Richmond Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Semua fakulti dan kakitangan di Richmond Community College bersatu dengan misi, visi, dan nilai-nilai kami sebagai asas kami. Ini membantu kita melakukan pekerjaan seharian dengan lebih baik dan mencapai kejayaan yang sedang kita usahakan.

Misi Richmond Community College adalah untuk menawarkan peluang pendidikan, pengayaan budaya, dan pengembangan dan latihan tenaga kerja yang akan meningkatkan kualiti kehidupan pelajar dan menyokong pembangunan ekonomi di daerah Richmond dan Scotland.

Melalui bakat dan dedikasi pekerja kami, kami akan menjadi kolej komuniti utama di North Carolina. Kami akan menetapkan standard emas untuk pembelajaran dan perkhidmatan pelajar, memacu mesin pembangunan ekonomi untuk daerah Richmond dan Scotland. Di Richmond Community College , anda akan menemui program yang membawa kepada kerjaya dengan gaji tinggi, kemahiran tinggi, permintaan tinggi, dan kepuasan tinggi.

Kami komited untuk kejayaan pelajar kami, itulah sebabnya kami membantu setiap pelajar mengembangkan rancangan kerjaya pada semester pertama kuliahnya. Dengan ukuran kelas purata 17, tenaga pengajar kami mengenali anda dengan nama dan akan memberikan perhatian yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda.

Lokasi

Hamlet

Alamat
West Hamlet Avenue,1042
28345 Hamlet, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami