Baca keterangan rasmi

mengenai SDCI SDCI agak unik apabila ia datang ke sekolah masakan. Kami hanya telah wujud selama 12 tahun, yang agak muda. Kami adalah keluarga yang dimiliki dan mempunyai hanya satu lokasi kampus.

Tetapi kita, yang adalah agak kecil dan tidak mempunyai lembaga korporat membuat keputusan untuk kita, kita telah dapat membangunkan program-program yang telah ditetapkan kampus kami selain jika dibandingkan dengan keputusan sekolah masakan lain. Kami telah mencipta budaya yang unik setiap pelajar baru menjadi sebahagian daripada apabila mereka melangkah kaki di kampus kami.

Surat dari Presiden Pada bulan Ogos 2000, ayah saya, Harold Meyberg, dan ibu saya, Lili, mengasaskan San Diego Culinary Institute dengan beberapa pelajar dan satu idea yang sangat penting: untuk membina sekolah masakan yang lebih baik.

Mereka mahu untuk membina sebuah sekolah yang mengajar teknik, bukan resipi; yang memerlukan setiap Pengajar Chef memiliki tidak kurang dari 5 tahun sebagai Chef Eksekutif dalam alam denda-makan keperluan minimum menakjubkan untuk mana-mana sekolah masakan. Akhirnya, mereka menegaskan bahawa program mereka menawarkan hands-on yang banyak latihan, dengan saiz kelas terhad, dalam bilik darjah dapur yang serba lengkap.

Mereka bermula dengan hanya segelintir pelajar dan komitmen untuk set ini jelas cita-cita.

Oleh kerana mereka mengasaskan sekolah, kita mempunyai dua kali ganda ruang bilik darjah dan memperluaskan program kita untuk mengajar program Commis untuk pelajar kita. Ayah saya tidak ada di sini untuk melihat apa yang sekolahnya telah menjadi, tetapi kami menjalankan dalam nama-Nya dan dengan dedikasi yang tidak berbelah bahagi kepada cita-cita awal kami.

Dialu-alukan.

Kenyataan Misi Kami di San Diego Culinary Institute telah menjadikan misi kami untuk menyediakan Chefs masa depan dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk: Mulakan kerjaya mereka di utama restoran dalam San Diego, Amerika Syarikat, dan dunia.

Menjadi Ketua Chef di generasi akan datang restoran atas, dan akhirnya, Gantikanlah mereka di kalangan orang-orang Chefs yang membentuk trend masa depan dalam seni masakan. Untuk itu, kita pegang diri kepada standard tertinggi kelakuan profesional dan mengabdikan diri untuk terus melabur dalam pertumbuhan peribadi kita sendiri dan pertumbuhan kemahiran profesional kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Lanjutan

San Diego Culinary Institute

The Advanced Diploma Profesional dalam program Culinary Cuisine Commis mewakili kemuncak tahun penyelidikan dan pembangunan program yang dilaksanakan oleh para pendidik m ... [+]

Program kami telah dibangunkan dengan masa depan anda berjaya dalam fikiran Sama ada anda mahu meneruskan kerjaya dalam Seni Kulinari sebagai Chef Eksekutif atau sebagai Pastry Chef, SDCI menawarkan program menyeluruh dalam kedua-dua bidang.

Kedua-dua program Cuisine dan Pastry kami telah dibina di sekitar asas-asas yang sama: saiz kelas kecil, bimbingan kerjaya dari Chef Pengajar disahkan kami, dan latihan amali untuk mempelajari kemahiran dan teknik yang betul anda perlu untuk berjaya dalam persekitaran dapur apa-apa denda-makan . Kedua-dua program terdiri daripada kelas kuliah termasuk Keselamatan / Sanitasi dan Keusahawanan. Kedua-dua program mempunyai 80% kerja kursus mereka dijalankan di dalam kelas dapur yang bermakna lebih banyak masa untuk menguasai teknik anda. Mereka juga kedua-dua hujung dengan program Externship di mana anda mempunyai peluang untuk bekerja di dapur sebuah restoran mewah, resort, hotel atau syarikat katering denda untuk 220 jam.... [-]

Amerika Syarikat La Mesa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
8 - 11 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
San Diego Culinary Institute

Kerana setiap kelas baru dalam Pastry bermula, kelas sebelumnya menyediakan untuk tamat pengajian. Graduan menyempurnakan kek perkahwinan dan kerja coklat arca untuk pepe ... [+]

Program kami telah dibangunkan dengan masa depan anda berjaya dalam fikiran

Kerana setiap kelas baru dalam Pastry bermula, kelas sebelumnya menyediakan untuk tamat pengajian. Graduan menyempurnakan kek perkahwinan dan kerja coklat arca untuk peperiksaan akhir manakala pelajar memasuki baru sentiasa jatuh rahang mereka dalam kekaguman kesenian bagi kelas tamat pengajian.

Setiap jangka, pelajar baru itu berkata, mereka tidak boleh membayangkan diri mereka dengan kemahiran dan bakat untuk membuat kerja-kerja seperti itu. Dan tiap-tiap jangka pelajar-pelajar baru sama menjadi pelajar menamatkan pengajian persediaan kerja pada tahap yang sama hebatnya tinggi.

Pengajar kami - dan, seterusnya, pelajar-pelajar kita - menetapkan standard yang sangat tinggi prestasi bagi setiap kelas baru. Dan setiap kelas baru meningkat untuk memenuhi. Anda akan, juga.... [-]

Amerika Syarikat La Mesa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu