Sky Aviation Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

59560_AAEAAQAAAAAAAAfpAAAAJGRlYTI2YmM5LWJiNjUtNDIyOC1iY2IzLTAwYTIwNDM1MTQ0OQ.png

Sky Aviation Academy adalah sebahagian daripada syarikat penerbangan global. Syarikat ini beroperasi di 15 Negara di seluruh dunia dan mempunyai lesen piagam FAA135 di lokasi South Florida yang sama untuk memberikan pengalaman pelajar masing-masing dalam operasi Syarikat Penerbangan.

Program Bahasa Inggeris Penerbangan kami mengikuti piawaian dan sukatan pelajaran ICAO / FAA.

Sky Aviation Academy berbangga dengan hakikat bahawa kebanyakan pengajar kami berpengalaman profesional Syarikat penerbangan dengan beberapa tahun pengalaman di peringkat syarikat penerbangan utama.

SAA menggunakan pengajar FULL-TIME. Ahli kakitangan kami semua sangat bertenaga dan penuh perhatian. Kami suka kerja kami, sekolah kami, dan ia menunjukkan. Kami memberi tumpuan kepada keperluan pelajar dan graduan kami. Kami berjaya kerana kita mempunyai tabiat untuk melakukan lebihan.

Kami sangat percaya pada pokok "Kejayaan menerusi Sikap Mental Positif." Awalnya, kami membuat keputusan dan menetapkan matlamat jangka panjang kami untuk menjadi pemimpin industri dalam perniagaan ini. Dengan banyak kegigihan dan sikap positif, kami telah mencapai impian kami. Kami telah mendapati bahawa formula untuk kejayaan adalah mudah - Letakkan diri kita di tempat pelajar kita, lihat dan rasakan apa yang mereka rasa. Kemudian, bantu mereka sampai ke tempat mereka pergi. Cuma tanya mana-mana graduan yang berjaya.

Lokasi

Chamblee

Alamat
PDK Airport
Airport Drive
Chamblee, GA

30341 Chamblee, Georgia, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: