Baca keterangan rasmi

Mengenai Rakaman Connection

Satu bahagian daripada Rakaman, Radio, Filem dan Sambungan Culinary (RRFC) Sambungan Rakaman ini merupakan sekolah perdagangan yang diiktiraf oleh industri ditujukan untuk menyediakan anda dengan praktikal, satu-satu latihan untuk kerjaya sebagai seorang jurutera audio atau penerbit muzik. Matlamat menyeluruh kami bukan semata-mata untuk melengkapkan anda dengan kemahiran yang anda perlukan, tetapi juga untuk membantu anda memecah masuk ke dalam industri ini dengan meletakkan anda dalam kedudukan untuk mendapat pengalaman on-the-job semasa membuat sambungan industri penting.

Melalui pendekatan pembelajaran kita revolusi mentor-pelatih (extern), kita berpasangan setiap pelajar kita dengan penerbit muzik sebenar atau jurutera audio yang menyediakan latihan pada satu-satu dalam studio rakaman sebenar. Program kami menggabungkan kurikulum berstruktur-lagi-fleksibel dengan sejumlah besar latihan amali di studio, yang membolehkan pelajar-pelajar kita bukan sahaja untuk mempelajari asas-asas pengeluaran, rakaman dan pencampuran, tetapi aspek-aspek perniagaan berjalan studio, seperti serta mekanisme dalaman industri itu sendiri. Sejak ditubuhkan pada tahun 1989, Sambungan Rakaman telah memperluaskan capaiannya ke dalam semua 50 negeri, serta ke Kanada, Australia dan UK, akhirnya meletakkan lebih daripada 11,000 pelajar sebagai perantis (externs) dalam studio rakaman sebenar di tiga benua. kakitangan mentor kami terdiri daripada pengeluar sebenar dan jurutera dalam studio bertaraf dunia, yang kebanyakannya kerap bekerja dengan Grammy memenangi, artis Platinum laris. Kami menyaring mentor kami untuk memastikan mereka memberikan pelajar-pelajar kita pendidikan yang terbaik, serta peluang yang terbaik untuk berhubung dengan industri dalam proses. program latihan audio on-the-job Rakaman Connection adalah pilihan yang sangat baik untuk sesiapa yang mempunyai semangat untuk memulakan kerjaya sebagai seorang jurutera audio, penerbit muzik, hidup jurutera bunyi, artis rakaman muzik, hidup DJ, komposer atau industri lain profesional. pendekatan unik kami meletakkan anda di tempat yang betul pada masa yang sesuai dengan orang yang betul untuk membantu anda memecahkan ke dalam industri.

Kemungkinan Laluan Kerjaya

Dalam kursus kejuruteraan audio dan muzik asas kami, kami berupaya untuk berpasangan pelajar dengan mentor yang pakar dalam genre atau bidang yang diminati mereka pilih. Kini kami menawarkan latihan khusus untuk laluan kerjaya berikut:

pengeluaran muzik elektronik Hip-hop pengeluaran muzik / menewaskan membuat kejuruteraan yang baik Live audio pasca Audio untuk filem, TV dan permainan video Touring DJ perniagaan muzik (pengurusan artis, eksekutif label, dan lain-lain)

Sepuluh sebab untuk mempertimbangkan Sambungan Rakaman:

  1. Ketahui berhampiran tempat tinggal anda. (250 bandar-bandar untuk dipilih)

Dengan lebih daripada 250 lokasi di seluruh negara ini, kita boleh melatih anda dalam studio rakaman sebenar dalam jarak di mana anda tinggal memandu. Tidak perlu untuk berpindah, berhenti kerja atau mengucapkan selamat tinggal kepada hubungan yang sedia ada.

  1. tuisyen Rendah

Berikutan kenaikan kos pendidikan, ia bukan sesuatu yang luar biasa bagi pelajar untuk rak sehingga puluhan ribu dolar dalam hutang sebelum mereka menamatkan pengajian. Bagi yang bercita-cita profesional industri, ini boleh menamatkan kerjaya yang sebelum ia bermula. Kami menyimpan tuisyen kami berpatutan ($ 9400, semua bekalan termasuk, tanpa yuran) supaya anda boleh memberi tumpuan kepada kerjaya anda, bukan pada bagaimana anda akan membayar bil-bil anda.

  1. Sediakan untuk pelbagai kerjaya industri muzik

Sama ada anda mahu untuk menghasilkan, mengarang, jurutera, DJ atau melaksanakan; sama ada anda ke hip hop, muzik elektronik, negara, pop, rock atau jazz; kami menyesuaikan kurikulum anda dengan keperluan anda, dan kami pasangan anda dengan mentor yang boleh membantu anda mencapai matlamat kerjaya khusus anda.

bantuan penempatan 4. pekerjaan Real

Terima kasih kepada pendekatan unik kami, ramai pelajar-pelajar kita mendapatkan disewa oleh mentor mereka atau dengan sambungan yang dilakukan melalui mentor mereka. Walau bagaimanapun, pada Connection Rakaman, kita meninggalkan apa-apa kepada peluang. Bagi setiap pelajar kami, kami memberikan sokongan, latihan dan kerja bantuan penempatan tambahan untuk sehingga setahun selepas tamat pengajian.

  1. Belajar sebagai pelatih (extern), bukan pelajar kelas atau pelatih

Sebagai pelajar Rakaman Connection, anda bukan salah seorang pelajar antara berpuluh-puluh yang bersaing untuk perhatian guru di dalam kelas. Nor adalah anda hanya seorang doktor pelatih yang mengambil sampah (walaupun kerja-kerja adalah sebahagian semula jadi kehidupan studio). Anda di perantis (extern) yang telah diberikan kepada pengeluar / jurutera sebenar untuk peribadi latihan on-the-job. Anda tidak hanya belajar konsep dari buku teks: anda mempelajari helah perdagangan dari pro sebenar.

  1. Kerja kerjaya muzik anda sendiri

Salah satu perkara yang pelajar-pelajar kita suka terbaik tentang Sambungan Rakaman adalah bahawa kursus kami membolehkan mereka untuk memohon apa yang mereka belajar untuk mencipta muzik mereka sendiri. Walaupun ramai pelajar-pelajar kita hanya mahu untuk jurutera dan mengemukakan untuk orang lain, lain-lain lagi mahu menghasilkan muzik mereka sendiri. tentu kami membolehkan anda untuk permainan anda sendiri. Anda akan belajar untuk rekod, campuran dan menghasilkan muzik anda sendiri, dan lebih baik, mendapatkan ia didengar oleh profesional industri muzik sebenar yang boleh membantu anda mendapatkannya di luar sana.

  1. Belajar industri gear standard dan perisian

Sejak anda belajar di sebuah studio rakaman sebenar, anda akan secara semula jadi dapat belajar untuk menggunakan peralatan dan perisian yang menggunakan kebaikan, dari amp vintaj untuk plugin maya, dari analog kepada digital. Anda akan belajar standard industri Tools Pro, serta program-program lain seperti Logic, Sebab dan Ableton. Dan anda akan mendapat untuk mengamalkan pada gear dan perisian tanpa bersaing dengan pelajar-pelajar lain untuk masa amalan.

  1. Satu-satu mentor

Di dalam kelas Rakaman Connection, hanya ada seorang pelajar: anda. Tiada kelas dengan berpuluh-puluh pelajar lain. Semua latihan yang berlaku satu-satu di studio, hanya anda dan mentor anda. Tiada glossing atas perkara yang anda tidak faham. Belajar pada kelajuan anda sendiri. Tanya apa sahaja soalan yang anda suka. Ini perhatian peribadi adalah apa yang membantu orang-orang seperti anda menjadi pengeluar besar dan jurutera. Dan itulah apa yang kita kejar.

  1. mentor Bertaraf Dunia dengan kredit album sebenar

Di sekolah-sekolah lain, guru-guru sering mempunyai ijazah dan diploma mereka yang tergantung di dinding. Dalam industri muzik sebenar, kejayaan diukur dengan cara lain. Kami bekerjasama dengan pengeluar utama dan jurutera di seluruh negara untuk menjadi mentor pelajar-orang kami yang bekerja dengan bakat superstar seperti Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar dan banyak, banyak lagi. Anda mungkin tidak akan mencari ijazah kolej yang tergantung di dinding studio mentor anda, tetapi anda hanya mungkin melihat emas sedikit dan Platinum Records, dan mungkin juga Grammy atau dua.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Recording Connection Audio School

Pengetahuan kerja teliti Ableton Live adalah penting jika anda bercadang untuk menjadi seorang ahli muzik elektronik atau kelab DJ. Dengan kombinasi instrumen berkuasa at ... [+]

LATIHAN DALAM Ableton LIVE: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA.

Sejak tahun 1989, Sambungan Rakaman telah meletakkan lebih daripada 11,000 pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, serta di Kanada, Australia dan UK Para pelajar kita dibimbing oleh jurutera audio profesional dan pengeluar muzik, termasuk ramai yang telah bekerja di Grammy memenangi projek Platinum laris oleh beberapa nama besar dalam perniagaan. Setiap Rakaman Connection mentor ditayangkan dengan teliti untuk memastikan mereka mempunyai pengalaman yang telah terbukti dan pengetahuan untuk membantu pelajar-pelajar kita mendapatkan kerjaya mereka dari tanah. ... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Sediakan untuk kerjaya sebagai seorang jurutera audio belajar terus dari kebaikan, apprenticing (externing) di bawah seorang jurutera audio berpengalaman. Memecah masuk k ... [+]

Kejuruteraan Audio

Sejak ditubuhkan pada tahun 1989, Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar melancarkan kerjaya mereka dengan meletakkan mereka sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan UK Kami melakukan ini dengan bekerjasama dengan beratus teliti pengeluar ditayangkan dan jurutera untuk menjadi mentor pelajar kita on-the-job dan satu-satu. Ramai daripada mentor kami adalah Grammy-pemenang yang telah bekerja dengan superstar dan artis Platinum laris.

Rakaman Connection Program Kejuruteraan Audio Adakah anda mempunyai impian bekerja di studio rakaman dengan beberapa pemuzik terbaik di dunia? Adakah anda mempunyai telinga yang besar untuk apa bunyi yang baik dan mahu memanfaatkan bakat untuk pendapatan? Adakah anda melakukan rakaman anda sendiri di rumah tetapi mahu mengambil kemahiran anda ke peringkat seterusnya? Adakah anda suka tenaga kreatif rakaman dalam studio? Adakah anda bekerja dengan baik di bawah tekanan? Adakah anda mampu untuk bekerja dengan pelbagai jenis personaliti? Adakah anda kreatif, boleh dipercayai dan bekerja keras? Jika anda menjawab ya kepada mana-mana soalan di atas, sila baca pada: ... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Ambil rentak membuat dan muzik hip-hop pengeluaran anda ke tahap yang profesional oleh apprenticing (externing) di studio rakaman sebenar di samping Pengeluar Hip-Hop uta ... [+]

Ambil rentak membuat dan muzik hip-hop pengeluaran anda ke tahap yang profesional oleh apprenticing (externing) di studio rakaman sebenar di samping Pengeluar Hip-Hop utama.

Sejak tahun 1989, Sambungan Rakaman telah membantu lebih daripada 11,000 pelajar memecah masuk ke dalam industri ini dengan meletakkan mereka sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, serta di Kanada, Australia dan mentor UK kami ditapis semua berhati-hati , profesional ditubuhkan dengan reputasi yang telah terbukti dan kemahiran, dan kebanyakan mereka bekerja dengan Grammy memenangi dan Platinum laris artis. Terdapat hanya ada cara yang lebih baik untuk melancarkan pengeluaran muzik kerjaya anda dan kejuruteraan audio daripada dengan belajar bersama seseorang seperti ini.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Adakah anda mendengar muzik dalam kepala anda, dan panjang cara yang mudah untuk membawa muzik melalui pembesar suara atau ke lantai tarian? Cuma perlu Logic Pro X, stese ... [+]

BELAJAR LOGIC PRO dengan RECORDING SAMBUNGAN: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA.

Sejak permulaan kami lebih 25 tahun yang lalu, Sambungan Rakaman itu telah diletakkan di atas 11,000 pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, serta di Kanada, Australia dan UK ini melibatkan perkongsian dengan beratus-ratus pengeluar profesional bahagian dan jurutera untuk menjadi mentor pelajar kita. Oleh kerana standard yang tinggi dan hubungan kerja yang kami telah dibangunkan selama ini, kita mampu untuk meletakkan pelajar-pelajar kita dengan beberapa kebaikan yang paling berpengalaman dalam industri, yang kebanyakannya bekerja dengan Grammy memenangi dan Platinum laris artis rakaman. Bekerja profesional yang berkaliber ini membantu memastikan pelajar-pelajar kita menerima latihan dan sambungan mereka perlukan untuk memulakan kerjaya mereka sendiri. ... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Direka dengan serius yang bercita-cita pengeluar / jurutera dalam fikiran, kursus lanjutan kami membina atas asas yang ditetapkan oleh kursus perantisan asas, memberikan ... [+]

Bagi pengeluar serius: Advanced Audio Engineering & Production Muzik tentu kami boleh didapati di semua 50 negeri dan Kanada.

