Baca keterangan rasmi

Meningkatkan CRAFT ANDA

Bagi orang yang bersemangat didorong untuk mencipta cerita, TheFilmSchool Seattle menyediakan alat yang diperlukan untuk meningkatkan kerajinan anda bercerita. Di sini anda akan mendapati memenangi anugerah pengajar dan profesional industri yang bersemangat membantu penulis dan pembikin filem mencari suara peribadi dan sahih mereka. Kami percaya bahawa dalam zaman digital ini, cerita adalah cara yang paling berkuasa untuk menyambung. Jadi sama ada minat anda adalah siri web, komedi atau drama siri, filem atau ciri-pendek, TheFilmSchool mempunyai program untuk membantu anda mengambil kerja anda ke peringkat seterusnya. Kebanyakan alumni kami telah dipanggil masa mereka dengan kami "kehidupan berubah."

MISI

TheFilmSchool sebuah sekolah bukan keuntungan, berakar umbi dalam progresif, cerita profesional memberitahu melalui filem, radio, televisyen dan canggih media baru. Sekolah ini menyediakan pelajar dengan pendidikan dan kepakaran asas untuk bekerja dalam persekitaran yang kreatif dalam perniagaan dan bidang seni.

VISI

TheFilmSchool adalah rumah inovatif, pendidikan kreatif dalam pembikinan filem, dengan penekanan kepada cerita. Kami membimbing, mengarahkan dan memberi kuasa kepada pelajar-pelajar kita untuk hamil dan membangunkan idea-idea cerita mereka, membawa mereka kepada kehidupan. Kami percaya cerita-cerita yang kuat, memandangkan platform, boleh mengangkat keadaan manusia.

Mengapa TheFilmSchool?

"Seattle adalah salah satu daripada 10 Bandar Terkemuka terbaik Filmmakers Aspiring" Filem Industri Magazine, Disember 2011 TheFilmSchool akan memberikan anda kraf yang akan membawa cerita anda hidup dan memberi inspirasi kepada anda untuk menyatakan suara anda dalam kerja anda. Ia akan mengubah anda.

Dengan membawa artis bersama-sama, TheFilmSchool membina rasa yang amat diperlukan masyarakat di kalangan pelajar dan fakulti itu. Sepanjang program, para pelajar dan pengajar berkongsi satu pengalaman yang menyebabkan hubungan yang berkekalan dan kerjasama yang berterusan. Pelajar pergi untuk membentuk bertulis bengkel dengan rakan-rakan mereka dan membangunkan mentor dengan fakulti.

Plus ada sama sekali tidak ada tempat seperti Seattle.

Lama sebelum Starbucks dan Microsoft meletakkan Seattle di peta korporat, bandar ini adalah syurga bagi artis, pemuzik dan moviemakers. Sejak tahun 2003, bandar ini telah membantu 62 filem bebas dapat dibuat di kawasan tersebut ... Ini jenis sokongan telah membawa banyak moviemakers baru ke bandar dan disimpan bakat tempatan lebih bersemangat untuk menembak filem mereka di Seattle.

-MOVIEMAKER MAGAZINE, Winter 2007

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

TheFilmSchool

3 Minggu Screenwriting & Filmmaking Rapi mengajar prinsip-prinsip dan mekanisme struktur dan watak, dan juga keberanian bercerita peribadi, melalui lima pendekatan ya ... [+]

Yang 3 Minggu Screenwriting & Filmmaking Rapi adalah satu perjalanan diri-penemuan yang diajar oleh pemimpin-pemimpin industri semasa. Program ini direka untuk membantu anda melepaskan suara bercerita unik anda dan memberi anda alat untuk mengambil skrip anda dari halaman ke skrin. A pelancongan de kuasa pada Screenwriting dan mengarah.

Keterangan Kursus

Untuk menjadi seorang yang berjaya dalam era digital, penulis dan pembikin filem bukan sahaja perlu menulis cerita yang luar biasa, tetapi juga memahami bagaimana untuk mendapatkan cerita mereka dari skrip untuk screen.You akan mengalami sambungan yang lebih mendalam kepada bahagian kreatif dari kamu sebagai program yang pelbagai serba pantas menenggelamkan anda dalam pembangunan watak, struktur cerita, "pada kaki anda" mengarah dan berlakon, komedi bertulis improvisational, dan urusan perniagaan. Pada akhir 3 minggu sengit anda akan muncul dengan pemahaman yang praktikal screenwriting, pembikinan filem, apa yang perlu untuk mendapatkan cerita anda dari skrip untuk menyaring dan rangkaian profesional di hujung jari anda.... [-]

Amerika Syarikat Seattle
Permintaan Maklumat
English
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Why Seattle? - TheFilmSchool