Shillington Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa anda memilih Shillington?

Shillington berbeza dari kebanyakan universiti atau kursus reka bentuk

Tiada pengalaman yang diperlukan. Serius. Anda tidak perlu membuat wawancara atau mengemukakan portfolio. Kami hanya memerlukan semangat untuk reka bentuk dan 100% dedikasi untuk kursus ini.

Land your dream job! Pelajar Shillington mendapatkan pekerjaan di studio reka bentuk teratas, bekerja untuk jenama utama dan memulakan perniagaan mereka sendiri. Terima kasih kepada sambungan dan sumber industri kami, anda akan lulus yakin untuk kerja memburu.

Buat portfolio reka bentuk rahang-penurunan. Kerja pelajar kami bercakap untuk dirinya sendiri. Tatal melalui beratus-ratus projek digital, cetak dan pembungkusan. Lihat apa yang boleh anda buat dalam masa 3 bulan penuh atau 9 bulan separuh masa.

100% pembelajaran bersemuka. Kami menawarkan kursus yang pantas dan intensif untuk menyediakan anda untuk dunia kerja. Guru mesra dan berpengalaman kami mencampuradukkan teori reka bentuk dan berlatih bersama supaya otak anda dilatih untuk berfikir seperti seorang pereka dari hari ke hari. Menjadi pemecah masalah teknikal dan praktikal, bersedia untuk hari ini dan cabaran dunia esok hari ini.

Rangkaian #Shillumni dan reputasi industri. Apabila anda menamatkan pengajian, mengambil kesempatan daripada reputasi industri Shillington dan bergabung dengan kumpulan # 5hillhill yang berharga yang bekerja di beberapa studio dan agensi terbaik di seluruh dunia.

Permulaan baru! Ramai pelajar tertarik kepada Shillington kerana peluang untuk mempelajari kemahiran yang boleh dipasarkan untuk kerjaya baru. Kami mendapatnya. Menghasut semangat anda untuk reka bentuk dan kemahiran untuk kerjaya yang menggembirakan anda. Belajar di Shillington. Suka kerja awak!

Belajar dari pemimpin industri

Setiap kelas Shillington menikmati sekurang-kurangnya tiga kuliah tetamu dari pereka grafik dan kreatif yang terkemuka. Orang yang 100% tahu barangan mereka.

Pakar rekaan ini berkongsi kerja, falsafah dan nasihat yang tidak ternilai dengan pelajar yang bercita-cita kami.

Reka bentuk reka bentuk grafik dan memulakan karier kreatif anda

Sama ada matlamat anda adalah untuk mengubah kerjaya, menaik taraf, melancarkan perniagaan reka bentuk grafik bebas atau bekerja untuk sebuah syarikat multinasional, Shillington adalah tempat yang sempurna untuk membina asas untuk kerjaya kreatif anda! Pendekatan inovatif kami untuk merancang pendidikan bermakna pelajar mencapai kejayaan (pemenang anugerah!) Menghasilkan masa yang sangat singkat. Ia direka supaya anda menghabiskan lebih banyak masa melakukan apa yang anda suka dengan kemahiran baru anda. Shillington mewujudkan persekitaran pembelajaran yang inspiratif di mana pelajar reka bentuk mempelajari kemahiran yang sebenar dan relevan - termasuk teori reka bentuk, tipografi, pembungkusan, reka bentuk aplikasi mudah alih dan pengalaman pengguna (UX) -pengguna pereka.

Reka bentuk reka bentuk grafik dalam tempoh 3 bulan sepenuh masa atau 9 bulan sambilan di New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne atau Brisbane (Shillington menerima pelajar antarabangsa!) Dan lulus dengan portfolio reka bentuk grafik yang digilap mempamerkan kerja terbaik anda, bersedia untuk minta kerja impian anda.

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpgKelly Sikkema / Unsplash

Testimoni

Graham McDonnell, Pengarah Kreatif, The New York Times / T Brand Studio

"Saya terpesona oleh tahap bakat yang ditunjukkan oleh calon-calon Shillington dalam portfolio mereka, beberapa di antaranya menunjukkan keupayaan melebihi tahun-tahun mereka dan bahkan melepasi kerja profesional yang mantap. Kami mengupah dalam bulan itu dan reka bentuk baru kami sudah terbukti tambahan hebat kepada pasukan. "

Soalan Lazim

Lokasi

New York

Alamat
315 Madison Ave
10017 New York, New York, Amerika Syarikat

London

Alamat
Bury House, 31 Bury St
EC3A 5AR London, England, United Kingdom

Manchester

Alamat
1 Portland St
M1 3BE Manchester, England, United Kingdom

Sydney

Alamat
50 Margaret St
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia

Melbourne

Alamat
55 Swanston St
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Brisbane

Alamat
157 Ann St
QLD 4000 Brisbane, Queensland, Australia