San Diego Culinary Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

mengenai SDCI SDCI agak unik apabila ia datang ke sekolah masakan. Kami hanya telah wujud selama 12 tahun, yang agak muda. Kami adalah keluarga yang dimiliki dan mempunyai hanya satu lokasi kampus.

Tetapi kita, yang adalah agak kecil dan tidak mempunyai lembaga korporat membuat keputusan untuk kita, kita telah dapat membangunkan program-program yang telah ditetapkan kampus kami selain jika dibandingkan dengan keputusan sekolah masakan lain. Kami telah mencipta budaya yang unik setiap pelajar baru menjadi sebahagian daripada apabila mereka melangkah kaki di kampus kami.

Surat dari Presiden Pada bulan Ogos 2000, ayah saya, Harold Meyberg, dan ibu saya, Lili, mengasaskan San Diego Culinary Institute dengan beberapa pelajar dan satu idea yang sangat penting: untuk membina sekolah masakan yang lebih baik.

Mereka mahu untuk membina sebuah sekolah yang mengajar teknik, bukan resipi; yang memerlukan setiap Pengajar Chef memiliki tidak kurang dari 5 tahun sebagai Chef Eksekutif dalam alam denda-makan keperluan minimum menakjubkan untuk mana-mana sekolah masakan. Akhirnya, mereka menegaskan bahawa program mereka menawarkan hands-on yang banyak latihan, dengan saiz kelas terhad, dalam bilik darjah dapur yang serba lengkap.

Mereka bermula dengan hanya segelintir pelajar dan komitmen untuk set ini jelas cita-cita.

Oleh kerana mereka mengasaskan sekolah, kita mempunyai dua kali ganda ruang bilik darjah dan memperluaskan program kita untuk mengajar program Commis untuk pelajar kita. Ayah saya tidak ada di sini untuk melihat apa yang sekolahnya telah menjadi, tetapi kami menjalankan dalam nama-Nya dan dengan dedikasi yang tidak berbelah bahagi kepada cita-cita awal kami.

Dialu-alukan.

Kenyataan Misi Kami di San Diego Culinary Institute telah menjadikan misi kami untuk menyediakan Chefs masa depan dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk: Mulakan kerjaya mereka di utama restoran dalam San Diego, Amerika Syarikat, dan dunia.

Menjadi Ketua Chef di generasi akan datang restoran atas, dan akhirnya, Gantikanlah mereka di kalangan orang-orang Chefs yang membentuk trend masa depan dalam seni masakan. Untuk itu, kita pegang diri kepada standard tertinggi kelakuan profesional dan mengabdikan diri untuk terus melabur dalam pertumbuhan peribadi kita sendiri dan pertumbuhan kemahiran profesional kami.

Lokasi

La Mesa

Alamat
024 La Mesa Boulevard
CA 91942 La Mesa, California, Amerika Syarikat