Sullivan County Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke SUNY Sullivan, sebuah kolej komuniti yang komprehensif di sistem SUNY (State University of New York). Kami komited untuk membantu anda mempersiapkan masa depan sama ada anda mendapat pekerjaan pertama anda, memindahkan ke kolej atau universiti selama empat tahun atau meningkatkan kemahiran peribadi dan profesional anda.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Misi kita

SUNY Sullivan menyediakan program dan sumber yang mendidik, memberi inspirasi, dan memperkasakan pelajar dan komuniti yang lebih luas. Melalui kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran, kami menyediakan pelajar untuk dunia yang pelbagai dan saling berkaitan, dan kami menyokong perubahan ekonomi dan sosial yang positif dalam Sullivan County dan seterusnya. Kami memodelkan tindakan lestari dan menggalakkan kewarganegaraan sosial, alam sekitar, dan ekonomi yang bertanggungjawab melalui budaya kecemerlangan yang menyeluruh.

Kampus kami

Kampus luar bandar kami, 405-hektar terletak di Gunung Catskill yang indah kurang dari dua jam dari New York City dan Albany. Ia mempunyai satu siri sembilan bangunan yang saling berkaitan ditambah dengan Paul Gerry Fieldhouse. Bangunan kampus kami, termasuk Teater Seelig yang terletak di pusat kompleks, telah direka oleh firma seni bina Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Pelajar kami (sehingga jatuh 2014)

Terdapat 1,647 pelajar (930 sepenuh masa dan 717 sambilan) yang mendaftar di kolej, yang mewakili kumpulan individu yang demografi. Di samping itu, 71 peratus daripada pelajar ini adalah penduduk di County Sullivan.

Akreditasi kami

SUNY Sullivan diiktiraf oleh Suruhanjaya Tinggi Negeri di Higher Education yang terletak di 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284-5000.

Kurikulum kami diluluskan oleh Universiti Negeri New York dan Jabatan Pendidikan Negeri New York. Semua kurikulum diluluskan untuk latihan veteran di bawah undang-undang awam yang berkaitan, dan kolej ini diluluskan oleh Perkhidmatan Kewarganegaraan dan Imigresen AS, biro Jabatan Keselamatan Dalam Negeri Amerika Syarikat, untuk kehadiran pelajar asing. Dokumen pengiktirafan dan pelesenan boleh dikaji secara dalam talian atau melalui Pejabat Naib Presiden Hal Ehwal Akademik dan Pelajar.

Program perniagaan kami adalah diiktiraf secara nasional oleh Sekolah Perniagaan dan Program Persatuan Kolej untuk menawarkan program perniagaannya yang berpunca dari sekutu sains dan sekutu sains sains yang diterapkan.

Kurikulum Kejururawatan diiktiraf oleh dan didaftarkan dengan Jabatan Pelajaran Negeri New York, Biro Pelesenan Profesional.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Sullivan yang mampan

Kemapanan adalah di tengah-tengah apa yang kita lakukan di SUNY Sullivan. Komitmen kami kepada tanggungjawab alam sekitar dan sosial memaklumkan segala-galanya dari operasi kampus kami ke dalam kurikulum kami.

Kami telah menggabungkan amalan mampan ke dalam operasi kampus kami selama bertahun-tahun, termasuk sistem geoterma untuk memanaskan dan menyejukkan bangunan kami dan, baru-baru ini, pemasangan sebuah 3fw fotovoltaik array dan turbin angin 2.5 kW untuk latihan tenaga boleh diperbaharui. Pada tahun 2015, SUNY Sullivan memeterai perjanjian pembelian tenaga dengan Sullivan Solar Garden, LLC yang termasuk pemasangan solar suria sembuh seluas 2.15 MW (7056 PV) di kampus.

Pelajar SUNY Sullivan membantu memasang bumbung hijau di kampus yang membantu mengurangkan kos pemanasan dan penyejukan, dan para pelajar kami mengumpul dan menyusun lebih kurang 3000 paun sisa makanan setiap tahun menggunakan kawasan kompos udara terpaksa di kampus. Kami telah menambah stesen pengisian botol air, paip aliran rendah dan memasang lampu dan sistem automasi bangunan kami untuk meningkatkan kecekapan tenaga kami, dan memasang pencahayaan solar luar untuk mencerahkan laluan berjalan menuju ke bidang besbol kami. Kami mempunyai kebun komuniti organik dan membina taman jerami jerami-inisiatif yang dijalankan oleh Program Kehormat kami dan pelajar Penyelenggaraan dan Pengurusan Bangunan Hijau. Sesetengah makanan yang ditanam di taman kami digunakan oleh perkhidmatan makan kampus, seterusnya memajukan inisiatif kelestarian banyak di Chartwells. Kami sentiasa mengemas kini Inventori Pelepasan Gas Rumah Kaca kami dan melaksanakan strategi untuk pengurangan sisa, dan sedang memperbaharui dasar pembelian kami untuk lebih mencerminkan komitmen kami terhadap kemampanan.

Ini dan usaha lain membantu mengurangkan kos tenaga, menjadikan kemudahan kami lebih efisien, dan meminimumkan kesan kami terhadap alam sekitar. Walau bagaimanapun, komitmen kami terhadap kemapanan tidak berakhir di sana.

SUNY Sullivan dengan cepat menjadi pemimpin dalam pendidikan kemampanan. Kursus Penyelenggaraan Bangunan dan Pengurusan Bangunan Hijau kami dan kursus-kursus Pengajian Keberlanjutan meletakkan asas untuk tenaga kerja "kolar hijau" baru. Program Pengajian Alam Sekitar kami menawarkan pendekatan berdasarkan sains untuk menangani masalah ekologi kompleks hari ini. Kami juga komited untuk menerapkan kemapanan di seluruh kurikulum kami bermula dengan kelas Metamorphosis baru. Kursus Metamorfosis menggalakkan budaya kecemerlangan melalui prestasi individu dan dengan melengkapkan projek perkhidmatan kelas yang berorientasikan kemapanan. Kami juga mempunyai bengkel dan kursus bukan kredit untuk mengembangkan kemahiran berkaitan kemampanan peribadi atau profesional anda.

Lokasi

Loch Sheldrake

Alamat
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Loch Sheldrake, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami