The Radio Connection

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama lebih 30 tahun The Radio Rakaman dan Filem Connection telah menggunakan mentor-apprentice (extern) pendekatan latihan untuk membantu pelajar-pelajar kita melancarkan kerjaya dalam bidang penyiaran, rakaman dan filem. Pada masa itu, kami telah membuat banyak sambungan, dan kita telah membantu pelajar-pelajar kita membuat banyak sambungan. Dan seperti yang anda sudah tahu, sambungan adalah PENTING untuk memecah masuk ke dalam industri ini.

Kami bangga menawarkan pengalaman pendidikan yang luar biasa: peluang untuk mempelajari satu-satu daripada profesional industri kerja. campuran unik kami mentor / pendidikan pelatih dan pembelajaran dunia sebenar telah membantu ramai orang mencari kerjaya impian mereka.

Sambungan Radio mempunyai reputasi kerana mempunyai alternatif yang terbaik untuk sekolah radio tradisional, pengeluaran muzik dan sekolah-sekolah membuat filem dalam industri media hiburan. Kami adalah sebuah sekolah penyiaran radio unik, pelajar belajar daripada mentor berjaya dalam situasi dunia sebenar termasuk stesen-stesen penyiaran radio aktif, suara melalui sesi, bekerja dengan DJ ke udara sebenar dan tuan rumah talk show di sebenar di stesen radio udara. Ini adalah bertentangan dengan bilik darjah simulasi di mana tekanan tarikh akhir sebenar dan interaksi pelanggan adalah tidak wujud. Pemohon ditayangkan dan kemudian semula ditayangkan demi mentor. program Radio Sambungan ini boleh disiapkan dalam masa kira-kira separuh masa Ijazah yang diperolehi dari sekolah-sekolah tradisional. Tiada pengalaman diperlukan dan pelajar boleh mula bila-bila masa, Kelas boleh menjadi sebahagian masa pada waktu malam atau hujung minggu sesi dan boleh sekitar pekerjaan semasa.

statistik penempatan pekerjaan mewakili peratusan pelajar yang lulus antara 1 Mei 2013 dan 30 April 2014 dan mendapati kerja-kerja yang berkaitan dengan pengajian mereka dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian.

Sifat proses latihan on-the-job yang memerlukan pelajar dipilih berdasarkan piawaian pekerjaan, daripada kemasukan sekolah standard. Pendek kata, kita sedang mencari orang yang boleh menjadi sangat baik, pekerja yang boleh dipercayai. Sebarang pengalaman diperlukan. Apa yang penting adalah perkara yang sama mana-mana majikan kelihatan untuk: sikap, motivasi, dedikasi, dan menepati masa.

Tiada had umur untuk program kami. Yang paling muda berusia 14 tahun, dan 72 yang paling lama. Sebilangan besar adalah boomers bayi yang akhirnya mendapat keberanian untuk melakukan apa yang mereka mahu lakukan, semua kehidupan mereka.

Tetapi penerimaan adalah melalui jemputan sahaja dan akan diputuskan selepas temuduga anda di Stesen Radio utama oleh seorang profesional radio utama di kawasan anda.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

6 Bulan Satu-satu Kursus Penyiaran Dalam Syarikat Stesen Radio Sebenar Atau Media

Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Los Angeles Sacramento San Bernardino San Diego San Francisco San Jose Denver Hartford District of Columbia Jacksonville Miami Orlando Port Charlotte Tampa West Palm Beach Atlanta Honolulu Chicago Indianapolis New Orleans Baltimore Boston Detroit Minneapolis Kansas City Saint Louis Las Vegas Albuquerque New York Charlotte Milwaukee Oklahoma City Cleveland Portland + 34 lagi

Dengan program kami yang unik, anda tidak menghabiskan satu hari di dalam kelas! Stesen radio atau media syarikat adalah "kelas" anda, dan profesional radio sebenar adalah guru dan mentor anda. Anda akan menjadi satu-satunya pelajar di dalam kelas! [+]

Kami memberikan latihan sebagai pelatih (extern) DALAM A REAL RADIO STATION ATAU MEDIA!

Apabila anda diterima masuk ke program kami, anda akan perantis (extern) di dalam sebuah stesen radio sebenar, stesen TV atau media lain cawangan di lokasi di mana anda tinggal (atau tempat-tempat kejadian yang lain, jika anda supaya memilih). Anda menerima swasta, Arahan salah-satu daripada profesional siaran jauh berpengalaman. orang ini benar-benar membuat hidup dalam bidang penyiaran. Anda akan mengikuti kurikulum kursus berstruktur kami. Anda akan menerima kerja rumah. Anda akan menerima banyak latihan amali di studio. Dengan program kami yang unik, anda tidak menghabiskan satu hari di dalam kelas! Stesen radio atau media syarikat adalah "kelas" anda, dan profesional radio sebenar adalah guru dan mentor anda. Anda akan menjadi satu-satunya pelajar di dalam kelas!... [-]