Baca keterangan rasmi

Mengenai San Diego Flight Training International

Selamat datang ke San Diego Flight Training International terletak di indah Southern California. SDFTI ialah disahkan & diluluskan 141 sekolah dengan pihak berkuasa pemeriksaan ujian penerbangan dan telah menamatkan pengajian juruterbang profesional sejak tahun 1989.

SDFTI telah membantu ratusan juruterbang bercita-cita tinggi mencapai matlamat latihan penerbangan profesional mereka dengan rekod keselamatan yang bersih. Kami berharap dapat membantu anda melakukan perkara yang sama.

Kami menawarkan suasana yang cemerlang untuk melengkapkan latihan penerbangan anda dan Montgomery Field (San Diego) menikmati lebih daripada 350 hari latihan penerbangan setahun secara purata kerana cuaca yang sangat baik. San Diego juga mempunyai iklim yang panas dan kering, pantai yang indah, dan tempat-tempat pelancongan dalam persekitaran yang selamat dan kasual. sistem trafik udara yang dikawal dan campuran pantai yang panjang putih lautan, padang pasir berwarna-warni dan gunung salji lasak di kawasan itu membuat San Diego lokasi latihan penerbangan yang paling ideal dan cantik di negara ini.

Keputusan anda untuk memilih sekolah penerbangan adalah satu langkah yang penting dan kaji selidik baru-baru ini menunjukkan bahawa perbezaan yang kritikal untuk pelajar yang berpengalaman adalah gaya dan kualiti pengajaran yang ada. Ini adalah kawasan di mana SDFTI mendapat skor tertinggi dalam kaji selidik pemasaran bebas baru-baru ini.

Setiap kursus mempunyai sukatan pelajaran yang telah dibangunkan untuk menggerakkan anda melalui sebagai cekap yang mungkin dengan penekanan kepada struktur, keselamatan dan kualiti.

graduan kami adalah sangat berjaya dalam mencapai matlamat mereka. Hampir 100% lulus ujian bertulis pada percubaan pertama dan lebih daripada 80% lulus ujian penerbangan mereka praktikal dengan hanya satu cuba.

Mengapa memilih SDFTI?

Kerana SDFTI menawarkan latihan bertaraf dunia & terbukti berjaya ... Kami telah melatih juruterbang di sini di kawasan San Diego selama lebih 20 tahun.

STRUKTUR

Kami memberi anda jenis latihan berstruktur bahawa setiap keinginan syarikat penerbangan apabila memilih orang yang terbaik untuk jawatan yang paling didambakan pada Flightdeck pesawat. Kami menawarkan latihan di bawah kedua-dua Bahagian 61 dan Bahagian 141 dengan kuasa pemeriksaan yang ditetapkan oleh Peraturan-Peraturan Penerbangan Persekutuan (FAR).

TEMURAMAH PENYEDIAAN

Setiap pelajar diberikan temu duga kerja dan kemahiran persediaan untuk mendapat pekerjaan dengan nombor yang paling luas syarikat penerbangan yang terdapat di industri. Ia adalah lebih daripada JUST temu bual; ia adalah satu kerjaya yang anda mahu ... kita membawa anda ke sana dengan cepat, berkesan dan selamat.

PERSEKITARAN LATIHAN

Ia adalah lebih daripada hari setahun anda boleh terbang, ia adalah jumlah bilangan jam dan keselesaan di mana anda selamat boleh mengalaminya. AT SDFTI anda mendapat manfaat daripada Pengalaman Southern California Flying yang memberikan anda peluang terbesar untuk log jam sehari demi hari.

KEPELBAGAIAN TERRAIN

Dalam penerbangan tunggal anda boleh dengan mudah pergi dari 70 batu dari pantai laut depan ke lembah pedalaman ke puncak gunung batu-tinggi ke taman-taman padang pasir daripada Anza-Borrego kepada Imperial Valley pertanian yang kaya dan Laut Salton. Anda mempunyai peluang untuk mengalami lebih lanjut di sini daripada di tempat lain.

