Southwestern Michigan College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Southwestern Michigan College

Akreditasi & Misi

Mari lihat apa yang membezakan kami dari kolej Michigan lain.

Pentauliahan / Affiliations

Sejak menyertai barisan kolej Michigan berprestij lain pada tahun 1964, Southwestern Michigan College telah terus berkembang kurikulum dan kini menawarkan lebih daripada 30 darjah Associate. Diiktiraf oleh The tinggi Suruhanjaya Pembelajaran Pusat Persatuan North Kolej dan Sekolah, Southwestern Michigan College juga merupakan ahli Persatuan Amerika Kolej Komuniti.

Kolej dan universiti dari semasa ke semasa melibatkan diri dalam proses belajar sendiri dan kajian luar untuk memperbaharui status akreditasi mereka. Southwestern Michigan College selesai belajar sendiri dan telah diiktiraf semula melalui 2021.

Nilai-nilai Teras

Nilai-nilai teras Southwestern Michigan College menggambarkan kepercayaan yang mengarahkan kolej dalam semua bahawa ia.

"Kecemerlangan dengan Touch Peribadi" ialah prinsip kerja membimbing tindakan kita. berkualiti tinggi yang wujud dalam semua yang Southwestern Michigan College tidak.

Kami mempunyai komitmen untuk menjadi pengurus bertanggungjawab sumber kolej: sumber manusia dengan menggalakkan pertumbuhan, kepuasan, dan pemberian kuasa; sumber kewangan dengan beroperasi dengan bajet yang seimbang dan melabur pada masa hadapan; sumber fizikal dengan mengekalkan loji fizikal yang berkualiti tinggi.

Kami percaya dalam "Pengetahuan untuk semua." Sebagai satu-satunya institusi pengajian tinggi di daerah ini, Southwestern Michigan College mempunyai tanggungjawab dual menyediakan persediaan kerjaya postsecondary bagi mereka yang sedang mencari segera pekerjaan dan kolej kursus-kursus bagi mereka yang mencari ijazah sarjana muda.

Kami mempunyai komitmen untuk menjadi sebuah kolej Pelajar, membangunkan pelajar melalui satu pengalaman hidup kolej dan menyediakan mereka dengan perkhidmatan abad ke-21. Misi Misi Southwestern Michigan College adalah untuk berkhidmat kepada masyarakat dengan menyediakan akses tempatan berpatutan untuk kualiti tinggi kerjaya postsecondary penyediaan dan kolej pendidikan - termasuk jumlah pengalaman hidup kolej.

Lokasi

Dowagiac

Alamat
58900 Cherry Grove Road
Dowagiac, MI 49047

Dowagiac, Michigan, Amerika Syarikat

Niles

Alamat
33890 U.S. Highway 12
Niles, MI 49120

Niles, Michigan, Amerika Syarikat