Saddleback College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Saddleback College

College Saddleback telah menjadi pilihan pertama untuk pendidikan tinggi dan latihan di South Orange County sejak tahun 1968. Kami lebih daripada 500,000 alumni boleh membuktikan kualiti program latihan akademik dan kerjaya kami yang membolehkan murid untuk berjaya mencapai matlamat pendidikan, profesional dan peribadi mereka. tradisi akademik yang kaya dan reputasi kuat membuat Saddleback College merupakan tempat yang ideal untuk pelajar mencari ijazah bersekutu dan sijil, memindahkan ke kolej dan universiti empat tahun, persediaan untuk tenaga kerja, atau mencari peluang pembelajaran sepanjang hayat.

Saddleback College adalah diiktiraf sepenuhnya, menawarkan lebih 300 darjah bersekutu, sijil, dan anugerah kemahiran pekerjaan di 190 kawasan program diajar oleh fakulti yang terkenal dengan kepakaran, pengalaman, dan komitmen untuk kejayaan pelajar. Belajar di luar negara, pengalaman kerjasama kerja, pembelajaran dalam talian, dan penghormatan hanya sebahagian daripada program-program tambahan yang kami tawarkan untuk pengalaman pendidikan yang sempurna.

Transfer Kejayaan

Daripada 113 California Community Colleges, Saddleback College kedudukan ke-8 dalam pemindahan ke Universiti California dan ke-17 dalam pemindahan ke Universiti Negeri California. Daripada sembilan kolej komuniti di Orange County, Saddleback College pangkat pertama dalam pemindahan ke UC Santa Barbara, UC Santa Cruz, Universiti Negeri San Diego, Cal Poly San Luis Obispo, USC, dan ASU dan kedua untuk UC Berkeley, UCLA, dan UC San Diego.

Perkhidmatan sokongan

Bakal pelajar, pelajar semasa, dan graduan menikmati perkhidmatan sokongan yang sangat baik di Saddleback College. Pelbagai jenis kaunseling, perancangan kerjaya dan perkhidmatan penempatan pekerjaan, dan bantuan untuk pelajar dengan pembelajaran dan fizikal upaya juga disediakan setiap hari. Di kampus anak sepenuhnya dengan kakitangan pusat kesihatan, bantuan kewangan dan perkhidmatan untuk lelaki dan wanita masuk semula boleh didapati. Kami amat berbangga dengan perkhidmatan sokongan yang diberikan kepada veteran. (Doktor haiwan) Pusat Veterans Pendidikan dan Peralihan Perkhidmatan Kami mempunyai sumber dan kaunselor untuk menyokong pelajar dan keluarga mereka beralih daripada tentera ke kolej dan kehidupan awam.

Asas dan Alumni

The Saddleback College Foundation ialah (c) (3) organisasi 501 yang meningkatkan kualiti pengajian tinggi dengan mendapat bantuan kewangan untuk program-program akademik, olahraga, dan budaya Saddleback College. Dipandu oleh sekumpulan pemimpin masyarakat yang berdedikasi, asas memulakan dan menyelaras kolej dan masyarakat penjanaan dana bagi menyokong kolej dan pelajar. Saddleback College juga menghargai lebih daripada 500,000 alumni yang adalah sumber penting bagi kolej dan pelajar. Dengan menyertai Persatuan Alumni Kolej Saddleback, pelajar bukan sahaja membentuk ikatan sepanjang hayat dengan alma mater mereka, mereka menyambung dengan beribu-ribu rakan-rakan graduan yang boleh membantu menyediakan peluang rangkaian profesional dan sosial.

Jadi sama ada anda sedang mencari ijazah bersekutu dan sijil, memindahkan ke kolej dan universiti empat tahun, persediaan untuk tenaga kerja, atau mencari peluang pembelajaran sepanjang hayat, kami gembira anda telah membuat Saddleback College pilihan pertama anda dalam pendidikan tinggi dan kami berharap untuk melihat anda di kampus!

Lokasi

Misi Viejo

Saddleback College

Alamat
28000 Marguerite Parkway
Mission Viejo, CA 92692

92692 Misi Viejo, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 949-582-4500