Snow College (Community College)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

DISCOVER UTAH

Diukir oleh angin, air dan masa, Utah adalah rumah taman negara yang menakjubkan, membeli-belah bertaraf dunia, dan pelbagai peluang rekreasi. Sebagai negara # 1 dalam negara untuk pertumbuhan pekerjaan, tidak ada tempat yang lebih baik untuk mendapatkan pendidikan yang memberi tumpuan kepada penyediaan pelajar untuk berjaya di pasaran global.

Kolej Terbaik di Amerika!

Kolej Salji secara konsisten menduduki peringkat sebagai salah satu institusi pendidikan tinggi di negara ini, menjadikannya tempat yang sesuai untuk pelajar yang ingin mencapai kejayaan akademik dalam persekitaran kampus yang menyeronokkan, selamat, dan kediaman. Dengan kampus-kampus yang terletak di Efraim, Richfield, dan pilihan gelar dalam talian, para pelajar dapat menyelesaikan ijazah dalam Associate of Arts, Sains atau Sains Gunaan, dengan pelbagai sijil dan diploma latihan jangka pendek khusus, termasuk Sarjana Muda Kejuruteraan Perisian dan Sarjana Muda dalam Muzik dengan penekanan dalam Muzik Komersial.

Anda akan mendapati semua yang anda perlukan untuk berjaya dalam pendidikan anda di Snow College, dan dengan perumahan, tuisyen dan yuran terendah di negeri Utah, anda boleh melakukannya tanpa melanggar bank.

Wang CNN menduduki Salji College # 6 untuk menamatkan pengajian tinggi dan / atau kadar pemindahan ke universiti selama empat tahun. TheBestSchools.org memberikan ucapan yang tinggi kepada Snow College bukan hanya untuk mendapatkan tuisyen yang paling berpatutan di negeri ini, tetapi kemampuan pelajar untuk menunjukkan kemahiran yang diperlukan untuk memasuki tenaga kerja setelah menyelesaikan ijazah mereka. Bulanan Washington menduduki Salji College di atas selebihnya untuk menyediakan sokongan pelajar dan persekitaran untuk pelajar di mana mereka boleh berkembang maju dan berjaya. Ratemyprofessors.com mendasarkan kedudukan mereka pada kaji selidik pelajar yang dihasilkan oleh pengalaman kelas mereka dan Kolej Terjangkau mencipta kedudukan mereka berdasarkan kemampuan dan pemberian dana biasiswa.

Lokasi

Ephraim

Alamat
150 College Ave
84627 Ephraim, Utah, Amerika Syarikat