VARIETY ruang udara dan lapangan terbang

Terdapat pelbagai lagi dalam 20 miles SDFTI daripada mana-mana sekolah lain di planet ini. Dari pelbagai Kelas Bravo operasi komersial dan tentera untuk kelas 8 dikawal landasan penerbangan awam untuk jalur yang tidak terkawal kecil. Di sini anda mempunyai peluang untuk didedahkan dengan hampir apa sahaja yang anda akan mencari dalam kerjaya anda. Kami juga mempunyai salah satu daripada dua "menara dalam perjalanan" koridor boleh didapati di Amerika Syarikat.

PESAWAT TERBARU

SDFTI memiliki, mengendalikan, dan mengekalkan armada 15 pesawat. Ini termasuk kembar dan tunggal pesawat kompleks enjin, dan koleksi terbaru Cessna 172s di rantau ini termasuk Garmin® G1000® kaca dilengkapi Flightdeck.

Pelajar antarabangsa

SDFTI diberi kuasa oleh kerajaan Amerika Syarikat untuk mendaftar Alien pelajar dan Resident Aliens Bukan Imigran (International) ke dalam kelas latihan penerbangan. Ini memerlukan memulakan proses M1 Visa yang cepat dan mudah untuk diikuti.

Ramai pelajar antarabangsa kami sedang mencari untuk program cepat dan ekonomi mula-to-finish komersial yang merangkumi FAA Peribadi, Instrumen, Commercial, dan program Multiengine.

Pelajar antarabangsa juga boleh memilih untuk berlatih di armada baru dan moden kita dan memilih mana-mana pensijilan dan penilaian FAA individu untuk melengkapkan kursus peribadi pengajian.

I-20 yang diberi kuasa

San Diego Flight Training International mempunyai kuasa untuk mengeluarkan I-20-an yang membolehkan pelajar untuk mendapatkan seorang pelajar (M-1) Visa melalui kedutaan masing-masing untuk memasuki Amerika Syarikat untuk latihan penerbangan. Ini akan membolehkan warga asing untuk mendapatkan M1 VISA dan kemudian memulakan latihan penerbangan mereka di Amerika Syarikat. Sila ambil perhatian bahawa makhluk asing nonresident hanya boleh berlatih di sekolah-sekolah yang I-20 yang diberi kuasa. Kegagalan untuk mematuhi dasar ini boleh membawa kepada pengusiran. Kami juga menerima pemindahan orang-orang asing nonresident, yang sedang dilatih di I-20 buah sekolah penerbangan lain yang diluluskan dan diberi kuasa. Ini adalah satu proses yang sangat mudah dan apabila dilakukan dengan betul akan memberi kesan yang sangat sedikit pada latihan anda.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

San Diego Flight Training International

Pemohon akan menerima 120 jam latihan penerbangan seperti berikut; (Dual 26 jam. bukan kompleks, Dual 10 jam. kompleks, Dual 19 jam. pelbagai enjin, Solo 65 jam. bukan ko ... [+]

Pemohon akan menerima 120 jam latihan penerbangan seperti berikut; (Dual 26 jam. bukan kompleks, Dual 10 jam. kompleks, Dual 19 jam. pelbagai enjin, Solo 65 jam. bukan kompleks dan 65 jam pengajaran dalam kelas (Directed Kajian 35 - Ground Instruction 30).

arahan sekolah Ground termasuk penyediaan dan prosedur preflight; prosedur pesawat kompleks; sistem pesawat kompleks; maju aerodinamik enjin pelbagai; batasan prestasi kapal terbang; Peraturan Penerbangan Persekutuan; gerai kesedaran; Carta aeronautikal dan penerbitan; alat bantuan radio untuk VFR pelayaran; meteorologi dan data cuaca perkhidmatan; sistem ruang udara negara; komunikasi radio; kawalan trafik udara; aero faktor perubatan; operasi perdagangan; penumpang dan barang muatan; manuver malam; dan operasi darat.... [-]

Amerika Syarikat San Diego
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
San Diego Flight Training International

Walaupun anda sentiasa boleh melatih satu-satu dengan kolam kami tenaga pengajar kakitangan, anda mungkin menikmati kelebihan Syarikat Penerbangan Program SDFTI Direct Ac ... [+]

Walaupun anda sentiasa boleh melatih satu-satu dengan kolam kami tenaga pengajar kakitangan, anda mungkin menikmati kelebihan Syarikat Penerbangan Program SDFTI Direct Academy Kerjaya langsung yang menawarkan pendidikan penerbangan utama lengkap dalam kira-kira hanya 29 minggu.

Kelas akan membentuk sekarang. Saiz kelas adalah terhad kepada 10 pelajar.

Dengan Program Direct kerjaya anda boleh mendapat Sijil Private Pilot (Lesen), Instrument Rating, Sijil Juruterbang Komersial, dan Multiengine Rating dalam kira-kira 29 minggu. Kursus ini meliputi jam selepas pelajaran kepadanya:

Directed Ground Kajian [112 Jam] Pre / Post Penerbangan - Ground Instruction [90 Jam] Knowledge Test Preparation Ground Instruction [48 Jam] Dual Cessna 172 Masa Penerbangan [77.5 Jam] Dual Piper Arrow Masa Penerbangan [10 Jam] Dual Twin Engine Masa Penerbangan [15 Jam] Solo Cessna 172 Masa Penerbangan [80 Jam] Solo Piper Arrow Masa Penerbangan [5 Jam] Latihan Dual Advanced Penerbangan Device (Simulator) [22.5 Jam] Peribadi, Instrumen, G1000, dan Kit Latihan Juruterbang Komersial Peribadi, Instrument and Commercial Knowledge Test Peperiksaan Peribadi, Instrumen, Commercial dan Multiengine Peperiksaan Praktikal ... [-]
Amerika Syarikat San Diego
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
29 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
San Diego Flight Training International

Kursus Sijil Commercial - Engine Single adalah bagi pelajar yang memerlukan kelebihan juruterbang komersil dalam pesawat enjin tunggal sahaja. ... [+]

Kursus Sijil Commercial - Engine Single adalah bagi pelajar yang memerlukan kelebihan juruterbang komersil dalam pesawat enjin tunggal sahaja.

Pemohon akan menerima 120 jam latihan penerbangan seperti berikut; (Dual 40 jam. bukan kompleks, Dual 10 jam. kompleks, Solo 5 jam. kompleks. Solo 65 jam. bukan kompleks dan 65 jam pengajaran dalam kelas (Directed Kajian 35 - Ground Instruction 30).

arahan sekolah Ground termasuk penyediaan dan prosedur preflight; prosedur pesawat kompleks; sistem pesawat kompleks; maju aerodinamik pelbagai enjin; batasan prestasi kapal terbang; Peraturan Penerbangan Persekutuan; gerai kesedaran; Carta aeronautikal dan penerbitan; alat bantuan radio untuk VFR pelayaran; meteorologi dan data cuaca perkhidmatan; sistem ruang udara negara; komunikasi radio; kawalan trafik udara; aero faktor perubatan; operasi perdagangan; penumpang dan barang muatan; manuver malam; dan operasi darat.... [-]

Amerika Syarikat San Diego
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
San Diego Flight Training International

Kursus Sijil Pilot swasta akan menjadi pengenalan pertama pelajar untuk penerbangan moden. Pemohon akan menerima sekurang-kurangnya 35 jam latihan penerbangan dan 70 jam ... [+]

Kursus Sijil Pilot swasta akan menjadi pengenalan pertama pelajar untuk penerbangan moden.

Pemohon akan menerima sekurang-kurangnya 35 jam latihan penerbangan dan 70 jam dari tanah dan / atau arahan bilik darjah.

latihan sekolah Ground termasuk aerodinamik dan pengetua penerbangan; sistem pesawat udara; meteorologi dan data cuaca perkhidmatan; ruang udara; kawalan trafik udara; komunikasi radio; Peraturan Penerbangan Persekutuan; aero faktor perubatan; Carta aeronautikal dan penerbitan yang berkaitan; prestasi pesawat dan batasan; asas dan radio pelayaran; prosedur penerbangan malam; perancangan penerbangan; manuver penerbangan; dan operasi darat.

sukatan pelajaran latihan penerbangan termasuk prosedur preflight; operasi lapangan terbang; pelepasan dan pendaratan; gerakan prestasi; gerakan rujukan bumi; pelayaran dan merentas desa operasi; gerakan instrumen asas; gerai; operasi kecemasan; operasi malam; dan taklimat selepas penerbangan.... [-]

Amerika Syarikat San Diego
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
8 - 12 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

San Diego Flight Training International Pilot Airline School

San Diego Flight Training International 2

San Diego Flight Training International
Alamat
8745 Aero Dr., Ste. 103
92123 San Diego, California, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 858-569-1822