Baca keterangan rasmi

Nilai dan falsafah

Pertama dan terpenting, DeVos menghargai para pelajar dan perkembangan mereka. Graduan kami muncul sebagai pemimpin, pengurus, dan usahawan memahami sepenuhnya kepentingan ekonomi pasaran yang didorong oleh kebebasan individu, pilihan, dan tanggungjawab.

DeVos mengubah pelajar menjadi eksekutif dan pengurus yang sangat berkesan dengan kemahiran untuk:

  • Cari dan selesaikan masalah.
  • Kenal pasti dan memanfaatkan peluang.
  • Buat visi dan mempengaruhi orang lain untuk diikuti.
  • Meningkatkan prestasi bawahan, rakan sebaya, dan atasan.

Sebilangan besar pengurusan dan pembangunan kepimpinan perlu meningkatkan kecekapan emosi. Kebanyakan program MBA memberi tumpuan hampir kepada perkembangan kemahiran intelektual. Walaupun penting, kecekapan kognitif atau IQ (pengetahuan, analisis, pemikiran, dan logik) adalah penting untuk kecekapan emosi atau EQ (kesedaran diri, pengurusan diri, kesedaran sosial, dan pengurusan hubungan).

Penyelidikan telah mencadangkan bahawa EQ adalah pemacu kejayaan tempat kerja yang lebih penting daripada IQ. EQ, sementara sifat naluriah, dapat dipelajari.

Perkembangan intelektual adalah lebih daripada menambah teori, alat, dan teknik baru. Belajar untuk mendekati projek perniagaan dengan cara pemikiran baru, unik kepada kekuatan individu masing-masing, belajar mengembangkan orang lain dalam proses ini, dan mempelajari alat yang diperlukan untuk bertindak berdasarkan penyelesaian perniagaan adalah asas bagi perbezaan DeVos.

Akhir sekali, dalam persekitaran yang berpusatkan pelajar, pelajar membangunkan keupayaan untuk melihat perspektif yang berbeza-beza dari pelbagai disiplin, industri, budaya, geografi, dan terutama orang yang berbeza. Pelajar DeVos lulus dengan kemahiran profesional yang diamalkan oleh pemimpin perniagaan antarabangsa.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University

Kolej Universiti menyediakan pelajar dengan peluang untuk menamatkan pendidikan mereka di tempat kerja. Urusan dibuat di antara Universiti Northwood dan majikan. ... [+]

Kolej Universiti menyediakan pelajar dengan peluang untuk menamatkan pendidikan mereka di tempat kerja. Urusan dibuat di antara Universiti Northwood dan majikan.

Setiap program di tapak adalah unik kepada perniagaan. Program di tapak termasuk:

Program ijazah siap di tapak kerja. Kursus boleh ditawarkan di 6, 8, 10 dan 12 format minggu. Program Fleksibiliti Kelas ditawarkan sekitar jam pekerja bekerja, dengan bahagian-bahagian waktu pagi ditawarkan dan / atau malam jika diperlukan. Bekerja Life Learning Portfolio Pelajar boleh mendapat sehingga satu tahun kredit kolej untuk pembelajaran terdahulu dan pengalaman kerja. Pentadbir Dedicated Seorang pekerja Northwood Univers... [-]
Amerika Syarikat Midland Troy Switzerland Montreux  + 1 Lagi