The Film Connection

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

FILM CONNECTION

Dengan lokasi di hampir setiap bandar di Amerika, Sambungan Film Film School berada dalam kedudukan yang unik untuk melatih anda sebagai pembikin filem profesional yang berhampiran tempat tinggal anda. Kami meletakkan anda sebagai pelatih (extern) dalam sebuah syarikat produksi filem sebenar untuk dilatih satu-satu oleh pembikin filem profesional yang menjadi mentor tempatan anda. Bukan sahaja anda akan mempelajari aspek teknikal pengarahan, sinematografi, penyuntingan dan banyak lagi, tetapi anda juga akan mendapat pengalaman berharga on-the-job, serta peluang untuk mendapatkan akses dalam itu dan membuat pertalian yang begitu perlu untuk mempunyai kerjaya yang berjaya dalam filem.

Pada Connection Filem, kami mempunyai satu tujuan utama: untuk membantu baru, yang bercita-cita harapan industri filem mendapat latihan, pengalaman dan sambungan yang mereka perlukan untuk memecah masuk ke dalam perniagaan. Kami tidak ke sini hanya untuk mengajar anda kemahiran: kami di sini untuk membantu anda memulakan kerjaya anda. Kami komited untuk kejayaan anda.

Adakah anda memerlukan pengalaman sebelum menjadi pelajar Connection Film? Tidak, anda tidak. Sebahagian daripada pelajar-pelajar kita mempunyai pengalaman filem terdahulu; banyak yang lain tidak. Kurikulum kami adalah cukup fleksibel untuk menampung keperluan anda, sama ada anda seorang newbie atau seorang veteran dalam perniagaan filem. Kami mendapatkan kaki anda di pintu sambil membantu anda mengambil kemahiran anda ke tahap yang seterusnya.

RAHSIA RAMUAN: MENTOR Apakah rahsia kita? Ia sebenarnya tidak menjadi rahsia lagi sama sekali, walaupun ia tidak bercakap tentang banyak oleh sekolah-sekolah filem lain. Rahsianya adalah mentor.

Hampir setiap profesional yang berjaya dalam perniagaan filem, tanpa mengira persekolahan atau pengalaman mereka, boleh menunjukkan sekurang-kurangnya satu mentor yang membantu mereka bersama-sama. Mentor telah menjadi bahagian penting dalam industri filem selama industri itu sendiri telah wujud, dan sebelum sekolah filem wujud, ia adalah satu-satunya cara untuk masuk ke dalam industri filem. Malah pada hari ini, tidak ada cara yang lebih baik untuk mempelajari tali atau mendapatkan ditubuhkan dalam filem daripada bekerja satu-satu dengan filem profesional kerja yang sebenar. pengajaran bilik darjah boleh mengajar anda beberapa kemahiran, tetapi ia tidak boleh benar-benar menghubungkan anda kepada industri. mentor A, bagaimanapun, boleh. Inilah sebabnya mengapa di Connection Filem, kaedah mentor-pelatih (extern) merupakan asas kepada keseluruhan program kami. Bagaimanakah mentor kerja? Jika anda sedang mencari untuk menjadi pengeluar, kita berpasangan anda dengan pengeluar untuk mempelajari satu-satu. Jika anda mahu menjadi seorang pengarah, kita berpasangan anda dengan pengarah berpengalaman. Jika anda mahu menjadi penulis skrip, kita berpasangan anda dengan penulis skrip yang berjaya. Anda akan mendapat idea: dengan program kami, anda dibimbing dan diajar oleh seseorang yang berjaya melakukan pekerjaan yang anda mahu lakukan dalam filem. Matlamat di sini adalah mudah: dengan meletakkan anda sebagai pelatih (extern) dengan mentor dalam syarikat pengeluaran sebenar, kita membolehkan anda untuk mendapatkan latihan, pengalaman kerja dan hubungan anda perlukan untuk mendapatkan pekerjaan di industri apabila anda lulus.

A NET KESELAMATAN Berkesan sebagai pendekatan latihan kita, kita tahu bahawa dalam perniagaan ini, apa-apa adalah satu perkara yang pasti. Walaupun ramai pelajar-pelajar kita mendapat pekerjaan sebaik sahaja mereka menamatkan pengajian (dan juga sebelum ini), tidak ada jaminan bahawa kerja yang akan menunggu untuk anda apabila anda lulus. Anda memerlukan jaringan keselamatan-rangkaian sokongan sudah tersedia apabila anda memerlukannya. Itulah sebabnya Connection Filem telah menubuhkan program penempatan pekerjaan yang kedua tidak.

Ringkasnya, jika pada masa anda lulus program ini, anda tidak diupah oleh mentor atau oleh sambungan yang anda telah dibuat semasa latihan anda, kami akan membantu anda mencari kerja. Kami melengkapkan anda dengan alat yang anda perlukan untuk meletakkan kaki anda ke hadapan terbaik, kita kerokan rangkaian sambungan untuk setiap filem pembukaan kerja kita boleh mencari, dan kami membantu anda memohon untuk mereka. Ini jaringan keselamatan di tempat jika anda memerlukannya sehingga satu tahun selepas anda lulus.

Mengapa kita melakukan semua ini? Mudah: di Connection Filem, matlamat kami adalah untuk tidak mengambil wang anda, mengajar anda beberapa kemahiran dan mengembalikan kamu longgar. Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kerjaya filem anda dari tanah. Itulah sebabnya kita bekerja tambahan untuk anda.

KOMITMEN KAMI KEPADA PENDIDIKAN MAMPU Ia bukan luar biasa untuk sekolah-sekolah filem untuk mengenakan ke atas sebanyak $ 50,000 atau lebih dalam tuisyen, dan pendekatan mentor-pelatih pada satu-satu kami (extern) mudah bernilai sekurang-kurangnya yang banyak, jika tidak lebih. Tetapi pada Connection Filem, kami komited untuk memastikan kos anda ke bawah supaya anda tidak dibebani dengan jumlah yang melumpuhkan hutang apabila anda lulus. Itulah sebabnya kita menghadkan kos program kami untuk $ 9800 (buku, bahan-bahan, dan perisian termasuk). Kami menyimpan rendah tuisyen kami supaya anda benar-benar mampu untuk pergi ke sekolah dan meneruskan kerjaya anda tanpa perlu membayar pinjaman pelajar anda bagi tahun selepas anda lulus.

PROFESIONAL INDUSTRI YANG MENYOKONG THE FILM CONNECTION

Lokasi

Marina del Rey

Alamat
Marina del Rey, California, Amerika Syarikat