Sejak tahun 1989, Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar memecah masuk ke dalam industri muzik dengan meletakkan mereka sebagai perantis (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan UK pelajar kami dilatih oleh pengeluar bertaraf dunia dan jurutera, ramai daripada mereka telah bekerja dengan beberapa nama besar dalam perniagaan. Setiap mentor ditayangkan dengan teliti untuk memastikan pelajar-pelajar kita menerima pendidikan yang berkualiti daripada seseorang yang mempunyai pengalaman yang telah terbukti dalam industri. ... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Pada Sambungan Rakaman, anda akan menerima mentor satu-satu eksklusif kami kerana anda belajar hands-on, bekerjasama dengan profesional yang terkenal dalam bidang yang an ... [+]

BELAJAR POST PRODUCTION AUDIO ON-THE-JOB. TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA, HANYA MELALUI RAKAMAN CONNECTION

Dengan lokasi di seluruh semua 50 negeri, serta di Kanada, Australia dan UK, Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar melancarkan kerjaya industri muzik mereka lebih suku abad yang lalu. kita bersama mentor termasuk beratus-ratus pengeluar yang berpengalaman dan jurutera dengan kredit album sebenar, yang kebanyakannya bekerja dengan Grammy memenangi dan Platinum laris artis rakaman dan pemuzik. Kami menyaring mentor kami dengan teliti untuk memastikan pelajar-pelajar kita menerima berkaliber tertinggi latihan dan bimbingan, membolehkan mereka untuk menyambung kepada industri muzik dan pergi untuk kerjaya yang berjaya mereka sendiri. ... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Muzik menghasilkan sebahagian penting dalam proses rakaman muzik. Walaupun jurutera audio tumpuan kebanyakannya pada aspek teknikal rakaman, penerbit muzik yang lebih ter ... [+]

Melalui pendekatan mentor-pelatih (extern) Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar dengan meletakkan mereka dalam studio rakaman di seluruh Amerika Syarikat, serta di Kanada, Australia dan United Kingdom Untuk mencapai ini, kami bekerjasama beratus-ratus pengeluar profesional dan jurutera di seluruh dunia untuk menjadi mentor pelajar kita satu-satu. Ini mentor ditapis dengan teliti untuk memastikan mereka mempunyai rekod prestasi yang terbukti dan kemahiran untuk membantu pelajar-pelajar kita berjaya, dan banyak daripada mentor kami adalah Grammy-pemenang dengan Platinum laris album untuk kredit mereka.

menghasilkan muzik

Muzik menghasilkan sebahagian penting dalam proses rakaman muzik. Walaupun jurutera audio tumpuan kebanyakannya pada aspek teknikal rakaman, penerbit muzik yang lebih tertumpu kepada proses artistik. Beliau / dia membantu membentuk bunyi, membolehkan artis untuk mendapat bukan sahaja bunyi, tetapi juga rasa yang mereka sasarkan. Ini memerlukan penerbit muzik untuk menjadi juruteknik, ahli muzik, jurulatih dan artis semua dalam satu. Ia bukan satu pekerjaan untuk semua orang, tetapi untuk orang yang betul, ia adalah kerjaya yang sangat bermanfaat yang berpotensi untuk beberapa pendapatan yang serius.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
6 - 6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Anda mungkin sudah menyedari perkara ini tetapi hanya perlu jelas: jika anda ingin menjadi seorang touring DJ berjaya, anda tidak akan mendapatkan alat-alat, kemahiran at ... [+]

THE RECORDING CONNECTION TOURING DJ PROGRAM: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA.

Dengan beratus-ratus lokasi di seluruh Amerika Syarikat, serta Kanada, Australia dan UK, Sambungan Rakaman telah meletakkan lebih daripada 11,000 pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman yang sebenar di mana mereka mempunyai peluang yang sebenar untuk melancarkan kerjaya mereka. Kami melakukan ini dengan bekerjasama dengan beratus-ratus pengeluar profesional dan jurutera di seluruh dunia, ramai daripada mereka telah bekerja dengan Platinum-jualan dan artis Grammy anugerah. Para profesional industri muzik mentor pelajar kami salah satu satu di studio rakaman masing-masing, memberi pelajar pengalaman hands-on dan dunia sebenar sambungan mereka perlukan untuk berjaya dalam perniagaan muzik. ... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Anda bermimpi mengenainya pada waktu malam. Anda menghantui lebih pada waktu siang. Anda tahu anda mempunyai bakat semula jadi, dan anda percaya anda mempunyai apa yang d ... [+]

THE RECORDING CONNECTION MUSIC PRODUCTION ELEKTRONIK PROGRAM: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA.

