San Joaquin Delta College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan lebih dari 100 program sijil kerjaya dan ijazah, Delta adalah destinasi teratas bagi pelajar di California Central Valley yang ingin mempelajari perdagangan baru, meningkatkan kemahiran mereka, atau memperoleh unit pindah ke kolej dan universiti empat tahun.

Terletak di Lembah San Joaquin, San Joaquin Delta College melayani komuniti yang berlainan budaya di Lembah Tengah California dan seterusnya. Komitmen kami terhadap pendidikan berkualiti tinggi yang inovatif memberi pelajar pengetahuan, pengalaman dan latihan yang diperlukan untuk kerjaya abad ke-21.

Setiap tahun di Delta, kami dengan bangga dapat memenuhi - dan melebihi - keperluan lebih daripada 20,000 pelajar dalam lebih daripada 70 bidang pengajian yang berbeza. Kami mendorong pelajar menjadi institusi berprestij empat tahun, selalunya dalam sistem sekolah University of California dan Cal State. Kami menyediakan sijil, ijazah, kredit pemindahan dan latihan teknikal untuk kemajuan kerjaya atau perubahan kerjaya di kemudian hari.

Kampus kami yang cantik di Stockton dan Mountain House menyediakan kemudahan makmal dan sains canggih, perpustakaan dan pusat penyelidikan yang sangat baik kepada pelajar, serta sumber pelajar yang sangat baik untuk bimbingan dan sokongan.

Diakreditasi oleh Persatuan Sekolah dan Kolej Barat, badan rasmi pentauliahan sekolah California, Delta dengan bangga menjunjung tinggi tahap akademik tertinggi di peringkat kolej komuniti. Bersama-sama, rekod prestasi kecemerlangan pendidikan kami, penglibatan masyarakat yang bersemangat, dan kurikulum yang berfikiran kerjaya semuanya memenuhi satu tujuan: mempersiapkan pelajar kami untuk kejayaan masa depan.

Lokasi

Online Amerika Syarikat

Alamat
Pacific Avenue,5151
95207 Stockton, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami