Southern Union State Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Southern Union State Community College ( SUSCC ), sebuah kolej dua tahun terbuka dan anggota Sistem Kolej Komuniti Alabama, menyediakan pengajaran dan pembelajaran yang berkualiti dan relevan dalam akademik, teknikal, dan program sains kesihatan yang berpatutan, dapat diakses, adil, dan responsif terhadap pelbagai keperluan pelajar, komuniti, perniagaan, industri, dan kerajaan kita.

Tidak kira kerjaya atau matlamat peribadi anda, Southern Union dapat menolong anda menuju ke arah kejayaan. Kolej kami melayani penduduk kawasan lapan daerah di Alabama Timur dan Tengah serta daerah jiran Georgia. Penekanan tiga aspek pendidikan kami adalah pada program akademik untuk pemindahan, program teknikal untuk kecekapan kerjaya khusus, dan program sains kesihatan untuk latihan khusus dalam bidang kesihatan. Untuk memastikan pengalaman kuliah yang komprehensif, pelajar di Southern Union boleh memilih dari pelbagai aktiviti, kelab, dan penghormatan akademik untuk turut serta.

Pelajar kami berasal dari pelbagai latar belakang, tradisi, dan keadaan hidup dan membawa banyak sudut pandangan ke dalam kelas dan kehidupan kampus.

Lokasi

Opelika

Alamat
Lake Condy Road,301
36801 Opelika, Alabama, Amerika Syarikat

Wadley

Alamat
Roberts Street,750
36276 Wadley, Alabama, Amerika Syarikat

Opelika

Alamat
Lafayette Parkway,1701
36801 Opelika, Alabama, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: