penting dalam perniagaan dan harta tanah, dengan keseimbangan pembelajaran terapan dan praktikal yang unik. Dengan 5 kawasan tumpuan yang tersedia, mulai dari Pengurusan Aset & Harta hingga Pengurusan Persatuan Harta Tanah, kurikulum kami yang disesuaikan membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada aspek yang berkaitan dengan matlamat perniagaan dan kerjaya mereka.

Lokasi

Chicago

Alamat
Michigan Avenue,430
60611 Chicago, Illinois, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: