Baca keterangan rasmi

Mengapa Saint Michael? Menarik, Bertaraf Dunia Pendidikan

Kolej Saint Michael, yang diasaskan pada tahun 1904, menyampaikan menarik, bertaraf dunia pendidikan seni liberal dalam suasana Vermont yang indah. Masyarakat berhubung kami membolehkan pelajar untuk membentuk hubungan yang rapat antara satu sama lain dan berjaya ahli fakulti, menyediakan persekitaran pembelajaran yang sesuai di mana mereka mempunyai ruang dan sokongan untuk mencabar diri mereka dan rakan-rakan mereka. Sebagai sebuah kolej terletak beberapa minit dari Burlington, salah satu daripada bandar-bandar top-rated kolej di negara ini, Saint Michael menawarkan campuran selesa yang sukar akademik, kerohanian, kebudayaan, perkhidmatan dan padang gurun pengalaman. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila layari smcvt.edu.

Kolej Saint Michael menawarkan program ijazah sarjana yang sangat baik dalam Psikologi Klinikal, Pendidikan dan Pengajaran Bahasa Inggeris ke Penceramah Bahasa Lain (TESOL). Program-program ini canggih direka untuk memenuhi keperluan individu sesuatu badan pelajar yang pelbagai termasuk profesional yang bekerja.

Rancangan pembelajaran peribadi, penjadualan yang fleksibel kelas, guru mahir, dan rangkaian yang kuat daripada rakan-rakan dan mentor memastikan pelajar mendapat pendidikan teori, pengalaman praktikal, dan wawasan untuk menjadi pemimpin dalam bidang masing-masing. Malah, kolej ini terkenal di kalangan majikan untuk memupuk profesional berkemahiran tinggi. Ini adalah salah satu sebab ia mempunyai siswazah paras kadar penempatan pekerjaan hampir 100 peratus.

Kelebihan ini membuat ijazah sarjana dari Kolej Saint Michael pelaburan yang bijak.

Sarjana Sastera dalam Pengajaran Bahasa Inggeris ke Penceramah Bahasa Lain (MATESOL) program ijazah

Program MATESOL diiktiraf di peringkat antarabangsa dan dihormati Saint Michael Kolej melatih pelajar untuk mengajar bahasa Inggeris kepada penutur bahasa lain di Amerika Syarikat dan di luar negara. Ia mempunyai lapan pilihan termasuk MATESOL (36 kredit); MATESOL: OnLine + Oncampus (36 kredit); dan Program Antarabangsa Peace Corps Sarjana (36 kredit).

Program tambahan yang MATESOL + PK-12 Licensure (46 kredit), MATESOL + PK-12 perakuan Guru Berlesen (36 kredit), dan ELL perakuan Guru Berlesen (18 kredit). Sijil Siswazah dalam TESOL (24 kredit) dan TESOL Program Diploma juga ditawarkan.

Alumni yang terletak di seluruh dunia dengan menggunakan kemahiran yang mereka ditanam dengan program TESOL di Kolej Saint Michael.

Lokasi yang menarik di Vermont

Kolej Saint Michael terletak di 440 ekar yang indah di Colchester, Vermont di rantau timur laut Amerika Syarikat. Ia hanyalah tiga batu dari Burlington, bandar terbesar di Vermont dan Mekah seni dan hiburan.

Burlington terletak di antara Pergunungan Green megah dan menakjubkan Lake Champlain. Ia menawarkan kedai-kedai bergaya, restoran-restoran yang hebat, kehidupan malam yang menarik, muzik secara langsung yang hebat, memperkayakan institusi kebudayaan, menyegarkan rekreasi luar, dan acara-acara khas yang besar.

Pelajar boleh meneroka di luar kawasan untuk menikmati lebih banyak tarikan di negeri ini termasuk perayaan keriangan musim panas, daun musim gugur yang indah, dan sepanjang tahun mendebarkan sukan yang termasuk bermain ski, snowboarding, berjalan dengan kasut salji, mendaki, rock / mendaki ais, berbasikal gunung dan berkayak, hanya untuk menamakan beberapa.

Bantuan Kewangan di Kolej Saint Michael

Di Saint Michael, nilai pendidikan jauh melebihi kos. Keintiman kecil-Sekolah kami akan mencabar, memberi kuasa, dan memupuk sikap pada harga yang biasanya kurang daripada institusi setanding. St Mike tidak mengenakan banyak yuran tambahan didapati di sekolah-sekolah lain, seperti yuran kursus kredit, yuran kesihatan, yuran pelajar, yuran teknologi atau bayaran letak kereta. Apa lagi, Pelajar Pejabat Perkhidmatan Kewangan mereka sedang menunggu untuk membantu anda menguruskan tuisyen anda, melalui Persekutuan disubsidi Langsung dan Persekutuan Siswazah langsung PLUS pinjaman. Kami juga menawarkan pelan pembayaran tuisyen melalui Yuran Pengajian Pay.

Pelajar-pelajar siswazah di Kolej Saint Michael mungkin layak untuk pinjaman persekutuan yang ditaja dan skim bantuan siswazah yang memberikan pengampunan tuisyen separa dan stipends.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Saint Michael's College

Program Intensif Bahasa Inggeris (IEP) adalah untuk pelajar yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka di universiti. Ramai pelajar IEP berhasrat untuk bela ... [+]

Bahasa Inggeris + Academic Preparation

Apa sahaja matlamat anda, Saint Michael mempunyai program untuk setiap tahap penguasaan bahasa Inggeris.

Program Intensif Bahasa Inggeris

Salah satu program Bahasa Inggeris tertua di Amerika Syarikat Terletak di indah Vermont Amerika Syarikat

Program Intensif Bahasa Inggeris (IEP) adalah untuk pelajar yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka di universiti. Ramai pelajar IEP berhasrat untuk belajar di prasiswazah atau siswazah peringkat apabila bahasa Inggeris mereka bertambah baik. Orang lain datang untuk latihan bahasa jangka pendek sebagai individu atau dalam kumpulan. Saint Michael menilai setiap pelajar tahap, kekuatan dan kelemahan dan memberikan arahan yang sesuai.... [-]

Amerika Syarikat Burlington
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
8 - 16 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus musim panas

Saint Michael's College

Untuk mendaftar untuk kursus musim panas sesi, lengkap dan hantar borang Pendaftaran Sarjana Muda, ditemui di Pejabat Pendaftar Borang halaman. Pendaftaran bermula 1 Mac. ... [+]

Kursus Kajian Antarabangsa 2017

Untuk mendaftar untuk kursus musim panas sesi, lengkap dan hantar borang Pendaftaran Sarjana Muda, ditemui di Pejabat Pendaftar Borang halaman. Pendaftaran bermula 1 Mac.

Perihal Kursus Kajian Antarabangsa

France: Budaya dan Masyarakat di Burgundy Medieval

HI / RS / AH / HU 280 (4 kredit) Prasyarat: Tiada Tarikh: 13 Mei - 31, 2017

Program ini menawarkan pengalaman pelajar tangan pertama hidup di tempat asal-usul SMC di Burgundy - sebuah biara abad ke-12 - semasa belajar sejarah zaman pertengahan dan budaya dalam konteks asalnya. Kelas diadakan setiap hari lain dalam Pontigny menyediakan pelajar untuk lawatan tapak pada hari berikutnya untuk istana, gereja-gereja, katedral, medan perang, biara, penggalian arkeologi, bandar-bandar dan bandar-bandar, muzium dan perpustakaan. Dengan cara membaca ini, belajar dan meneroka tinggalan bahan budaya ini disepadukan.... [-]

Amerika Syarikat Burlington
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
11 - 18 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Tahun Persediaan

Saint Michael's College

Pelajar antarabangsa adalah dialu-alukan untuk belajar di Saint Michael bagi tempoh hanya satu semester atau satu tahun. ... [+]

Kajian Programs + Bukan Ijazah Jangka Pendek

Pelajar antarabangsa adalah dialu-alukan untuk belajar di Saint Michael bagi tempoh hanya satu semester atau satu tahun.

Pilihan Program: Program Akademik penuh: Kaji sehingga empat kursus pilihan anda di dalam mana-mana subjek. Bahasa Inggeris Akademik: Bagi pelajar yang menghadiri sebuah universiti Amerika Syarikat dan perlu meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka. kursus Advanced English ditawarkan bersama-sama dengan kursus kandungan akademik. program kredit penuh disediakan. Intensive English: Bagi pelajar yang ingin meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris-tahap mereka. Lima tahap ditawarkan. Faedah termasuk: Pelajar-pelajar bukan Ijazah menikmati status yang sama di kampus sebagai Pelajar Ijazah Program lepas satu semester atau satu tahun kredit University ditawarkan untuk semua kursus dalam program-program akademik dan Academic English penuh. Program ini boleh didapati sepanjang tahun, termasuk musim panas Semua kebolehan berbahasa Inggeris adalah dialu-alukan ujian bahasa Inggeris (TOEFL, IELTS, dan lain-lain) tidak diperlukan ... [-]
Amerika Syarikat Burlington
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

Saint Michael's College

Pelajar yang mempunyai kemahiran bahasa Inggeris yang lebih rendah yang ingin memasuki sebuah universiti Amerika Syarikat boleh memohon untuk kemasukan bersyarat dan masu ... [+]

Kepada pelajar untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka dan beralih ke program ijazah Sarjana Muda

Pelajar yang mempunyai kemahiran bahasa Inggeris yang lebih rendah yang ingin memasuki sebuah universiti Amerika Syarikat boleh memohon untuk kemasukan bersyarat dan masukkan Program Pathway itu. Ramai yang akan melengkapkan ijazah mereka dalam jumlah yang sama masa yang diperlukan untuk penutur asli Bahasa Inggeris untuk melengkapkan ijazah.

Bergantung kepada tahap bahasa, pelajar akan bermula dalam Program Intensif atau Akademik bahasa Inggeris dan memindahkan ke program ijazah mereka dalam tempoh satu atau lebih semester.

pelajar Pathway Prasiswazah melengkapkan persediaan bahasa Inggeris mereka semasa mengambil kursus kandungan akademik dan memperoleh kredit universiti. Ramai pelajar Pathway akan memasuki program sarjana muda sebagai pelajar tahun kedua. Ia adalah mungkin untuk Pelajar Pathway untuk melengkapkan ijazah sarjana muda dalam tempoh empat tahun.... [-]

Amerika Syarikat Burlington
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu