Baca keterangan rasmi

Seidman adalah sekolah perniagaan yang berkembang pesat yang terletak di tengah-tengah komuniti perniagaan Grand Rapids yang lebih besar. 68 PhD sepenuh masa fakulti berdedikasi untuk membantu pelajar dan rakan perniagaan kami berkembang dan berjaya.

Di Seidman, fokusnya adalah pada masa akan datang. Teknologi yang berubah abad ke-21 dipeluk dalam bilik darjah kami. Fakulti menyediakan pelajar kami untuk tempat mereka dalam persekitaran perniagaan global. Anda mungkin melihat laman ini sebagai pelajar siswazah atau siswazah atau anda mungkin salah seorang pemimpin perniagaan yang mahukan kepakaran fakulti atau sumber perniagaan kami.

Syarikat tempatan, nasional dan antarabangsa melibatkan fakulti Seidman dalam perkhidmatan perundingan kerana lebih daripada 90% memegang ijazah kedoktoran dan penyelidikan mereka muncul dalam jurnal perniagaan, majalah, seminar dan penerbitan perdagangan terkemuka. Fakulti dalam perniagaan melihat masa depan apabila mereka mengajar perniagaan, memberikan bantuan, dan membangunkan penyelidikan.

Bertekad untuk memenuhi keperluan komuniti perniagaan dengan menyediakan perkhidmatan maklumat, Perniagaan Kecil

Penyataan Visi

Untuk dikenali sebagai sumber pilihan graduan yang berpendidikan untuk menggunakan pendekatan kreatif, bersepadu, dan disiplin untuk perniagaan.

Kenyataan Misi

Seidman College of Business menyediakan persekitaran pembelajaran yang ketat, dengan tumpuan pelajar, komitmen serantau, dan perspektif global. Dalam pengajaran, biasiswa, dan aktiviti perkhidmatannya inovasi Kolej menggunakan pengetahuan dan mengintegrasikan konsep.

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Seidman College of Business, Grand Valley State University

Program e-dagang ditawarkan setiap musim sejuk yang lain dan terbuka kepada pelajar MBA yang telah menamatkan prasyarat program mereka ... [+]

Sesuatu perakuan e-dagang dalam pemasaran terdiri daripada empat kursus tertentu pemasaran dan pengurusan (MGT 668 dan MKT 652, 654, dan 661). Kursus-kursus yang ditawarkan dalam blok enam bulan, terutamanya dalam talian, dan dirangka khas dan dijadualkan memaksimumkan nilai kombinasi unik kandungan kursus. Kursus-kursus yang perlu diambil pada masa yang sama dengan kumpulan kohort. Program e-dagang ditawarkan setiap musim sejuk yang lain dan terbuka kepada pelajar MBA yang telah menamatkan prasyarat program mereka. Pelajar MBA boleh dikenakan kursus-kursus ini sebagai bahagian elektif ijazah MBA.

[-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Sept. 2019
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Seidman College of Business, Grand Valley State University

The DISAHKAN PERANCANG KEWANGAN ™ atau pensijilan CFP® dianugerahkan oleh CFP Lembaga kepada individu yang memenuhi etika, pengalaman, dan keperluan pendidikan, dan lulus ... [+]

Buka Ilmu dan Pendapatan Anda Berpotensi

Kerana kerumitan yang semakin meningkat yang diperlukan dalam membuat pilihan kewangan yang bijak, semakin banyak orang mencari nasihat pintar tentang sumber dan perkhidmatan kewangan. Ini permintaan berkembang telah mencipta banyak peluang-peluang baru dan menguntungkan untuk profesional perkhidmatan kewangan yang boleh memberikan panduan bijak dan bermaklumat.

Apakah pensijilan CFP® itu?

The DISAHKAN PERANCANG KEWANGAN ™ atau pensijilan CFP® dianugerahkan oleh CFP Lembaga kepada individu yang memenuhi etika, pengalaman, dan keperluan pendidikan, dan lulus Peperiksaan CFP® pensijilan. Pensijilan CFP® adalah perancangan kewangan pelanggan pensijilan berkenaan dan permintaan. Ia membezakan anda sebagai perancang kewangan yang cekap dan beretika. ... [-]
Amerika Syarikat Grand Rapids
Sept. 2019
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil Siswazah

Seidman College of Business, Grand Valley State University

Perakuan itu biasanya dapat diselesaikan dalam tempoh masa lapan belas bulan ... [+]

Sijil dalam kajian cukai graduan terdiri daripada empat kursus cukai siswazah (ACC 622, ACC 624, ACC 627, dan ACC 630), yang dijalankan dalam gabungan video interaktif, dalam talian dan format bilik darjah tradisional. Kursus cukai siswazah lain boleh digantikan berdasarkan pelajar kepentingan 's dan kerja akademik terlebih dahulu dan / atau pengalaman kerja yang dinilai dan diluluskan oleh penasihat fakulti MST. Perakuan itu biasanya dapat diselesaikan dalam tempoh masa lapan belas bulan (atau kurang dengan penggantian yang diluluskan).

Seorang pelajar yang berhasrat untuk mengambil sijil dalam kajian cukai siswazah mesti memenuhi kriteria kemasukan sama yang terpakai bagi Program MST, termasuk skor yang boleh diterima pada peperiksaan GMAT, dan mesti mengambil kursus cukai pendapatan asas dalam tempoh lima tahun sebelum memulakan program. Semua kursus sijil layak untuk keperluan CPE Michigan State CPA.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Sept. 2019
Sambilan
18 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Seidman College of Business, Grand Valley State University

Sijil Kepimpinan Kebajikan direka khusus untuk pengurus berpengalaman bukan keuntungan yang mempunyai ijazah lanjutan atau ijazah sarjana muda dan beberapa tahun pengalam ... [+]

Program Sijil Siswazah dalam Kepimpinan Kebajikan menyediakan satu peluang yang unik untuk melanjutkan pelajaran secara teori berasaskan dan berorientasikan praktikal dalam kepimpinan untuk profesional bukan keuntungan di West Michigan. Program ini menawarkan pengurus bukan keuntungan tempatan kemahiran profesional semasa dan perspektif yang diperlukan untuk melakukan kerja mereka dengan lebih berkesan dalam sektor bukan keuntungan yang pesat berubah masyarakat.

Sijil Kepimpinan Kebajikan direka khusus untuk pengurus berpengalaman bukan keuntungan yang mempunyai ijazah lanjutan atau ijazah sarjana muda dan beberapa tahun pengalaman profesional. Ia bertujuan untuk mereka yang memegang atau memohon jawatan eksekutif yang ingin melanjutkan pelajaran tetapi mungkin tidak mahu atau mampu untuk meneruskan ijazah sarjana yang lengkap pada masa ini. Walau bagaimanapun, kursus yang diambil dalam program sijil boleh digunakan ke arah Ijazah Sarjana Pentadbiran Awam pada masa akan datang.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids