San Diego Flight Training International

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai San Diego Flight Training International

Selamat datang ke San Diego Flight Training International terletak di indah Southern California. SDFTI ialah disahkan & diluluskan 141 sekolah dengan pihak berkuasa pemeriksaan ujian penerbangan dan telah menamatkan pengajian juruterbang profesional sejak tahun 1989.

SDFTI telah membantu ratusan juruterbang bercita-cita tinggi mencapai matlamat latihan penerbangan profesional mereka dengan rekod keselamatan yang bersih. Kami berharap dapat membantu anda melakukan perkara yang sama.

Kami menawarkan suasana yang cemerlang untuk melengkapkan latihan penerbangan anda dan Montgomery Field (San Diego) menikmati lebih daripada 350 hari latihan penerbangan setahun secara purata kerana cuaca yang sangat baik. San Diego juga mempunyai iklim yang panas dan kering, pantai yang indah, dan tempat-tempat pelancongan dalam persekitaran yang selamat dan kasual. sistem trafik udara yang dikawal dan campuran pantai yang panjang putih lautan, padang pasir berwarna-warni dan gunung salji lasak di kawasan itu membuat San Diego lokasi latihan penerbangan yang paling ideal dan cantik di negara ini.

Keputusan anda untuk memilih sekolah penerbangan adalah satu langkah yang penting dan kaji selidik baru-baru ini menunjukkan bahawa perbezaan yang kritikal untuk pelajar yang berpengalaman adalah gaya dan kualiti pengajaran yang ada. Ini adalah kawasan di mana SDFTI mendapat skor tertinggi dalam kaji selidik pemasaran bebas baru-baru ini.

Setiap kursus mempunyai sukatan pelajaran yang telah dibangunkan untuk menggerakkan anda melalui sebagai cekap yang mungkin dengan penekanan kepada struktur, keselamatan dan kualiti.

graduan kami adalah sangat berjaya dalam mencapai matlamat mereka. Hampir 100% lulus ujian bertulis pada percubaan pertama dan lebih daripada 80% lulus ujian penerbangan mereka praktikal dengan hanya satu cuba.

Mengapa memilih SDFTI?

Kerana SDFTI menawarkan latihan bertaraf dunia & terbukti berjaya ... Kami telah melatih juruterbang di sini di kawasan San Diego selama lebih 20 tahun.

STRUKTUR

Kami memberi anda jenis latihan berstruktur bahawa setiap keinginan syarikat penerbangan apabila memilih orang yang terbaik untuk jawatan yang paling didambakan pada Flightdeck pesawat. Kami menawarkan latihan di bawah kedua-dua Bahagian 61 dan Bahagian 141 dengan kuasa pemeriksaan yang ditetapkan oleh Peraturan-Peraturan Penerbangan Persekutuan (FAR).

TEMURAMAH PENYEDIAAN

Setiap pelajar diberikan temu duga kerja dan kemahiran persediaan untuk mendapat pekerjaan dengan nombor yang paling luas syarikat penerbangan yang terdapat di industri. Ia adalah lebih daripada JUST temu bual; ia adalah satu kerjaya yang anda mahu ... kita membawa anda ke sana dengan cepat, berkesan dan selamat.

PERSEKITARAN LATIHAN

Ia adalah lebih daripada hari setahun anda boleh terbang, ia adalah jumlah bilangan jam dan keselesaan di mana anda selamat boleh mengalaminya. AT SDFTI anda mendapat manfaat daripada Pengalaman Southern California Flying yang memberikan anda peluang terbesar untuk log jam sehari demi hari.

KEPELBAGAIAN TERRAIN

Dalam penerbangan tunggal anda boleh dengan mudah pergi dari 70 batu dari pantai laut depan ke lembah pedalaman ke puncak gunung batu-tinggi ke taman-taman padang pasir daripada Anza-Borrego kepada Imperial Valley pertanian yang kaya dan Laut Salton. Anda mempunyai peluang untuk mengalami lebih lanjut di sini daripada di tempat lain.

VARIETY ruang udara dan lapangan terbang

Terdapat pelbagai lagi dalam 20 miles SDFTI daripada mana-mana sekolah lain di planet ini. Dari pelbagai Kelas Bravo operasi komersial dan tentera untuk kelas 8 dikawal landasan penerbangan awam untuk jalur yang tidak terkawal kecil. Di sini anda mempunyai peluang untuk didedahkan dengan hampir apa sahaja yang anda akan mencari dalam kerjaya anda. Kami juga mempunyai salah satu daripada dua "menara dalam perjalanan" koridor boleh didapati di Amerika Syarikat.

PESAWAT TERBARU

SDFTI memiliki, mengendalikan, dan mengekalkan armada 15 pesawat. Ini termasuk kembar dan tunggal pesawat kompleks enjin, dan koleksi terbaru Cessna 172s di rantau ini termasuk Garmin® G1000® kaca dilengkapi Flightdeck.

Pelajar antarabangsa

SDFTI diberi kuasa oleh kerajaan Amerika Syarikat untuk mendaftar Alien pelajar dan Resident Aliens Bukan Imigran (International) ke dalam kelas latihan penerbangan. Ini memerlukan memulakan proses M1 Visa yang cepat dan mudah untuk diikuti.

Ramai pelajar antarabangsa kami sedang mencari untuk program cepat dan ekonomi mula-to-finish komersial yang merangkumi FAA Peribadi, Instrumen, Commercial, dan program Multiengine.

Pelajar antarabangsa juga boleh memilih untuk berlatih di armada baru dan moden kita dan memilih mana-mana pensijilan dan penilaian FAA individu untuk melengkapkan kursus peribadi pengajian.

I-20 yang diberi kuasa

San Diego Flight Training International mempunyai kuasa untuk mengeluarkan I-20-an yang membolehkan pelajar untuk mendapatkan seorang pelajar (M-1) Visa melalui kedutaan masing-masing untuk memasuki Amerika Syarikat untuk latihan penerbangan. Ini akan membolehkan warga asing untuk mendapatkan M1 VISA dan kemudian memulakan latihan penerbangan mereka di Amerika Syarikat. Sila ambil perhatian bahawa makhluk asing nonresident hanya boleh berlatih di sekolah-sekolah yang I-20 yang diberi kuasa. Kegagalan untuk mematuhi dasar ini boleh membawa kepada pengusiran. Kami juga menerima pemindahan orang-orang asing nonresident, yang sedang dilatih di I-20 buah sekolah penerbangan lain yang diluluskan dan diberi kuasa. Ini adalah satu proses yang sangat mudah dan apabila dilakukan dengan betul akan memberi kesan yang sangat sedikit pada latihan anda.

Lokasi

San Diego

San Diego Flight Training International

Alamat
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 San Diego, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 858-569-1822