Recording Connection Audio School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Rakaman Connection

Satu bahagian daripada Rakaman, Radio, Filem dan Sambungan Culinary (RRFC) Sambungan Rakaman ini merupakan sekolah perdagangan yang diiktiraf oleh industri ditujukan untuk menyediakan anda dengan praktikal, satu-satu latihan untuk kerjaya sebagai seorang jurutera audio atau penerbit muzik. Matlamat menyeluruh kami bukan semata-mata untuk melengkapkan anda dengan kemahiran yang anda perlukan, tetapi juga untuk membantu anda memecah masuk ke dalam industri ini dengan meletakkan anda dalam kedudukan untuk mendapat pengalaman on-the-job semasa membuat sambungan industri penting.

Melalui pendekatan pembelajaran kita revolusi mentor-pelatih (extern), kita berpasangan setiap pelajar kita dengan penerbit muzik sebenar atau jurutera audio yang menyediakan latihan pada satu-satu dalam studio rakaman sebenar. Program kami menggabungkan kurikulum berstruktur-lagi-fleksibel dengan sejumlah besar latihan amali di studio, yang membolehkan pelajar-pelajar kita bukan sahaja untuk mempelajari asas-asas pengeluaran, rakaman dan pencampuran, tetapi aspek-aspek perniagaan berjalan studio, seperti serta mekanisme dalaman industri itu sendiri. Sejak ditubuhkan pada tahun 1989, Sambungan Rakaman telah memperluaskan capaiannya ke dalam semua 50 negeri, serta ke Kanada, Australia dan UK, akhirnya meletakkan lebih daripada 11,000 pelajar sebagai perantis (externs) dalam studio rakaman sebenar di tiga benua. kakitangan mentor kami terdiri daripada pengeluar sebenar dan jurutera dalam studio bertaraf dunia, yang kebanyakannya kerap bekerja dengan Grammy memenangi, artis Platinum laris. Kami menyaring mentor kami untuk memastikan mereka memberikan pelajar-pelajar kita pendidikan yang terbaik, serta peluang yang terbaik untuk berhubung dengan industri dalam proses. program latihan audio on-the-job Rakaman Connection adalah pilihan yang sangat baik untuk sesiapa yang mempunyai semangat untuk memulakan kerjaya sebagai seorang jurutera audio, penerbit muzik, hidup jurutera bunyi, artis rakaman muzik, hidup DJ, komposer atau industri lain profesional. pendekatan unik kami meletakkan anda di tempat yang betul pada masa yang sesuai dengan orang yang betul untuk membantu anda memecahkan ke dalam industri.

Kemungkinan Laluan Kerjaya

Dalam kursus kejuruteraan audio dan muzik asas kami, kami berupaya untuk berpasangan pelajar dengan mentor yang pakar dalam genre atau bidang yang diminati mereka pilih. Kini kami menawarkan latihan khusus untuk laluan kerjaya berikut:

  • pengeluaran muzik elektronik
  • Hip-hop pengeluaran muzik / menewaskan membuat
  • kejuruteraan yang baik Live
  • audio pasca
  • Audio untuk filem, TV dan permainan video
  • Touring DJ
  • perniagaan muzik (pengurusan artis, eksekutif label, dan lain-lain)
12

Sepuluh sebab untuk mempertimbangkan Sambungan Rakaman:

1. Ketahui berhampiran tempat tinggal anda. (250 bandar-bandar untuk dipilih)

Dengan lebih daripada 250 lokasi di seluruh negara ini, kita boleh melatih anda dalam studio rakaman sebenar dalam jarak di mana anda tinggal memandu. Tidak perlu untuk berpindah, berhenti kerja atau mengucapkan selamat tinggal kepada hubungan yang sedia ada.

2. tuisyen Rendah

Berikutan kenaikan kos pendidikan, ia bukan sesuatu yang luar biasa bagi pelajar untuk rak sehingga puluhan ribu dolar dalam hutang sebelum mereka menamatkan pengajian. Bagi yang bercita-cita profesional industri, ini boleh menamatkan kerjaya yang sebelum ia bermula. Kami menyimpan tuisyen kami berpatutan ($ 9400, semua bekalan termasuk, tanpa yuran) supaya anda boleh memberi tumpuan kepada kerjaya anda, bukan pada bagaimana anda akan membayar bil-bil anda.

3. Sediakan untuk pelbagai kerjaya industri muzik

Sama ada anda mahu untuk menghasilkan, mengarang, jurutera, DJ atau melaksanakan; sama ada anda ke hip hop, muzik elektronik, negara, pop, rock atau jazz; kami menyesuaikan kurikulum anda dengan keperluan anda, dan kami pasangan anda dengan mentor yang boleh membantu anda mencapai matlamat kerjaya khusus anda.

bantuan penempatan 4. pekerjaan Real

Terima kasih kepada pendekatan unik kami, ramai pelajar-pelajar kita mendapatkan disewa oleh mentor mereka atau dengan sambungan yang dilakukan melalui mentor mereka. Walau bagaimanapun, pada Connection Rakaman, kita meninggalkan apa-apa kepada peluang. Bagi setiap pelajar kami, kami memberikan sokongan, latihan dan kerja bantuan penempatan tambahan untuk sehingga setahun selepas tamat pengajian.

5. Belajar sebagai pelatih (extern), bukan pelajar kelas atau pelatih

Sebagai pelajar Rakaman Connection, anda bukan salah seorang pelajar antara berpuluh-puluh yang bersaing untuk perhatian guru di dalam kelas. Nor adalah anda hanya seorang doktor pelatih yang mengambil sampah (walaupun kerja-kerja adalah sebahagian semula jadi kehidupan studio). Anda di perantis (extern) yang telah diberikan kepada pengeluar / jurutera sebenar untuk peribadi latihan on-the-job. Anda tidak hanya belajar konsep dari buku teks: anda mempelajari helah perdagangan dari pro sebenar.

6. Kerja kerjaya muzik anda sendiri

Salah satu perkara yang pelajar-pelajar kita suka terbaik tentang Sambungan Rakaman adalah bahawa kursus kami membolehkan mereka untuk memohon apa yang mereka belajar untuk mencipta muzik mereka sendiri. Walaupun ramai pelajar-pelajar kita hanya mahu untuk jurutera dan mengemukakan untuk orang lain, lain-lain lagi mahu menghasilkan muzik mereka sendiri. tentu kami membolehkan anda untuk permainan anda sendiri. Anda akan belajar untuk rekod, campuran dan menghasilkan muzik anda sendiri, dan lebih baik, mendapatkan ia didengar oleh profesional industri muzik sebenar yang boleh membantu anda mendapatkannya di luar sana.

7. Belajar industri gear standard dan perisian

Sejak anda belajar di sebuah studio rakaman sebenar, anda akan secara semula jadi dapat belajar untuk menggunakan peralatan dan perisian yang menggunakan kebaikan, dari amp vintaj untuk plugin maya, dari analog kepada digital. Anda akan belajar standard industri Tools Pro, serta program-program lain seperti Logic, Sebab dan Ableton. Dan anda akan mendapat untuk mengamalkan pada gear dan perisian tanpa bersaing dengan pelajar-pelajar lain untuk masa amalan.

9. Satu-satu mentor

Di dalam kelas Rakaman Connection, hanya ada seorang pelajar: anda. Tiada kelas dengan berpuluh-puluh pelajar lain. Semua latihan yang berlaku satu-satu di studio, hanya anda dan mentor anda. Tiada glossing atas perkara yang anda tidak faham. Belajar pada kelajuan anda sendiri. Tanya apa sahaja soalan yang anda suka. Ini perhatian peribadi adalah apa yang membantu orang-orang seperti anda menjadi pengeluar besar dan jurutera. Dan itulah apa yang kita kejar.

10. mentor Bertaraf Dunia dengan kredit album sebenar

Di sekolah-sekolah lain, guru-guru sering mempunyai ijazah dan diploma mereka yang tergantung di dinding. Dalam industri muzik sebenar, kejayaan diukur dengan cara lain. Kami bekerjasama dengan pengeluar utama dan jurutera di seluruh negara untuk menjadi mentor pelajar-orang kami yang bekerja dengan bakat superstar seperti Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar dan banyak, banyak lagi. Anda mungkin tidak akan mencari ijazah kolej yang tergantung di dinding studio mentor anda, tetapi anda hanya mungkin melihat emas sedikit dan Platinum Records, dan mungkin juga Grammy atau dua.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Ableton Tentu Sebenar

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Pengetahuan kerja teliti Ableton Live adalah penting jika anda bercadang untuk menjadi seorang ahli muzik elektronik atau kelab DJ. Dengan kombinasi instrumen berkuasa atas kapal maya, alat pengaturan yang kuat dan keupayaan live-prestasi, Ableton adalah unik sesuai dengan keperluan pemuzik elektronik hari ini. [+]

LATIHAN DALAM Ableton LIVE: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA. Sejak tahun 1989, Sambungan Rakaman telah meletakkan lebih daripada 11,000 pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, serta di Kanada, Australia dan UK Para pelajar kita dibimbing oleh jurutera audio profesional dan pengeluar muzik, termasuk ramai yang telah bekerja di Grammy memenangi projek Platinum laris oleh beberapa nama besar dalam perniagaan. Setiap Rakaman Connection mentor ditayangkan dengan teliti untuk memastikan mereka mempunyai pengalaman yang telah terbukti dan pengetahuan untuk membantu pelajar-pelajar kita mendapatkan kerjaya mereka dari tanah. Mengenai Kurikulum Ableton Kursus Live kami Pengetahuan kerja teliti Ableton Live adalah penting jika anda bercadang untuk menjadi seorang ahli muzik elektronik atau kelab DJ. Dengan kombinasi instrumen berkuasa atas kapal maya, alat pengaturan yang kuat dan keupayaan live-prestasi, Ableton adalah unik sesuai dengan keperluan pemuzik elektronik hari ini. Apabila digunakan dengan pengawal yang betul, Ableton mampu menjadi satu-satunya alat yang anda perlukan untuk mereka bentuk, rakaman dan melaksanakan campuran anda. Sebagai audio stesen kerja digital (DAW), Ableton fungsi Live sama seperti orang lain, yang menawarkan anda keupayaan untuk merakam, campuran dan menguasai trek anda dalam persekitaran pengeluaran maya dengan audio standard industri dan pemprosesan MIDI. Tetapi tidak seperti DAWs lain, Ableton juga menyediakan perpustakaan bunyi dan gelung yang kuat, besar-besaran, bersama-sama dengan satu set ciri-ciri menakjubkan yang membolehkan anda untuk campuran, mengedit dan mengalahkan perlawanan dalam masa sebenar. Dengan sehingga 4000 gelung, hampir 400 kit drum, tiga contoh-contoh, lima synths dan banyak lagi, Ableton Live mengandungi hanya kira-kira semua yang anda perlu membuat campuran bertaraf dunia di sana dalam kotak. Tetapi ada lagi: Ableton juga menampilkan tingkap berkuasa "Sesi View" yang memberikan anda kawalan masa nyata tidak pernah berlaku sebelum campuran anda, membolehkan anda untuk menambah, mengeluarkan, bermula, dan berhenti mana-mana atau semua gelung dalam campuran anda semasa trek anda kekal dalam selari sempurna. Dengan semua improvisational ini dan keupayaan prestasi masa sebenar di hujung jari anda, ia tidak menghairankan bahawa Ableton adalah DAW pilihan untuk DJ dan penghibur streaming. Jika ini adalah impian anda, Sambungan Rakaman boleh pasangan anda dengan mentor yang pakar dalam muzik elektronik dan boleh mengajar anda satu-satu tentang selok-belok Ableton Live. Sama ada minat anda dalam EDM, tekno, rumah, berkhayal atau beberapa bentuk lain muzik elektronik, anda akan menerima hands-on arahan mengenai kuasa perisian yang penting ini sehingga ia menjadi sifat kedua untuk anda. Ableton Live 101 - Modul Satu PELAJARAN 1: BERMULA PELAJARAN 2: KONSEP TERAS PELAJARAN 3: KLIP AUDIO IN DETAIL PELAJARAN 4: RAKAMAN & EDITING MIDI PELAJARAN 5: LIVE MIXER & SIGNAL ALIRAN PELAJARAN 6: SIAP 101 Midi dan Muzik - Modul Dua PELAJARAN 1: THE RHYTHM BAHAGIAN PELAJARAN 2: MELODY PELAJARAN 3: HARMONY PELAJARAN 4: KOMPOSISI & INSTRUMENTASI PELAJARAN 5: DARI SESI KE SUSUNAN PELAJARAN 6: Memuktamadkan komposisi Design Sound - Modul tiga PELAJARAN 1: PROCESSING AUDIO PELAJARAN 2: SINTESIS Luak PELAJARAN 3: OPERATOR DAN AAS INSTRUMENTS PELAJARAN 4: RAKAMAN AUDIO UNTUK SOUND DESIGN PELAJARAN 5: PENSAMPELAN PELAJARAN 6: IMPULSE AND DRUM RACKS Unjuran Siap I - Modul empat PELAJARAN 1: SOUND & PENDENGARAN PELAJARAN 2: AUDIO RAKAMAN 201 PELAJARAN 3: SUSUNAN aliran kerja VIEW RECORDING PELAJARAN 4: EDITING 201 PELAJARAN 5: KEMASAN TRACKS PELAJARAN 6: MIX 101 PELAJARAN 7: EXPORT & FAUX menguasai Ableton Skillz - Modul lima PELAJARAN 1: TEKNIK ADVANCED PELAJARAN 2: MAX UNTUK LIVE PELAJARAN 3: EXPERT TIPS DAN INTERMEDIATE AUDIO FX PELAJARAN 4: INSTRUMENT DAN KESAN RACKS PELAJARAN 5: DRUM RACKS, SLICE DAN CONVERT PELAJARAN 6: LIVE DENGAN LIVE Unjuran Siap II - Modul enam PELAJARAN 1: EMP / EDM Mengatur II - Bahagian I PELAJARAN 2: EMP / EDM Mengatur II - Part II PELAJARAN 3: Vokal Advanced PELAJARAN 4: Campurkan 201 PELAJARAN 5: Campurkan 202 PELAJARAN 6: Menguasai 201 [-]

Audio Kursus Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Sediakan untuk kerjaya sebagai seorang jurutera audio belajar terus dari kebaikan, apprenticing (externing) di bawah seorang jurutera audio berpengalaman. Memecah masuk ke dalam industri muzik dengan mendapatkan di dalamnya dari satu hari. [+]

Kejuruteraan Audio Sejak ditubuhkan pada tahun 1989, Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar melancarkan kerjaya mereka dengan meletakkan mereka sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan UK Kami melakukan ini dengan bekerjasama dengan beratus teliti pengeluar ditayangkan dan jurutera untuk menjadi mentor pelajar kita on-the-job dan satu-satu. Ramai daripada mentor kami adalah Grammy-pemenang yang telah bekerja dengan superstar dan artis Platinum laris. Rakaman Connection Program Kejuruteraan Audio Adakah anda mempunyai impian bekerja di studio rakaman dengan beberapa pemuzik terbaik di dunia? Adakah anda mempunyai telinga yang besar untuk apa bunyi yang baik dan mahu memanfaatkan bakat untuk pendapatan? Adakah anda melakukan rakaman anda sendiri di rumah tetapi mahu mengambil kemahiran anda ke peringkat seterusnya? Adakah anda suka tenaga kreatif rakaman dalam studio? Adakah anda bekerja dengan baik di bawah tekanan? Adakah anda mampu untuk bekerja dengan pelbagai jenis personaliti? Adakah anda kreatif, boleh dipercayai dan bekerja keras? Jika anda menjawab ya kepada mana-mana soalan di atas, sila baca pada: MENJADI SMART MENGENAI KERJAYA BARU ANDA SEBAGAI AUDIO ENGINEER BERMULA DENGAN MEMBUAT PILIHAN SMART MENGENAI PENDIDIKAN ANDA. Jangan tertipu: ANDA TIDAK BOLEH GAIN kemahiran, pengalaman ATAU SAMBUNGAN ANDA PERLU DALAM AN terlalu mahal AUDIO SEKOLAH BILIK DARJAH, ATAU MELALUI AN KURSUS ONLINE - DAN PERKARA YANG TERAKHIR ANDA PERLU IS bagi memulakan kerjaya anda dibebani dengan TON PELAJAR HUTANG. APA YANG ANDA MEMANG PERLU ADALAH UNTUK BELAJAR ON-THE-JOB DARI SESEORANG YANG SUDAH BERJAYA SEBAGAI AUDIO ENGINEER. THE RECORDING CONNECTION BOLEH PUT ANDA ADA, untuk sebahagian kecil daripada APA KOS UNTUK PERGI KE SEKOLAH TRADISIONAL. Sediakan untuk kerjaya sebagai seorang jurutera audio belajar terus dari kebaikan, apprenticing (externing) di bawah seorang jurutera audio berpengalaman. Memecah masuk ke dalam industri muzik dengan mendapatkan di dalamnya dari satu hari. Yuran Pengajian adalah hanya $ 9,400. Ciri-ciri Course Ketahui on-the-job dari satu hari di studio rakaman bertaraf dunia, bukan kelas. Dilatih di studio sebagai pelatih (extern), bukan pelajar di dalam kelas atau pelatih bernama. Belajar satu-satu daripada profesional industri ditubuhkan yang berkhidmat sebagai mentor anda. Seorang guru kepada seorang pelajar. Belajar dalam studio rakaman sebenar berhampiran tempat tinggal anda, atau jika anda mahu hidup. (Ratusan lokasi yang ada.) Belajar daripada seseorang yang membuat jenis muzik anda ingin (contohnya, pop, rock muzik elektronik, hip hop, R & B, jazz, klasik, rock, negara, punk rock, dan lain-lain). Amat tuisyen rendah membolehkan anda untuk lulus dengan sedikit atau tiada hutang. Membuat sah, dunia sebenar sambungan industri yang membantu plug anda ke dalam industri muzik. THE RECORDING CONNECTION dikenali di seluruh INDUSTRI SEBAGAI GOOD GUYS-THE PROGRAM YANG SEBENARNYA MEMBANTU ANDA CONNECT KEPADA MUSIC INDUSTRY-AND KAMI KAMI MEMPUNYAI PENGENDORSAN DAN KISAH KEJAYAAN PELAJAR Untuk membuktikan dakwaan KAMI. Lihat Kurikulum Kursus Kejuruteraan Audio Sound kami [-]

Hip Hop Dan Menewaskan Membuat Perjalanan

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Ambil rentak membuat dan muzik hip-hop pengeluaran anda ke tahap yang profesional oleh apprenticing (externing) di studio rakaman sebenar di samping Pengeluar Hip-Hop utama [+]

Ambil rentak membuat dan muzik hip-hop pengeluaran anda ke tahap yang profesional oleh apprenticing (externing) di studio rakaman sebenar di samping Pengeluar Hip-Hop utama. Sejak tahun 1989, Sambungan Rakaman telah membantu lebih daripada 11,000 pelajar memecah masuk ke dalam industri ini dengan meletakkan mereka sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, serta di Kanada, Australia dan mentor UK kami ditapis semua berhati-hati , profesional ditubuhkan dengan reputasi yang telah terbukti dan kemahiran, dan kebanyakan mereka bekerja dengan Grammy memenangi dan Platinum laris artis. Terdapat hanya ada cara yang lebih baik untuk melancarkan pengeluaran muzik kerjaya anda dan kejuruteraan audio daripada dengan belajar bersama seseorang seperti ini. Adakah anda bermimpi kerjaya sebagai Pengeluar Hip-Hop Muzik, Beat Maker, Songwriter atau Audio Engineer? Adakah anda sudah membuat rentak anda sendiri dan mahu mengambil ia ke tahap yang seterusnya? Adakah anda sedang rapper atau gaya pengarang puisi bebas yang mahu belajar untuk menetapkan puisi anda untuk muzik? Adakah anda melihat diri anda sebagai seorang datang-dan-maestro hip-hop seperti Common, Dre, Timbaland atau Russell Simmons? Adakah anda seorang lelaki muda yang serius atau perempuan yang bersedia untuk bekerja keras untuk mencapai impian anda? Jika anda berkata ya kepada mana-mana soalan-soalan ini dan bersedia untuk menghidupkan semangat anda ke dalam kerjaya yang sebenar, sila baca pada: kerjaya anda sebagai pengeluar hip-hop atau artis bermula dengan membuat pilihan yang baik tentang pendidikan anda, termasuk MEMBATALKAN PELAJAR HUTANG. Kerjaya anda boleh hancur sebelum ia bermula jika anda masuk ke dalam hutang pelajar yang serius ketika cuba untuk memberi tuisyen. Selain itu, anda benar-benar tidak boleh belajar realiti pengeluaran hip-hop dengan duduk di dalam kelas, anyway-tempat itu hak untuk belajar di sebuah studio rakaman, dan orang yang tepat untuk mengajar anda adalah kerja hip-hop profesional. Kami percaya bahawa anda tidak perlu menghabiskan $ 25,000 atau lebih pada pendidikan yang meletakkan anda di dalam kelas. Itulah sebabnya kita meletakkan anda sebagai pelatih (extern) dengan profesional muzik yang membuat hidup / beliau dalam perniagaan muzik. Ia juga mengapa kita terus rendah tuisyen kami, hanya $ 9400 (yang merangkumi semua bekalan anda). Ciri-ciri Course Belajar dalam studio rakaman sebenar sebagai pelatih (extern), bukan sebagai seorang pelajar di dalam kelas dengan pelajar-pelajar lain. Ketahui pengeluaran hip-hop on-the-job-dalam erti kata lain, belajar dengan melakukan. Belajar satu-satu dari yang ditubuhkan profesional dengan kredit sebenar dan kemahiran terbukti hip-hop. Belajar pada kelajuan anda sendiri, mengikut jadual anda sendiri. NO PERPINDAHAN DIPERLUKAN. Belajar di bandar di mana anda tinggal, atau di mana anda mahu hidup. Membayar tuisyen yang rendah yang membolehkan anda keluar dari hutang kerjaya menghancurkan. THE RECORDING CONNECTION dikenali di seluruh industri sebagai "orang baik" -The SEKOLAH YANG SEBENARNYA BERHUBUNG ANDA INTO THE MUSIC PERNIAGAAN OLEH LATIHAN ANDA SEBAGAI ORANG DALAM AN. KAMI MEMPUNYAI PENGENDORSAN DAN KISAH KEJAYAAN PELAJAR DAPAT ANDA KAMI BERMAKNA PERNIAGAAN. Rangka Kursus Pelajaran 1 - Analisis Song Pelajaran 2 - Teori Muzik Pelajaran 3 - Persampelan Pelajaran 4 - Memanipulasi Audio Pelajaran 5 - Sequencing Audio Pelajaran 6 - Penulisan Song Pelajaran 7 - MIDI Pelajaran 8 - Equalization Pelajaran 9 - Dynamics Pemprosesan Pelajaran 10 - berkumandang dan Delay Pelajaran 11 - Drums Pelajaran 12 - Sound Synthesis Pelajaran 13 - Vokal Pelajaran 14 - Pemantauan dan Acoustics Pelajaran 15 - Routing dan Sesi Pengurusan Pelajaran 16 - Mencampur Pelajaran 17 - DJ Pelajaran 18 - Mixtapes, Pemasaran dan Pengurusan Pelajaran 19 - Live Show Pelajaran 20 - Muzik Video Kerja rumah adalah berdasarkan kepada bacaan yang ada hubung kait dengan latihan amali anda menerima mingguan dalam praktikal, dalam-studio pelajaran. Bunyi dan trek yang anda buat dengan gear diperkukuhkan oleh kurikulum, dan sebaliknya. Terdapat juga akan menjadi kuiz setiap minggu. [-]

Logik Tentu Pro

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Adakah anda mendengar muzik dalam kepala anda, dan panjang cara yang mudah untuk membawa muzik melalui pembesar suara atau ke lantai tarian? Cuma perlu Logic Pro X, stesen kerja audio digital (DAW) pilihan untuk komposer muzik asal dan pemuzik elektronik sama. [+]

BELAJAR LOGIC PRO dengan RECORDING SAMBUNGAN: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA. Sejak permulaan kami lebih 25 tahun yang lalu, Sambungan Rakaman itu telah diletakkan di atas 11,000 pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, serta di Kanada, Australia dan UK ini melibatkan perkongsian dengan beratus-ratus pengeluar profesional bahagian dan jurutera untuk menjadi mentor pelajar kita. Oleh kerana standard yang tinggi dan hubungan kerja yang kami telah dibangunkan selama ini, kita mampu untuk meletakkan pelajar-pelajar kita dengan beberapa kebaikan yang paling berpengalaman dalam industri, yang kebanyakannya bekerja dengan Grammy memenangi dan Platinum laris artis rakaman. Bekerja profesional yang berkaliber ini membantu memastikan pelajar-pelajar kita menerima latihan dan sambungan mereka perlukan untuk memulakan kerjaya mereka sendiri. latihan peribadi dengan Logic Pro Adakah anda mendengar muzik dalam kepala anda, dan panjang cara yang mudah untuk membawa muzik melalui pembesar suara atau ke lantai tarian? Cuma perlu Logic Pro X, stesen kerja audio digital (DAW) pilihan untuk komposer muzik asal dan pemuzik elektronik sama. Dengan lokasi yang penuh dengan instrumen maya, mesin drum dan synths di atas kapal, Logik mempunyai semua alat yang anda perlukan di hujung jari anda untuk hamil dan merealisasikan idea-idea muzik anda. Design dan membentuk bunyi anda sendiri, atau membuat pengubahsuaian hampir tidak terhad yang sedia ada. Buat cangkuk menarik atau rentak sakit dalam beberapa minit. Kemungkinan-kemungkinan yang hampir tidak berkesudahan. Bercakap membuat rentak, Logic Pro mempunyai pelbagai pilihan, termasuk yang tidak dapat ditandingi Ultrabeat Drum Synthesizer, yang membolehkan anda untuk mengakses beratus-ratus kit atas dan memancung dan keping ke kandungan jantung anda. Atau, buat trek drum akustik studio berkualiti dalam masa yang singkat dengan menggunakan salah satu daripada pemain gendang maya kuat Logic. Akses lebih daripada satu dozen synths untuk mencipta dan mengubah suai bunyi fikiran-bertiup. Memberi nafas baru ke dalam trek gitar anda dengan memasang gitar anda ke dalam koleksi Logic kesan maya, kabinet dan amp. Sama ada forte anda adalah batu atau pop, orkestra atau ambien, akustik atau elektronik, ia tidak mengambil masa yang lama untuk melihat mengapa DAW ini adalah perisian pilihan untuk pemuzik, komposer dan penerbit sama. keseluruhan persekitaran yang direka untuk memudahkan kreativiti! Jika anda ingin mengambil pengeluaran dan kemahiran kerencaman ke peringkat seterusnya, pengetahuan kerja Logic Pro X adalah satu kemestian. Pada Sambungan Rakaman, kami akan berpasangan anda dengan pengeluar / pemuzik bekerja yang boleh mentor anda untuk menggunakan perisian ini berkuasa dalam persekitaran studio. Ia termasuk dalam tuisyen anda, dan anda akan kagum dengan kemungkinan! Profesional yang menggunakan Logic Pro: Paku Sembilan inci Coldplay Memupuk rakyat Chemical Brothers Herbie Hancock Thievery Corporation T-Pain The Roots BT Rick Rubin Peter Gabriel [-]

Maju Audio Pengeluaran Kejuruteraan & Muzik

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Direka dengan serius yang bercita-cita pengeluar / jurutera dalam fikiran, kursus lanjutan kami membina atas asas yang ditetapkan oleh kursus perantisan asas, memberikan anda peluang untuk mengambil kemahiran anda ke peringkat seterusnya melalui tangan-on pembelajaran intensif. [+]

Bagi pengeluar serius: Advanced Audio Engineering & Production Muzik tentu kami boleh didapati di semua 50 negeri dan Kanada. Sejak tahun 1989, Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar memecah masuk ke dalam industri muzik dengan meletakkan mereka sebagai perantis (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan UK pelajar kami dilatih oleh pengeluar bertaraf dunia dan jurutera, ramai daripada mereka telah bekerja dengan beberapa nama besar dalam perniagaan. Setiap mentor ditayangkan dengan teliti untuk memastikan pelajar-pelajar kita menerima pendidikan yang berkualiti daripada seseorang yang mempunyai pengalaman yang telah terbukti dalam industri. Mengenai Advanced Audio Engineering & Muzik tentu Pengeluaran kami Direka dengan serius yang bercita-cita pengeluar / jurutera dalam fikiran, kursus lanjutan kami membina atas asas yang ditetapkan oleh kursus perantisan asas, memberikan anda peluang untuk mengambil kemahiran anda ke peringkat seterusnya melalui tangan-on pembelajaran intensif. Program Advanced Audio adalah untuk anda jika: Anda telah selesai Sambungan Rakaman asas Kursus / Music Production Engineering Audio; ATAU Anda telah memilih untuk berkas Program Asas dan Program Advanced bersama-sama; ATAU Anda telah berjaya melengkapkan kurikulum lain sekolah audio dan mahu lebih banyak latihan, atau ingin mencari pengalaman lebih dalam-studio daripada anda diterima dalam pengajian sebelumnya. Dalam program ini, anda akan mempelajari teknik-teknik audio lanjutan dalam overdubbing, Mixdown dan penguasaan anda perantis (extern) di bawah audio pengeluar jurutera / muzik berpengalaman. Dalam proses itu, anda juga akan mendapat akses orang dalam industri muzik dengan bekerja dengan dan berhubung dengan pro berpengalaman. Pelajaran 1 - Kajian Seni Recording Pelajaran 2 - Pemampat di Kedalaman Pelajaran 3 - Sound Replacer dan Drumagog Pelajaran 4 - Audio elastik dan padang Pelajaran 5 - Tracking asas Pelajaran 6 - Drum dan Bass Pelajaran 9 - Final Mix vs Demo Mix Prinsip dan Sejarah Mastering - Pelajaran 10 Pelajaran 11 - Auto-Tune - Penggunaan dan Pemprosesan Pelajaran 12 - Pra-Pengeluaran Pelajaran 13 - Penjejakan Pelajaran 14 - Memuktamadkan Drum dan Bass Prestasi Pelajaran 15 - overdubs Musical Pelajaran 16 - Vocal overdubs Pelajaran 17 - Mencampurkan Pelajaran 18 - Mastering, File Conversion, Pengurusan Data Pelajaran 19 - The Business Industri Rakaman Pelajaran 20 - Mencari Your Place dalam industri muzik [-]

Menyiarkan Program Audio Pengeluaran

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Pada Sambungan Rakaman, anda akan menerima mentor satu-satu eksklusif kami kerana anda belajar hands-on, bekerjasama dengan profesional yang terkenal dalam bidang yang anda minati. Kami bekerjasama dengan pereka yang memenangi anugerah bunyi, pembancuh, dan komposer yang telah menyumbang kepada filem-filem seperti Black Hawk Down dan We Were Soldiers, serta permainan video terkenal seperti Batman: Arkham Asylum dan Guild Wars 2. [+]

BELAJAR POST PRODUCTION AUDIO ON-THE-JOB. TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA, HANYA MELALUI RAKAMAN CONNECTION Dengan lokasi di seluruh semua 50 negeri, serta di Kanada, Australia dan UK, Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar melancarkan kerjaya industri muzik mereka lebih suku abad yang lalu. kita bersama mentor termasuk beratus-ratus pengeluar yang berpengalaman dan jurutera dengan kredit album sebenar, yang kebanyakannya bekerja dengan Grammy memenangi dan Platinum laris artis rakaman dan pemuzik. Kami menyaring mentor kami dengan teliti untuk memastikan pelajar-pelajar kita menerima berkaliber tertinggi latihan dan bimbingan, membolehkan mereka untuk menyambung kepada industri muzik dan pergi untuk kerjaya yang berjaya mereka sendiri. Latihan Khusus dalam Post Production Audio (Film / TV / Permainan Video) Kini Boleh Didapati Melalui Sambungan Rakaman Adakah anda bermimpi kerjaya dalam mengarang untuk Filem, TV dan / atau Permainan Video? Adakah anda mendapat tergesa-gesa keluar dari muzik editing dan bunyi untuk sync untuk gambar, dan mahu melakukannya di peringkat pro? Adakah anda ghairah tentang menulis perkiraan subur tali dan / atau denyutan elektronik dan petikan Synth? Adakah anda merakam muzik anda sendiri di rumah tetapi mahu melakukannya secara profesional? Adakah anda bermimpi mendengar muzik anda pada filem, rancangan TV, iklan atau media lain? Adakah anda fikir anda mempunyai bakat untuk berjaya di dunia pasca pengeluaran jika hanya anda tahu orang yang betul? Adakah anda mempunyai semangat dan etika kerja bahawa ia akan mengambil untuk menjadikannya satu kenyataan? Jika anda menjawab ya kepada mana-mana / semua soalan-soalan ini, Post Production Bunyi baru kami dan Program Muzik mungkin hanya perkara untuk anda! pengeluaran pos merangkumi pelbagai tugas, dari rakaman dialog, ADR dan penyuntingan bunyi untuk foley, mengelilingi pencampuran bunyi, reka bentuk bunyi dan menulis muzik untuk gambar. Bunyi dan muzik yang anda dengar pada permainan video, filem dan TV merangkumi pelbagai gaya dan boleh termasuk segala-galanya daripada alur elektronik untuk perlumbaan petikan orkestra sinematik untuk dicipta khas bunyi untuk raksasa, makhluk asing, mantra-mantra, kemalangan kereta dan banyak lagi! Semua bunyi ini dicipta oleh profesional audio pada peringkat pengeluaran pos, media dalam talian dan dengan kemahiran yang betul dan sambungan, ada ruang di meja ini untuk anda! Pada Sambungan Rakaman, anda akan menerima mentor satu-satu eksklusif kami kerana anda belajar hands-on, bekerjasama dengan profesional yang terkenal dalam bidang yang anda minati. Kami bekerjasama dengan pereka yang memenangi anugerah bunyi, pembancuh, dan komposer yang telah menyumbang kepada filem-filem seperti Black Hawk Down DAN We Were Soldiers, Serta permainan video terkenal seperti Batman: Arkham Asylum DAN Guild Wars 2. Mengapa Satu-On-One Latihan Kerja Baik Dengan Post Production Dalam niche selepas pengeluaran industri muzik, satu set khas kemahiran diperlukan untuk berjaya-lebih lagi daripada prinsip-prinsip baru belajar dalam buku teks. Malah, kebanyakan disiplin selepas pengeluaran seperti editing dialog, reka bentuk bunyi, pencampuran, foley dan komposisi muzik yang sudah secara semula jadi melibatkan beberapa jenis mentor. Menguasai kerajinan anda benar-benar memerlukan mendapat arahan dan maklum balas satu-satu dari seseorang yang sudah berjaya dalam bidang ini. Inilah sebabnya mengapa pendekatan mentor-pelatih (extern) kita adalah seperti sangat sesuai untuk kerjaya dalam pengeluaran pos: ia adalah cara yang lebih berkesan untuk mempelajari kemahiran khusus dari bilik darjah boleh memberi. [-]

Muzik Tentu Menghasilkan

Campus Sepenuh masa 6 - 6  September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 31 lagi

Muzik menghasilkan sebahagian penting dalam proses rakaman muzik. Walaupun jurutera audio tumpuan kebanyakannya pada aspek teknikal rakaman, penerbit muzik yang lebih tertumpu kepada proses artistik. [+]

Melalui pendekatan mentor-pelatih (extern) Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar dengan meletakkan mereka dalam studio rakaman di seluruh Amerika Syarikat, serta di Kanada, Australia dan United Kingdom Untuk mencapai ini, kami bekerjasama beratus-ratus pengeluar profesional dan jurutera di seluruh dunia untuk menjadi mentor pelajar kita satu-satu. Ini mentor ditapis dengan teliti untuk memastikan mereka mempunyai rekod prestasi yang terbukti dan kemahiran untuk membantu pelajar-pelajar kita berjaya, dan banyak daripada mentor kami adalah Grammy-pemenang dengan Platinum laris album untuk kredit mereka. menghasilkan muzik Muzik menghasilkan sebahagian penting dalam proses rakaman muzik. Walaupun jurutera audio tumpuan kebanyakannya pada aspek teknikal rakaman, penerbit muzik yang lebih tertumpu kepada proses artistik. Beliau / dia membantu membentuk bunyi, membolehkan artis untuk mendapat bukan sahaja bunyi, tetapi juga rasa yang mereka sasarkan. Ini memerlukan penerbit muzik untuk menjadi juruteknik, ahli muzik, jurulatih dan artis semua dalam satu. Ia bukan satu pekerjaan untuk semua orang, tetapi untuk orang yang betul, ia adalah kerjaya yang sangat bermanfaat yang berpotensi untuk beberapa pendapatan yang serius. Masalahnya, sudah tentu, adalah bahawa industri yang sangat kompetitif. Lebih ramai pelajar berbanding sebelum mendaftar di sekolah-sekolah audio berharap untuk mempunyai kerjaya sebagai penerbit muzik yang berjaya, tetapi hanya segelintir yang benar-benar akan mencapai matlamat ini. MENGAPA? Kerana ia mengambil masa lebih daripada pendidikan untuk masuk ke dalam ini perniagaan ia juga mengambil pengalaman kerja yang sebenar dan sambungan, yang kebanyakan sekolah tidak menyediakan. Pada Sambungan Rakaman, kita melakukan sesuatu yang berbeza. Dari hari pertama, kurikulum kursus pengeluaran muzik berstruktur kami membawa anda di dalam studio rakaman sebenar di bawah bimbingan peribadi seorang penerbit muzik profesional. Anda akan bekerja melalui kurikulum kursus berstruktur, tetapi latihan sebenar yang berlaku di tempat kerja semasa anda mengaji bersama mentor anda. Ini bukan sahaja memberi anda pengalaman kerja yang anda perlukan, tetapi juga peluang untuk membina hubungan dan membuat sambungan kerja pengeluar untuk masa depan. Program Muzik Pengeluar mungkin untuk anda jika: Anda berminat dengan muzik yang berbunyi dan berasa baik, dan percaya anda mempunyai apa yang diperlukan untuk membantu menciptakannya. Anda mempunyai pemahaman asas tentang muzik tetapi perlu belajar kemahiran dan perbendaharaan kata untuk bekerja dengan jurutera audio di studio. Anda mempunyai cukup pengetahuan untuk mengenal pasti bakat yang baik dan ingin tahu untuk membuat yang bersinar bakat. Anda ingin atau rekod, hip hop, negara, rock, punk atau apa-apa bentuk muzik popular atau avant-garde. Anda tidak mempunyai pengalaman, tetapi anda mempunyai semangat yang abadi untuk muzik, bunyi, rakaman muzik, bermain muzik, atau menulis lagu. Anda mempunyai beberapa pengalaman (atau banyak pengalaman) dalam pengeluaran muzik tetapi rasa anda memerlukan latihan tambahan. Ciri-ciri Course Ketahui menghasilkan muzik on-the-job di studio rakaman sebenar di mana rekod yang sebenar sedang dibuat, bukan di dalam kelas. Belajar satu-satu daripada pengeluar muzik berpengalaman dengan tahun pengalaman yang telah terbukti dan kredit album sebenar. Anda adalah satu-satunya pelajar di dalam kelas. Ketahui pengeluaran muzik sebagai perantis (extern), bukan sebagai pelatih semata-mata yang tugasnya adalah untuk menjalankan errants. Belajar pada kelajuan anda sendiri, mengikut jadual anda sendiri. Bekerja di sekitar kerja hari anda, jika perlu. Tinggal di bandar rumah anda, atau belajar dalam bandar yang anda pilih. NO PERPINDAHAN DIPERLUKAN, kerana kita mempunyai lokasi mana-mana. Dipasangkan dengan penerbit muzik yang pakar dalam jenis muzik anda ingin, sama ada pop, rock, jazz, R & B, negara, logam, dan lain-lain Membayar tuisyen yang sangat rendah yang membuat anda daripada mengambil menghancurkan jumlah hutang pelajar. THE RECORDING CONNECTION dikenali di seluruh INDUSTRI AS SEKOLAH YANG SEBENARNYA Breaks PEOPLE INTO THE MUSIC PERNIAGAAN. INI MENGAPA KITA ADALAH DISAHKAN OLEH SESETENGAH NAMA TERBESAR DALAM INDUSTRI DAN MENGAPA KITA MEMPUNYAI CERITA PELAJAR SUCCESS untuk menyokong dakwaannya KAMI. Music Production Rangka Kursus Pelajaran 1 - Bunyi dan Pendengaran Pelajaran 2 - Elektronik Asas Pelajaran 3 - Digital Audio Pelajaran 4 - Kesambungan Pelajaran 5 - Mikrofon Pelajaran 6 - Penempatan Mic Pelajaran 7 - Penjejakan Pelajaran 8 - Pengenalan tentang Tools Pro ™ Pelajaran 9 - Pro Tools Asas Pelajaran 10 - Plugins dan Pemprosesan Pelajaran 11 - Separuh Penggal Pelajaran 12 - Campur Teori Pelajaran 13 - Equalization Pelajaran 14 - Dynamic pemprosesan isyarat Pelajaran 15 - Kesan Masa Berasaskan Pelajaran 16 - MIDI Pelajaran 17 - Automation Pelajaran 18 - Acoustics dan Pemantauan Pelajaran 19 - Menguasai Pelajaran 20 - Peperiksaan Akhir [-]

