San Diego Culinary Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

mengenai SDCI SDCI agak unik apabila ia datang ke sekolah masakan. Kami hanya telah wujud selama 12 tahun, yang agak muda. Kami adalah keluarga yang dimiliki dan mempunyai hanya satu lokasi kampus.

Tetapi kita, yang adalah agak kecil dan tidak mempunyai lembaga korporat membuat keputusan untuk kita, kita telah dapat membangunkan program-program yang telah ditetapkan kampus kami selain jika dibandingkan dengan keputusan sekolah masakan lain. Kami telah mencipta budaya yang unik setiap pelajar baru menjadi sebahagian daripada apabila mereka melangkah kaki di kampus kami.

Surat dari Presiden Pada bulan Ogos 2000, ayah saya, Harold Meyberg, dan ibu saya, Lili, mengasaskan San Diego Culinary Institute dengan beberapa pelajar dan satu idea yang sangat penting: untuk membina sekolah masakan yang lebih baik.

Mereka mahu untuk membina sebuah sekolah yang mengajar teknik, bukan resipi; yang memerlukan setiap Pengajar Chef memiliki tidak kurang dari 5 tahun sebagai Chef Eksekutif dalam alam denda-makan keperluan minimum menakjubkan untuk mana-mana sekolah masakan. Akhirnya, mereka menegaskan bahawa program mereka menawarkan hands-on yang banyak latihan, dengan saiz kelas terhad, dalam bilik darjah dapur yang serba lengkap.

Mereka bermula dengan hanya segelintir pelajar dan komitmen untuk set ini jelas cita-cita.

Oleh kerana mereka mengasaskan sekolah, kita mempunyai dua kali ganda ruang bilik darjah dan memperluaskan program kita untuk mengajar program Commis untuk pelajar kita. Ayah saya tidak ada di sini untuk melihat apa yang sekolahnya telah menjadi, tetapi kami menjalankan dalam nama-Nya dan dengan dedikasi yang tidak berbelah bahagi kepada cita-cita awal kami.

Dialu-alukan.

Kenyataan Misi Kami di San Diego Culinary Institute telah menjadikan misi kami untuk menyediakan Chefs masa depan dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk: Mulakan kerjaya mereka di utama restoran dalam San Diego, Amerika Syarikat, dan dunia.

Menjadi Ketua Chef di generasi akan datang restoran atas, dan akhirnya, Gantikanlah mereka di kalangan orang-orang Chefs yang membentuk trend masa depan dalam seni masakan. Untuk itu, kita pegang diri kepada standard tertinggi kelakuan profesional dan mengabdikan diri untuk terus melabur dalam pertumbuhan peribadi kita sendiri dan pertumbuhan kemahiran profesional kami.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Lanjutan »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Lanjutan

Advanced Diploma Profesional Dalam Program Culinary Cuisine Commis

Campus Sepenuh masa Sambilan 8 - 11  September 2017 Amerika Syarikat La Mesa + 1 lagi

The Advanced Diploma Profesional dalam program Culinary Cuisine Commis mewakili kemuncak tahun penyelidikan dan pembangunan program yang dilaksanakan oleh para pendidik masakan terbaik di negara ini. Berdasarkan kaedah yang terbukti pendidikan masakan dan menggabungkan pemikiran semasa tentang bagaimana orang belajar, Kaedah Commis membawa bercita-cita Chefs melalui siri yang lebih logik kursus. [+]

Program kami telah dibangunkan dengan masa depan anda berjaya dalam fikiran Sama ada anda mahu meneruskan kerjaya dalam Seni Kulinari sebagai Chef Eksekutif atau sebagai Pastry Chef, SDCI menawarkan program menyeluruh dalam kedua-dua bidang. Kedua-dua program Cuisine dan Pastry kami telah dibina di sekitar asas-asas yang sama: saiz kelas kecil, bimbingan kerjaya dari Chef Pengajar disahkan kami, dan latihan amali untuk mempelajari kemahiran dan teknik yang betul anda perlu untuk berjaya dalam persekitaran dapur apa-apa denda-makan . Kedua-dua program terdiri daripada kelas kuliah termasuk Keselamatan / Sanitasi dan Keusahawanan. Kedua-dua program mempunyai 80% kerja kursus mereka dijalankan di dalam kelas dapur yang bermakna lebih banyak masa untuk menguasai teknik anda. Mereka juga kedua-dua hujung dengan program Externship di mana anda mempunyai peluang untuk bekerja di dapur sebuah restoran mewah, resort, hotel atau syarikat katering denda untuk 220 jam. Commis Culinary Kaedah The Sedap Dapur Yang Advanced Diploma Profesional dalam program Culinary Cuisine Commis mewakili kemuncak tahun penyelidikan dan pembangunan program yang dilaksanakan oleh para pendidik masakan terbaik di negara ini. Berdasarkan kaedah yang terbukti pendidikan masakan dan menggabungkan pemikiran semasa tentang bagaimana orang belajar, Kaedah Commis membawa bercita-cita Chefs melalui siri yang lebih logik kursus. Ini adalah satu strategi pendidikan yang lebih masuk akal. Setiap kursus dalam siri ini membawa secara semula jadi ke depan dan bergantung tidak dapat tidak pada sebelumnya. Ini adalah program hands-on (80% daripada pengajian mengambil tempat di dapur). Kami percaya bahawa pelajar masakan mengetahui lebih lanjut bekerja di dapur, dengan produk. Pada SDCI, setiap pelajar... [-]

Diploma Profesional Maju Dalam Pastri

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 Amerika Syarikat La Mesa + 1 lagi

Kerana setiap kelas baru dalam Pastry bermula, kelas sebelumnya menyediakan untuk tamat pengajian. Graduan menyempurnakan kek perkahwinan dan kerja coklat arca untuk peperiksaan akhir manakala pelajar memasuki baru sentiasa jatuh rahang mereka dalam kekaguman kesenian bagi kelas tamat pengajian. [+]

Program kami telah dibangunkan dengan masa depan anda berjaya dalam fikiran Kerana setiap kelas baru dalam Pastry bermula, kelas sebelumnya menyediakan untuk tamat pengajian. Graduan menyempurnakan kek perkahwinan dan kerja coklat arca untuk peperiksaan akhir manakala pelajar memasuki baru sentiasa jatuh rahang mereka dalam kekaguman kesenian bagi kelas tamat pengajian. Setiap jangka, pelajar baru itu berkata, mereka tidak boleh membayangkan diri mereka dengan kemahiran dan bakat untuk membuat kerja-kerja seperti itu. Dan tiap-tiap jangka pelajar-pelajar baru sama menjadi pelajar menamatkan pengajian persediaan kerja pada tahap yang sama hebatnya tinggi. Pengajar kami - dan, seterusnya, pelajar-pelajar kita - menetapkan standard yang sangat tinggi prestasi bagi setiap kelas baru. Dan setiap kelas baru meningkat untuk memenuhi. Anda akan, juga. Menguasai Seni dan Sains Antara culinarians, kita merujuk kepada masakan sebagai 'seni' dan kedai bakar sebagai 'sains.' Kedua-dua manis dan dapur sedap menuntut kedua-dua seni dan sains, tetapi terdapat beberapa kebenaran dalam idea bahawa kedai bakar yang lebih bergantung kepada sains. Terdapat beberapa kebenaran ini, tetapi seperti banyak kebenaran hakiki ia hanya menerangkan separuh cerita. Bakers dan patissiers (pastri Chefs) perlu melaksanakan ciptaan mereka dengan banyak ketepatan; dollop terlalu banyak tepung atau secubit terlalu sedikit yis benar-benar akan mengubah kimia roti atau kek anda. Pada SDCI, kami akan mengajar anda ilmu yang anda perlu tahu untuk membuat ia rasa yang sempurna, serta seni yang anda perlukan untuk membuat ia kelihatan menakjubkan. Sila lihat pada gambar-gambar di laman Facebook kami kerja pelajar terlebih dahulu daripada kami telah lakukan. Anda akan bersetuju: pelajar kita mencapai... [-]