Baca keterangan rasmi

tentang Simplilearn

Simplilearn merupakan salah satu pembekal latihan pensijilan terkemuka di dunia. Kami bekerjasama dengan syarikat-syarikat dan individu untuk memenuhi keperluan mereka yang unik, menyediakan latihan dan bimbingan yang membantu kerja profesional mencapai matlamat kerjaya mereka.

Misi

misi Simplilearn adalah untuk membantu profesional di seluruh dunia memperoleh kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam ekonomi digital hari ini.

Siapa kita

Kami adalah salah satu penyedia latihan pensijilan terkemuka di dunia.

Kami menyediakan talian latihan dalam bidang-bidang seperti Cyber ​​Security, Computing Cloud, Pengurusan Projek, Pemasaran Digital, dan Sains Data antara lain, di mana teknologi dan amalan terbaik berubah dengan pesat dan permintaan untuk calon-calon yang berkelayakan ketara melebihi bekalan.

Yang berpangkalan di San Francisco, California dan Bangalore, India, kami telah membantu lebih 500,000 profesional dan syarikat-syarikat di seluruh 150 + negara mendapat latihan, memperoleh pensijilan, dan meningkatkan kemahiran pekerja mereka.

kursus-kursus latihan kami direka dan dikemaskini oleh 2000+ pakar-pakar industri terkenal. pendekatan pembelajaran yang disesuaikan kami menggabungkan kelas dalam talian, bilik darjah maya sebenar diterajui pengajar, kerja projek, dan 24/7 bantuan mengajar. komuniti bersemangat kami pakar-pakar dan profesional yang disahkan kolam sumber kuat tips, helah, dan nasihat berwawasan. Lebih daripada 40 organisasi latihan global telah mengiktiraf kami sebagai pembekal rasmi latihan pensijilan. Kami telah dinamakan jenama pendidikan yang paling berpengaruh ke-8 di dunia oleh LinkedIn.

  • 500,000+ Profesional Terlatih
  • 2000+ Trainers Berkelayakan
  • 400 + Kursus
  • 40 + Global Pentauliahan
Program diajar dalam:
English

Big Data and Hadoop Training

Android App Development for Beginners - Introduction

How Certifications Advance the Careers of Working Professionals

Digital Marketing Training - An Introduction

ITIL Foundation Tips and Tricks

Data Scientist Training | Data Science Tutorial - R, SAS & Excel Training

PMP Certification Training Video | Project Management Framework