Program Dj Touring

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Anda mungkin sudah menyedari perkara ini tetapi hanya perlu jelas: jika anda ingin menjadi seorang touring DJ berjaya, anda tidak akan mendapatkan alat-alat, kemahiran atau sambungan yang anda perlukan dengan duduk di dalam sesak bilik darjah dan anda pasti tidak perlu pelana diri dengan tan hutang pelajar dalam proses. [+]

THE RECORDING CONNECTION TOURING DJ PROGRAM: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA. Dengan beratus-ratus lokasi di seluruh Amerika Syarikat, serta Kanada, Australia dan UK, Sambungan Rakaman telah meletakkan lebih daripada 11,000 pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman yang sebenar di mana mereka mempunyai peluang yang sebenar untuk melancarkan kerjaya mereka. Kami melakukan ini dengan bekerjasama dengan beratus-ratus pengeluar profesional dan jurutera di seluruh dunia, ramai daripada mereka telah bekerja dengan Platinum-jualan dan artis Grammy anugerah. Para profesional industri muzik mentor pelajar kami salah satu satu di studio rakaman masing-masing, memberi pelajar pengalaman hands-on dan dunia sebenar sambungan mereka perlukan untuk berjaya dalam perniagaan muzik. Lebih lanjut mengenai Rakaman Connection Program Touring DJ Adakah anda fikir anda mempunyai apa yang diperlukan untuk membuat hidup sebagai touring atau kelab DJ? Adakah anda mempunyai rasa yang luar biasa dalam muzik? Adakah anda sudah cemerlang dalam mewujudkan campuran anda sendiri dan mashup, dan mahu mengambil ia ke tahap yang seterusnya? Adakah anda berkembang maju di tenaga persembahan secara langsung? Adakah anda suka apabila lantai tarian penuh? Adakah anda rasa anda boleh berjaya dalam industri sebagai DJ jika hanya anda tahu orang yang betul? Live DJ Apprentice (extern) pasangan Rakaman Sambungan ini Program anda dengan kerja yang, touring DJ yang akan mengajar anda satu-satu apa yang diperlukan untuk berjaya di peringkat yang paling besar di dunia. Ia adalah muktamad pas semua akses anda kepada perniagaan muzik-prestasi. Yuran Pengajian adalah hanya $ 9,400. Belajar dari pro industri Anda mungkin sudah menyedari perkara ini tetapi hanya perlu jelas: jika anda ingin menjadi seorang touring DJ berjaya, anda tidak akan mendapatkan alat-alat, kemahiran atau sambungan yang anda perlukan dengan duduk di dalam sesak bilik darjah dan anda pasti tidak perlu pelana diri dengan tan hutang pelajar dalam proses. Apa yang anda perlukan ialah untuk menghabiskan masa di studio rakaman sebenar, belajar daripada pekerja profesional yang melakukan apa yang anda mahu lakukan untuk hidup. Anda perlu tahu bagaimana untuk menjalankan diri dalam dunia muzik, dan anda perlu sambungan industri sebenar untuk membantu anda mengambil perkara-perkara ke tahap yang seterusnya. Ini semua adalah perkara-perkara yang anda akan mengalami dengan Sambungan Rakaman, kerana anda akan bekerja dengan profesional sebenar seperti yang anda belajar on-the-job. mentor kami telah bekerja dengan beberapa nama besar dalam muzik-orang seperti Skrillex, Lady Gaga, DJ Shadow dan banyak lagi-dan kebaikan ini berdiri, tidak sabar-sabar untuk mengajar anda rahsia mereka! Jangan hanya menjadi seorang pelajar. Menjadi pembelajaran pelatih (extern) dari kerja yang sebenar pengeluar / DJ, untuk sebahagian kecil daripada apa yang ia akan kos untuk menjadi pelajar di dalam kelas. Ini merupakan cara terbaik untuk mengasah kemahiran anda dan memecah masuk ke dalam industri sebagai DJ touring. Ciri-ciri Course Belajar dalam studio rakaman sebenar, bukan di dalam kelas. Belajar dari yang berpengalaman bekerja profesional, bukan guru sepenuh masa dengan tiada sambungan industri. Belajar satu-satu daripada mentor anda. Seorang guru kepada seorang pelajar. Keuntungan hands-on pengalaman dan amalan dengan belajar on-the-job. Buat sambungan industri penting di sepanjang jalan yang boleh membantu anda mendapatkan persembahan dan melancarkan kerjaya anda. Belajar dalam studio sebenar berhampiran tempat tinggal anda. Tidak perlu untuk menempatkan semula (melainkan jika anda mahu). Belajar pada kelajuan anda sendiri. Membayar tuisyen yang munasabah dan graduan dengan sedikit atau tiada hutang. Pertalian Rakaman menawarkan anda yang murah, alternatif yang praktikal kepada pendidikan berasaskan bilik darjah dengan pasangan anda dengan DJ sebenar yang boleh membantu anda mengasah kemahiran anda. Jika anda mempunyai semangat untuk berjaya dan kesediaan untuk bekerja, kita mempunyai banyak DJ berdiri menunggu untuk membantu anda merealisasikan potensi anda. [-]

Program Pengeluaran Muzik Elektronik

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Anda bermimpi mengenainya pada waktu malam. Anda menghantui lebih pada waktu siang. Anda tahu anda mempunyai bakat semula jadi, dan anda percaya anda mempunyai apa yang diperlukan untuk berjaya dalam industri sebagai pengeluar muzik elektronik. [+]

THE RECORDING CONNECTION MUSIC PRODUCTION ELEKTRONIK PROGRAM: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA. Dengan beratus-ratus lokasi di seluruh Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan UK, Sambungan Rakaman meletakkan beribu-ribu pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di seluruh dunia. Para pelajar kita dibimbing oleh pengeluar atas rak dan jurutera, yang kebanyakannya bekerja dengan Platinum-jualan dan artis Grammy anugerah. Kami menyaring mentor kami dengan teliti untuk memastikan mereka mempunyai pengalaman yang telah terbukti dan pengetahuan untuk membantu pelajar-pelajar kita melancarkan kerjaya mereka. Lebih lanjut mengenai Sambungan Rakaman Program Latihan Muzik Elektronik Anda bermimpi mengenainya pada waktu malam. Anda menghantui lebih pada waktu siang. Anda tahu anda mempunyai bakat semula jadi, dan anda percaya anda mempunyai apa yang diperlukan untuk berjaya dalam industri sebagai pengeluar muzik elektronik. Satu-satunya masalah adalah bahawa jika anda akan menjadi apa-apa lebih daripada satu "pengeluar bilik tidur," anda perlu sehingga permainan-dan anda, anda tidak boleh benar-benar mendapatkan apa yang anda perlukan dalam beberapa kelas kolej mahal. Anda perlu pengalaman studio, anda memerlukan bimbingan dari mentor, dan anda perlu sambungan. Lot sambungan. Anda perlu untuk mendapatkan kaki anda di pintu. Membuat pilihan yang tepat untuk pendidikan anda boleh menjadi sukar, terutamanya apabila ia seolah-olah seperti begitu sedikit sekolah menawarkan apa yang anda cari, dan mereka mengenakan terlalu banyak untuk keistimewaan itu, bagaimanapun. Apa yang anda perlukan ialah peluang untuk belajar daripada pro industri berjaya dalam rakaman sebenar studio-orang yang telah terdahulu sebelum kamu dan membuat kerjaya yang berjaya sebagai penerbit muzik elektronik. Ini betul-betul apa Sambungan Rakaman sekarang menyediakan dengan elektronik Muzik Producing Program kami. Kami berpasangan anda dengan pro industri berpengalaman sebagai pelatih (extern) untuk mempelajari segala salah-satu di studio rakaman sebenar, supaya anda bukan sahaja belajar untuk menggunakan peralatan, perisian dan helah perdagangan, tetapi anda juga mempunyai peluang untuk membuat orang dalam dan menimba pengalaman studio sebenar. Sama ada fokus anda adalah pada EDM, berkhayal, chillwave atau gaya lain muzik elektronik, tempat terbaik untuk belajar adalah di studio di mana tindakan itu berlaku. Itulah di mana kita meletakkan anda dari satu hari. Ciri-ciri Course Ketahui program perisian pro-tahap seperti Logic, Tools Pro, Ableton Live, Cubase dan Sebab dari DJ profesional, pengeluar atau pelaku Belajar dalam studio rakaman sebenar. Belajar untuk membina studio projek anda sendiri. Memberi tumpuan kepada genre atau subgenre muzik elektronik yang menarik minat anda yang paling. Belajar pada kelajuan anda sendiri. Belajar satu-satu daripada mentor anda. Belajar untuk menghasilkan muzik anda sendiri. Siswazah sebagai pengeluar muzik elektronik yang disahkan. Pelajaran 1 - Electronic Sejarah Muzik Pelajaran 2 - Bunyi dan Pendengaran Pelajaran 3 - Analog vs Digital Pelajaran 4 - Logik Pasang & Pengenalan Pelajaran 5 - Muzik Asas Pelajaran 6 - Chord Progressions dan Struktur Song Pelajaran 7 - MIDI dan Instrumen Maya Pelajaran 8 - Synthesis Pelajaran 9 - Gendang Maya Pelajaran 10 - contoh-contoh Pelajaran 11 - Kesan MIDI Pelajaran 12 - Flex Masa dan padang Pelajaran 13 - mikrofon dan Tracking Teknik Pelajaran 14 - Equalization dan Dinamik Pemprosesan Pelajaran 15 - Kesan Pemprosesan Pelajaran 16 - Mencampur dan Automasi Pelajaran 17 - Menguasai Pelajaran 18 - Lagu Satu Pelajaran 19 - Song Dua Pelajaran 20 - Mendapatkan Muzik Anda Heard [-]

Program Pensijilan Audio

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Selepas menerima praktikal, latihan satu-satu dalam bidang kejuruteraan audio dan pengeluaran muzik dengan profesional berpengalaman, langkah seterusnya adalah untuk menjadi disahkan dalam Tools Pro ™. Kami bangga dan teruja untuk menawarkan peluang ini melalui Pro Tools Program Pensijilan ™ Sambungan Rakaman. [+]

GET DISAHKAN DALAM TOOLS PRO ™! Menunjukkan kepada industri bahawa anda mempunyai kemahiran untuk menyampaikan di bawah tekanan Selepas menerima praktikal, latihan satu-satu dalam bidang kejuruteraan audio dan pengeluaran muzik dengan profesional berpengalaman, langkah seterusnya adalah untuk menjadi disahkan dalam Tools Pro ™. Kami bangga dan teruja untuk menawarkan peluang ini melalui Pro Tools Program Pensijilan ™ Sambungan Rakaman. Ini memberitahu industri yang anda tidak lagi seorang pelajar, tetapi profesional yang diperakui, bersedia untuk menangani apa-apa projek. Anda layak untuk mengambil program pensijilan audio kami jika anda: Telah lulus dari perjalanan Rakaman Connection Kejuruteraan Audio dan Pengeluaran Muzik; ATAU Adakah berkelulusan sijil, diploma atau ijazah dari sebuah sekolah audio. Dengan mendapatkan diuji dan disahkan dalam Tools Pro ™ di The Recording Connection, anda menunjukkan kepada lebih 5,000 pengeluar dan jurutera di seluruh dunia bahawa anda mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan mereka sebagai pengeluar / jurutera atau pembantu jurutera. Bagaimana ia berfungsi Tools Pro kami ™ program pensijilan Audio termasuk dua peperiksaan-ujian bertulis dan peperiksaan praktikal berasingan. Lulus kedua-dua peperiksaan dengan memuaskan memberikan anda kelayakan pensijilan yang anda perlukan untuk resume dan portfolio anda dan membantu anda untuk mempercepatkan kerjaya anda. Pensijilan ini adalah pelengkap kepada Sijil Sambungan Rakaman anda Siap yang boleh membantu anda mendapatkan disewa dengan lebih cepat dan mendapatkan lebih banyak gig. Sama ada anda belajar di sekolah di Connection Rakaman atau institusi lain, Rakaman Connection Tools Pro ™ Kursus Sijil adalah bukti selanjutnya bahawa anda layak untuk bekerja dalam industri rakaman muzik. [-]

Program Perniagaan Muzik

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Jika anda akan untuk berjaya sebagai eksekutif rekod, pemilik label atau pengurus band, anda benar-benar perlu bijak dan sengaja mengenai pilihan anda sekolah muzik. Terdapat banyak pilihan di luar sana, tetapi banyak sekolah mengenakan terlalu banyak wang dan tidak menawarkan apa-apa sambungan sebenar kepada industri muzik itu sendiri. [+]

THE RECORDING CONNECTION MUSIC PROGRAM PERNIAGAAN: TERDAPAT DALAM SEMUA 50 SYARIKAT DAN CANADA. Dengan beratus-ratus lokasi di seluruh Amerika Syarikat, Kanada, Australia dan theU.K. Sambungan Rakaman telah membantu beribu-ribu pelajar mencari jalan masuk ke kerjaya industri muzik ganjaran dengan meletakkan mereka sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman yang sebenar. Setiap pelajar dipasangkan dengan mentor, kerja pengeluar / jurutera berjaya dengan tahun pengalaman dan kredit album sebenar. Kami bekerjasama dengan beratus-ratus muzik profesional di seluruh dunia, yang kebanyakannya bekerja dengan Platinum-jualan dan artis Grammy memenangi, untuk memastikan bahawa pelajar-pelajar kita menerima yang terbaik bimbingan, pendidikan dan peluang yang ada. Rakaman Sambungan ini Muzik Program Perniagaan kini mendaftar! Adakah anda sedang mencari satu, kerjaya ganjaran menarik sebagai eksekutif rekod, muzik maestro, pengurus band atau profesional industri muzik? Adakah anda mempunyai keinginan untuk menemui segar, baru, band yang berbakat dan artis dan membantu mereka mencapai penonton yang lebih luas? Adakah anda ingin anda mempunyai sambungan dan sumber untuk berbuat demikian? Adakah anda mungkin sudah menguruskan sebuah band dan beberapa artis tetapi berasa anda perlu lagi hubungan industri untuk mengambil ia ke tahap yang profesional? Adakah anda mempunyai pemacu dan semangat untuk mencari seterusnya superstar muzik dunia dan menonton lagu-lagu mereka dunia menyanyi? Adakah anda bermimpi untuk menjadi Quincy Jones depan, David Geffen, Jimmy Iovine atau Sam Phillips? Adakah anda mempunyai etika kerja dan komitmen untuk melihat impian ini berjaya, jika hanya anda mempunyai peluang yang betul? Jika anda menjawab ya KEPADA MANA-MANA ​​/ SEMUA INI SOALAN INI, MEMANG MASA UNTUK DIPERTIMBANGKAN LANGKAH SETERUSNYA ANDA SANGAT TELITI. Adakah anda sudah bersedia untuk mengambil tindakan untuk mengubah impian anda menjadi kenyataan? ADAKAH ANDA MEMPUNYAI KEBERANIAN UNTUK MEMBUAT KEPUTUSAN SUKAR UNTUK MEMBANTU ANDA DAPAT ADA? Talk lurus Tentang Kerjaya Anda Industri Muzik: Jika anda akan untuk berjaya sebagai eksekutif rekod, pemilik label atau pengurus band, anda benar-benar perlu bijak dan sengaja mengenai pilihan anda sekolah muzik. Terdapat banyak pilihan di luar sana, tetapi banyak sekolah mengenakan terlalu banyak wang dan tidak menawarkan apa-apa sambungan sebenar kepada industri muzik itu sendiri. Dengan memilih salah satu daripada sekolah-sekolah ini, anda menghadapi risiko mengambil jumlah kerjaya menghancurkan hutang pelajar untuk sedikit atau tiada pulangan ke atas pelaburan anda. Dan bagi seseorang yang cuba untuk membuat ia dalam perniagaan muzik, yang boleh menghentikan kerjaya anda sebelum ia bermula. Jangan menjadi lelaki atau perempuan. Jangan membuat kesilapan dengan perbelanjaan $ 25,000, $ 50,000 atau $ 100,000 untuk pendidikan muzik sekolah yang menawarkan tiada laluan sebenar untuk masa depan anda, dan tidak membuat kesilapan yang lebih serius mengambil yang jenis hutang. Mari kita jelas: kunci anda untuk memecah masuk ke dalam perniagaan muzik tidak terletak di dalam kelas dengan sekumpulan pelajar-pelajar lain, ia juga tidak berbohong dalam beberapa jenis program dalam talian yang menawarkan anda ada maklum balas sebenar. Laluan anda untuk kejayaan terletak dalam industri muzik itu sendiri-dengan orang-orang yang benar-benar melakukan kerja, yang boleh menunjukkan kepada anda tali dan membantu anda membuat sambungan anda sendiri. Pertalian Rakaman menawarkan peluang ini dengan program latihan perniagaan muzik yang unik kami. Daripada meletakkan anda dalam kelas terlalu mahal, kami meletakkan anda sebagai pelatih bekerja (extern) dengan seorang yang profesional industri muzik yang melakukan pekerjaan yang anda mahu lakukan. Seperti yang anda mengikuti kurikulum kursus berstruktur, anda akan mendapat banyak pengalaman dunia sebenar seperti yang anda bekerja bersama mentor anda, dan anda akan belajar bagaimana untuk membuat sambungan anda perlukan untuk berjaya (dan percaya kepada kami-success dalam perniagaan ini SEMUA tentang sambungan). Terbaik dari semua, anda akan mendapat pengalaman, pengetahuan dan orang dalam ini akses untuk sebahagian kecil daripada apa yang sekolah muzik yang lain mengenakan, supaya anda boleh lulus dengan sedikit atau tiada hutang dan meneruskan kerjaya anda. Industri muzik adalah satu bidang yang sangat kompetitif, dan ia adalah orang-orang yang pintar, orang-orang yang sanggup untuk berfikir di luar kotak, yang adalah orang-orang yang naik ke atas. Bagi anda, yang bermula dengan membuat pilihan tentang pendidikan anda yang benar-benar akan membantu kerjaya anda tanpa menghancurkan anda dengan hutang. Jika anda serius untuk menewaskan persaingan untuk menjadi rekod eksekutif atau pengurus band berjaya Sambungan Rakaman adalah di sini untuk membantu! [-]

Pro Tentu Alat

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Derry Cardiff Swansea Ireland Cork + 30 lagi

Tools Pro telah dibangunkan oleh sekumpulan jurutera audio daripada keperluan yang semakin meningkat untuk program perisian yang boleh meniru fungsi peralatan studio mahal dalam persekitaran digital. Sejak pembangunan, stesen kerja audio digital yang kuat ini telah datang untuk menjadi standard industri di kalangan profesional audio. [+]

THE RECORDING CONNECTION PRO TOOLS KURSUS boleh didapati di seluruh 50 SYARIKAT DAN CANADA. Dengan lokasi di seluruh semua 50 negeri dan di tiga benua, Sambungan Rakaman telah meletakkan pelajar sebagai perantis bekerja (externs) dalam studio rakaman sebenar di, Kanada, Australia dan UK Kami bekerjasama AS dengan hanya pengeluar yang paling berpengalaman dan jurutera untuk mentor pelajar-pelajar kita, yang kebanyakannya bekerja secara tetap dengan beberapa nama besar dalam muzik. Bekerja dengan profesional yang berkaliber ini membantu memastikan pelajar-pelajar kita mempunyai peluang terbaik untuk melancarkan kerjaya industri muzik berjaya mereka sendiri. Belajar menggunakan Tools Pro, The Music Industry Standard Digital Audio Workstation! Tools Pro telah dibangunkan oleh sekumpulan jurutera audio daripada keperluan yang semakin meningkat untuk program perisian yang boleh meniru fungsi peralatan studio mahal dalam persekitaran digital. Sejak pembangunan, stesen kerja audio digital yang kuat ini telah datang untuk menjadi standard industri di kalangan profesional audio. Hari-hari ini, anda akan sukar untuk mencari kenyataan rekod moden yang tidak dirakam atau dicampur dengan Tools Pro, atau studio rakaman profesional yang tidak menggunakannya. Bukan sahaja ia digunakan oleh pengeluar label utama dan jurutera bertaraf dunia sama, tetapi ia juga ditemui di studio rumah di seluruh dunia, membolehkan penulis lagu, komposer dan pemuzik untuk tahap akses kualiti bunyi sekali hanya boleh didapati di studio rakaman yang paling mahal, dan di sebahagian kecil daripada kos. Cukup untuk mengatakan bahawa jika anda serius mengenai kerjaya profesional sebagai penerbit muzik, jurutera audio atau profesional industri yang lain, anda perlu "bercakap bahasa" studio rakaman pro, dan itu bererti anda perlu belajar Tools Pro dalam dan keluar. Pada Sambungan Rakaman, anda akan berpasangan dengan seorang jurutera berpengalaman yang akan mengajar anda program perisian ini berkuasa dalam sesi satu-satu, dan anda akan mempunyai banyak peluang untuk berlatih dengan ia dan menguasainya, bukan sahaja di studio tetapi dengan salinan anda sendiri di rumah, termasuk dalam tuisyen anda. Akhirnya, pembelajaran Tools Pro akan memberikan anda fleksibiliti yang anda perlukan untuk menjadi lebih berdaya saing dalam industri muzik, sama ada anda cuba untuk disewa di sebuah studio rakaman, menghasilkan rekod hit anda yang seterusnya atau membuka studio anda sendiri. Pengetahuan kerja Tools Pro membantu melayakkan anda untuk kerjaya yang berikut: Penerbit muzik Mix Engineer Live Jurutera Bunyi Pengarah Muzik pereka bunyi Designer bunyi untuk Permainan Komposer filem Editor muzik ADR Juruteknik Foley Artist Pakar Audio Forensik [-]