Baca keterangan rasmi

SIT Graduate Institute menawarkan antarabangsa ijazah sarjana fokus ini, sijil, dan program pembangunan profesional dalam bidang transformasi konflik, pendidikan antarabangsa, pembangunan mampan, dan TESOL. Sejak tahun 1964, SIT telah menyediakan profesional untuk berjaya dalam persekitaran budaya dan antarabangsa.

Program Ijazah dan Sijil Sarjana dalam pelbagai bidang kandungan dan Format

SIT Graduate Institute menyediakan pelajar dari seluruh dunia untuk menjadi pemimpin yang berkesan, profesional, dan rakyat. program siswazah dan pembangunan profesional SIT ini berakar umbi dalam model pendidikan pengalaman, di mana pembelajaran berlaku pada nexus teori dan amalan. Pelajar dilatih untuk menjadi pengamal yang sangat mahir yang mempunyai pengetahuan yang baik daripada asas teori profesion mereka; pengalaman di lapangan; dan kesedaran tentang keupayaan mereka sendiri, nilai dan etika.

Pelajar boleh memilih daripada pelbagai MA, sijil, dan program pembangunan profesional dalam bidang-bidang yang terdiri daripada pendidikan antarabangsa untuk pembangunan mampan untuk transformasi konflik untuk pengajaran bahasa. Dalam usaha untuk menampung matlamat profesional dan peribadi yang pelbagai, program yang berbeza-beza jangka masa dan format yang ditawarkan di kampus 200 ekar bersejarah SIT dalam Vermont; di Institut Siswazah SIT Washington, DC Center; dalam talian; dan di tapak bidang di luar negara. Dalam setiap kawasan program, pelajar memeriksa sosial, ekonomi, dan politik isu-isu kontemporari, dengan perhatian khusus kepada dimensi manusia dan etika isu-isu ini.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

SIT Graduate Institute

Dalam program latihan profesional dan akademik tiga minggu ini, anda akan mempelajari idea dan amalan teras transformasi konflik. ... [+]

Dalam program latihan profesional dan akademik tiga minggu ini , anda akan mempelajari idea dan amalan teras transformasi konflik. Program ini diadakan di kampus SIT Graduate Institute di Brattleboro, Vermont, dan diketuai oleh pelbagai kumpulan fakulti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dengan tahun pengalaman, kelas, dan pengalaman penyelidikan. Kumpulan ini termasuk fakulti SIT , peacebuilders profesional, dan fakulti dari NGO Muzik Antarabangsa tanpa Sempadan, yang bekerjasama dengan SIT .

Falsafah program adalah latihan transformasi konflik yang paling berkesan apabila ia menggabungkan arahan akademis berasaskan kemahiran dengan interaksi peribadi antara peacebuilders di seluruh etnik, kebangsaan, agama, dan budaya. Anda dan peserta FUNGSI anda akan belajar dari satu sama lain dan instruktur anda dalam format intensif mengikuti model pembelajaran pengalaman. Biasanya, peacebuilders dari sekurang-kurangnya 15 buah negara menyertai program ini.... [-]

Amerika Syarikat Brattleboro
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
1 Kipling Road
05302-0676 Brattleboro, Vermont, Amerika Syarikat
Alamat
1015 15th Street, NW, Washington, DC 20005
20005 Washington, District of Columbia, Amerika Syarikat