Dengan beratus-ratus lokasi di seluruh Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan UK, Sambungan Rakaman meletakkan beribu-ribu pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh dunia. Para pelajar kita dibimbing oleh pengeluar atas rak dan jurutera, yang kebanyakannya bekerja dengan Platinum-jualan dan artis Grammy anugerah. Kami menyaring mentor kami dengan teliti untuk memastikan mereka mempunyai pengalaman yang telah terbukti dan pengetahuan untuk membantu pelajar-pelajar kita melancarkan kerjaya mereka.

Lebih lanjut mengenai Sambungan Rakaman Program Latihan Muzik Elektronik ... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Selepas menerima praktikal, latihan satu-satu dalam bidang kejuruteraan audio dan pengeluaran muzik dengan profesional berpengalaman, langkah seterusnya adalah untuk menj ... [+]

GET DISAHKAN DALAM TOOLS PRO ™! Menunjukkan kepada industri bahawa anda mempunyai kemahiran untuk menyampaikan di bawah tekanan

Selepas menerima praktikal, latihan satu-satu dalam bidang kejuruteraan audio dan pengeluaran muzik dengan profesional berpengalaman, langkah seterusnya adalah untuk menjadi disahkan dalam Tools Pro ™. Kami bangga dan teruja untuk menawarkan peluang ini melalui Pro Tools Program Pensijilan ™ Sambungan Rakaman. Ini memberitahu industri yang anda tidak lagi seorang pelajar, tetapi profesional yang diperakui, bersedia untuk menangani apa-apa projek.

Anda layak untuk mengambil program pensijilan audio kami jika anda:

Telah lulus dari perjalanan Rakaman Connection Kejuruteraan Audio dan Pengeluaran Muzik; ATAU Adakah berkelulusan sijil, diploma atau ijazah dari sebuah sekolah audio. ... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Jika anda akan untuk berjaya sebagai eksekutif rekod, pemilik label atau pengurus band, anda benar-benar perlu bijak dan sengaja mengenai pilihan anda sekolah muzik. Terd ... [+]

THE RECORDING CONNECTION MUSIC PROGRAM PERNIAGAAN: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA.

Dengan beratus-ratus lokasi di seluruh Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan theU.K. Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar mencari jalan masuk ke kerjaya industri muzik ganjaran dengan meletakkan mereka sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman yang sebenar. Setiap pelajar dipasangkan dengan mentor, kerja pengeluar / jurutera berjaya dengan tahun pengalaman dan kredit album sebenar. Kami bekerjasama dengan beratus-ratus muzik profesional di seluruh dunia, yang kebanyakannya bekerja dengan Platinum-jualan dan artis Grammy memenangi, untuk memastikan bahawa pelajar-pelajar kita menerima yang terbaik bimbingan, pendidikan dan peluang yang ada. ... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Recording Connection Audio School

Tools Pro telah dibangunkan oleh sekumpulan jurutera audio daripada keperluan yang semakin meningkat untuk program perisian yang boleh meniru fungsi peralatan studio maha ... [+]

THE RECORDING CONNECTION PRO TOOLS KURSUS boleh didapati di seluruh 50 SYARIKAT DAN CANADA.

Dengan lokasi di seluruh semua 50 negeri dan di tiga benua, Sambungan Rakaman telah meletakkan pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di, Kanada, Australia dan UK Kami bekerjasama AS dengan hanya pengeluar yang paling berpengalaman dan jurutera untuk mentor pelajar-pelajar kita, yang kebanyakannya bekerja secara tetap dengan beberapa nama besar dalam muzik. Bekerja dengan profesional yang berkaliber ini membantu memastikan pelajar-pelajar kita mempunyai peluang terbaik untuk melancarkan kerjaya industri muzik berjaya mereka sendiri.

Belajar menggunakan Tools Pro, The Music Industry Standard Digital Audio Workstation! ... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Ireland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu