The International School of Hospitality

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Visi: An Pelaburan dengan Pulangan Great

Sejak tahun 2005, TISOH telah menawarkan, latihan praktikal berfokuskan kerjaya Program sesuai untuk pelbagai pelajar- dari peringkat kemasukan yang semakin meningkat bintang dalam bidang hospitaliti Tiga cara untuk belajar: 12 minggu semester (malam), 5 minggu FastTrack (siang hari), Online pembelajaran praktikal daripada profesional industri bertauliah Kursus mengintegrasikan teori, amalan dan di luar tapak pembelajaran Dua cara untuk lulus: sijil atau diploma dari TISOH

Nilai sesuatu Pendidikan TISOH

kelayakan didokumenkan diiktiraf dan dihormati oleh industri hospitaliti di seluruh dunia kelebihan daya saing anda Ketahui memotong pengetahuan dan kemahiran kelebihan peluang rangkaian termasuk Demonstrasi inisiatif dan memandu resume Stronger

Selamat datang ke TISOH dan World of Hospitality

Terletak beberapa minit memandu dari Las Vegas Strip, pusat-alukan moden kita menyambut pelawat dan bakal pelajar setiap hari. Melihat ke dalam makmal reka bentuk mempesonakan kami, hentian pertama setiap lawatan. Bangunan Pentadbiran menempatkan kemasukan, akademik, pelajar, dan perkhidmatan kerjaya pusat Akses kepada kaunseling penempatan kerjaya

Design Lab yang Showroom Kerja Terkini Acara dan Hiasan Perkahwinan

The TISOH Design Lab merupakan usaha bersama dari banyak penaja industri datang bersama-sama untuk mempamerkan trend terkini dalam hiasan acara, lampu, linen, grafik, dan banyak lagi. Ini makmal bekerja membolehkan pelajar-pelajar kita untuk menyentuh dan merasa dan mengalami bagaimana ruang diubah menjadi tempat kejadian yang menggembirakan dan memukau. Roomscape sulung telah direka oleh maestro kreatif dan pensyarah TISOH Lenny Talarico CSEP, Pengarah Acara untuk MGM Resorts Event Productions.

Design Lab yang Showroom Kerja Terkini Acara dan Hiasan Perkahwinan

The TISOH Design Lab merupakan usaha bersama dari banyak penaja industri datang bersama-sama untuk mempamerkan trend terkini dalam hiasan acara, lampu, linen, grafik, dan banyak lagi. Ini makmal bekerja membolehkan pelajar-pelajar kita untuk menyentuh dan merasa dan mengalami bagaimana ruang diubah menjadi tempat kejadian yang menggembirakan dan memukau. Roomscape sulung telah direka oleh maestro kreatif dan pensyarah TISOH Lenny Talarico CSEP, Pengarah Acara untuk MGM Resorts Event Productions.

Student Lounge tempat yang hebat untuk bertemu rakan-rakan baru dan Rakan Sekerja Masa Depan

Setiap pelajar menjadi sebahagian daripada masyarakat TISOH dan lounge pelajar dan bar caj semula adalah tempat yang hebat untuk mula membuat rakan-rakan. Setiap semester, berpuluh-puluh tetamu industri, pelajar, alums, pentadbir, dan pengajar melalui dewan bangunan Akademik. Di samping kelas, bengkel percuma akan diletakkan di dalam bilik darjah untuk pelajar dan alums semasa.

Innovative Classroom Design Inspirasi Creative Learning

State-of-the-art bilik darjah termasuk teknologi terkini pengajaran termasuk 80 "monitor skrin rata, tempat duduk bertingkat, input kuasa di setiap meja latihan, dan WiFi di seluruh kompleks. dewan kuliah kami mempunyai kaunter penerimaan tetamu yang dibina hotel besar dilengkapi dengan sistem pengurusan hartanah dari Par Springer Miller and Go Concierge, untuk mensimulasikan interaksi tetamu masa nyata.

Kecil Kelas Saiz Min Focus adalah pada Anda

saiz kelas TISOH biasanya antara 10 dan 15 pelajar, membolehkan lebih interaksi pembelajaran peribadi. pengajar Industri kita disahkan melibatkan pelajar dengan aktiviti-aktiviti kumpulan kecil, panel penceramah jemputan, dan projek, memupuk persekitaran di mana pelajar boleh menjadi bahagian yang aktif daripada pengalaman. Bangunan Akademik menempatkan kelas, dewan kuliah, pusat sumber pelajar, ruang pelajar, pusat acara dan studio pengeluaran.

The International School of Hospitality (TISOH) adalah sebuah sekolah yang unik yang dibangunkan untuk menyediakan kualiti, praktikal jangka pendek meneruskan program pendidikan dan latihan kerjaya yang membolehkan para peserta memohon pembelajaran mereka ke arah kepuasan peribadi, kemajuan profesional dan pembangunan kerjaya dalam industri hospitaliti.

MENGAPA PINEAPPLE A?

nanas A mempunyai warisan sebagai simbol dialu-alukan, persahabatan, keramahan, dan hospitaliti. Perkhidmatan yang berkualiti dan profesionalisme, selaras dengan piawaian jangkaan oleh industri hospitaliti, adalah bahan-bahan utama hotel menawarkan sijil dan diploma TISOH ini.

MENYAMPAIKAN MISI

kandungan kursus TISOH ini, bagi setiap persembahan sijil, kebanyakannya berorientasikan tugas dan praktikal, untuk selari tugas dan tanggungjawab penjawat kini industri. Arahan terdiri daripada individu latihan menggunakan hands-on pendekatan yang terpakai kepada pekerjaan industri tertentu dan profesion, yang bertentangan dengan kaedah pedagogi ijazah berfokuskan tradisional. Perkhidmatan yang berkualiti dan profesionalisme, selaras dengan piawaian prestasi kerja yang diharapkan oleh majikan hospitaliti, adalah bahan-bahan utama latihan yang disediakan. Dalam proses yang menawarkan kursus-kursus ini, ahli-ahli kakitangan dan juga industri pengajar profesional menetapkan contoh yang sesuai dengan berinteraksi dengan pelajar, dan satu sama lain, dalam semangat hospitaliti.

This school offers programs in:
  • English

Akreditasi

ACCET (Accrediting Council for Continuing Education & Training

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma in Hotel Operations

Campus or Online Sepenuh masa 315  Amerika Syarikat Las Vegas

[+]

TOPIK PROGRAM UTAMA: Untuk menerima Diploma Operasi Hotel, pelajar mesti melengkapkan dan lulus satu siri empat kursus dalam kurikulum, berjumlah 35 kredit suku, 31.5 CEU. Sebanyak 105 jam externship seluruh bahagian empat kursus adalah dikehendaki. pelajar dalam talian boleh menghubungi sekolah untuk mendapatkan bantuan dalam mengatur yang externship di Las Vegas atau meminta surat pengenalan untuk externship di bandar rumah mereka. Setiap semester, lebih 1,000 jam peluang externship disediakan kepada pelajar. [-]