Rosetta Institute of Biomedical Research - Summer Camps & Workshops

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

penyelidikan

Institut Penyelidikan Biokedikal Rosetta adalah institusi penyelidikan perubatan yang dibiayai secara bebas yang diasaskan oleh Dr. Ryan Holzer, Ph.D. Institusi ini dibiayai oleh hasil yang dihasilkan secara dalaman, dan oleh sumbangan swasta. Kami menjalankan penyelidikan asas dan translasi mengenai apoptosis dalam pelbagai myeloma dan keganasan yang lain, dengan matlamat utama untuk mengenal pasti mutasi pemandu novel yang bertanggungjawab terhadap tumorigenesis dan kemunculan klon kimia. Projek penyelidikan terkini termasuk: 1) menemui mekanisme novel bortezomib (Velcade) dalam pelbagai myeloma, 2) ciri-ciri jalur isyarat pro-apoptosis yang diaktifkan oleh Interferon Type 1 (IFN-a / b), 3) identifikasi dan pencirian ligan ubiquitin 4) analisis transkriptik dan profil miRNA evolusi kanser dalam kanser, 5) penemuan peranan baru untuk sitokin keluarga IL-6 dalam keganasan hematologi, 6) Pengenalan novel alternatif transkrip spliced ​​yang menyumbang kepada kemajuan tumor dan 7) peranan dan peraturan autophagy semasa tekanan proteotoksik, 8) penyesuaian kepada tekanan dan mekanisme retikulum endoplasma (ER) tekanan dan mekanisme apoptosis yang disebabkan oleh tekanan ER, 9) pengenalan dan pencirian dari kompartemen sel stem myeloma berbilang dan subclone yang tahan bortezomib, 10) Peranan hipoksia dalam kepekaan ubat dan clonal ev olusi. Pelbagai teknik sedang digunakan di Institut untuk menangani soalan-soalan ini, termasuk analisis bioinformatik, CRISPR / Cas9 gen penyunting, budaya tisu dan model tikus kanser. Akhirnya pengetahuan ini akan diterjemahkan ke dalam terapeutik generasi akan datang untuk rawatan kanser dan penyakit lain yang berkaitan dengan kesalahan splicing atau gangguan dalam proteostasis.

Bengkel Perubatan Molekul

Kami menyediakan kelas lanjutan untuk pelajar-pelajar sekolah tinggi yang berminat untuk mengikuti kerjaya dalam bidang perubatan atau bidang berkaitan, seperti penyelidikan biomedik, pembangunan dadah, farmasi atau kejururawatan. Kami menawarkan beberapa bengkel - Biologi Molekul Kanser, Neuroscience Molekul, Imunologi Molekul, Biologi Molekul Pembangunan dan Penuaan, Bioinformatika Perubatan dan Translasi dan Penyelidikan Biomedikal - yang diajar oleh pengajar peringkat PhD dengan pengalaman penyelidikan dan pengajaran bertahun-tahun. Melalui kuliah dan kelas makmal, pelajar mempelajari biologi molekul dan selular yang normal dan kemudian belajar bagaimana proses-proses normal ini terganggu atau diputarbelitkan semasa perkembangan penyakit. Di samping itu, terdapat penekanan yang berat terhadap perkembangan ubat-ubatan moden dan kemunculan era ubat-ubatan khusus. Untuk menyiapkan bengkel, pelajar menggunakan apa yang telah mereka pelajari untuk menghasilkan projek penyelidikan asal pada gen atau proses molekul pilihan mereka.

Lebih luas, peserta bengkel membuat kawan dari seluruh dunia, mengukuhkan kemahiran akademik mereka, dan mengalami kehidupan asrama kolej dalam persekitaran yang selamat.

Pelajar ditempatkan di asrama mahasiswa di kampus di dalam beregu, tiga atau empat, dan makan di kemudahan makan kampus. Pembantu Pengajar / penasihat kediaman tinggal bersama para pelajar dan tersedia untuk mentor dan membantu para pelajar. Di samping itu, pengarah kem terletak 24 jam sehari. Secara keseluruhan, kita mengekalkan nisbah pelajar kepada kakitangan yang lebih baik daripada universiti yang memerlukan.

Penyuntingan Saintifik

Kami menawarkan penyuntingan profesional jurnal saintifik biomedikal untuk saintis berbahasa Inggeris bukan asli dan semakan semula rakan sebaya untuk para saintis dari mana-mana latar belakang bahasa. Pengeditan standard menyediakan manuskrip untuk penerbitan dalam jurnal Bahasa Inggeris dengan membetulkan tatabahasa, ejaan, pilihan perkataan dan struktur ayat. Opsyen peer-review memberikan anda pemikiran, bimbingan, dan saran pakar mengenai kualiti saintifik manuskrip anda, sama seperti apa yang anda harapkan daripada ulasan peer selepas penyerahan ke jurnal. Tinjauan pra-penyerahan ini dapat meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan hasil tinjauan peer positif setelah penyerahan, dan mempercepat proses penyerahan jurnal.

Lokasi

San Jose

Alamat
5941 Optical Ct
San Jose, California, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: