Baca keterangan rasmi

Sappo School adalah salah satu yang terkemuka Bebas Sekolah Swasta pada Pulau Long hari ini. Kami adalah pelopor dalam gerakan ke arah pembaharuan pendidikan dan kecemerlangan akademik. Sejak beberapa dekad yang lalu, Sappo telah berkhidmat keluarga Long Island dengan menyediakan persekitaran pembelajaran yang selamat dan motivasi untuk setiap kanak-kanak. Yang terkenal dan dihormati oleh profesional bahagian dalam bidang penjagaan kesihatan kanak-kanak, Sappo digunakan penyelidikan saintifik terkini untuk kurikulum.

Sappo School ialah New York Negeri kolej sekolah persediaan diluluskan dengan jabatan pendidikan khas yang diluluskan. Kami memenuhi keperluan pelajar yang bekerja terbaik dalam persekitaran yang intim semasa menerima perhatian peribadi dan membentuk lampiran sosial. Kadar keciciran adalah 0% dan lebih 90% daripada graduan kami pergi ke kolej pilihan mereka. A peratus yang tinggi graduan kita menerima biasiswa yang besar ke arah pendidikan lepasan ijazah mereka.

Misi Kita

Misi kita di Sappo School adalah untuk mewujudkan strategik suasana yang menggalakkan kecemerlangan akademik bagi menyokong pendekatan individu kepada pembelajaran. potensi penuh direalisasikan dengan mengenal pasti dan membangunkan sistem sosial, emosi, dan akademik yang menghasilkan pembelajaran. Program menyegarkan membolehkan pelajar meneroka pembelajaran itu dan menghadapi cabaran dengan keyakinan. Kami percaya dalam membentuk anggota masyarakat global kami ke warga dunia yang mampu menghadapi masa depan dengan kekuatan peribadi dan tujuan manusia.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Sappo School

Membangunkan Guru berkesan Bahasa Inggeris sebagai program Bahasa Baru, atau ENL, bermula dengan kenyataan tujuan. Nilai-nilai dan falsafah pendidikan holistik membolehka ... [+]

Membangunkan Guru berkesan Bahasa Inggeris sebagai program Bahasa Baru, atau ENL, bermula dengan kenyataan tujuan. Nilai-nilai dan falsafah pendidikan holistik membolehkan Sappo untuk memberikan program falsafah pendidikan dan pendekatan praktikal untuk arahan ENL. Program Sappo sejajar dengan pandangan dunia internationalist yang merangkumi metodologi pelajar berpusatkan. Metodologi ini merangkumi nilai relevan budaya dan pengalaman individu, yang adalah jelas dalam pelajaran. Pendidikan Pelajar Antarabangsa Sappo yang merangkumi kesedaran bahawa warga dunia mempunyai lebih banyak persamaan daripada perbezaan dan kepentingan bersama jangka panjang yang berharga sama seperti keperluan individu jangka pendek. Teori ini secara logiknya sukar untuk menafikan, rayuan intuitif, dan dalam pembangkang langsung kepada orientasi mengasingkan diri.... [-]

Amerika Syarikat Commack
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu