Baca keterangan rasmi

Akademi Langauge TThe adalah salah satu sekolah bahasa Inggeris terkemuka untuk pelajar asing dan orang-orang perniagaan. Keutamaan kami adalah pelajaran peribadi dan kualiti pelajaran Bahasa Inggeris. Kami memahami apa arti pembelajaran kepada anda. Itulah sebabnya pelajaran Bahasa Inggeris di sekolah kami adalah pengalaman yang sangat baik dalam kehidupan akademik, sosial dan budaya Amerika Syarikat, dan merupakan pelaburan penting dalam masa depan anda. Metodologi pengajaran Akademi Langauge pada dasarnya berorientasikan pelajar. Guru kami merekabentuk pelajaran mengikut keperluan, minat dan matlamat peribadi anda. Anda, pelajar, digalakkan untuk mengambil bahagian secara aktif dalam aktiviti budaya dan lawatan untuk mendapat manfaat daripada lawatan anda ke Amerika Syarikat di luar sekolah.

Guru dan kaunselor kami akan menyemak kemajuan anda semasa kursus untuk memastikan anda belajar dengan berkesan.

  • Dengan anggaran yang berhati-hati tentang kemahiran bahasa anda yang sedia ada dan peperiksaan bertulis pada awal kursus, kami memastikan anda bermula pada tahap yang betul.
  • Melalui perundingan yang kerap dengan guru anda, kami memantau kemajuan anda semasa kursus.
  • Setiap kelas termasuk semakan mingguan bahan kursus, dan pelajar diuji setiap dua minggu untuk mengukur kemajuan mereka.
  • Pengarah kajian boleh didapati untuk pelajar setiap hari dan menjawab sebarang soalan yang mungkin mereka ada mengenai program ini.
  • Guru-guru dan pentadbiran sekolah sentiasa bersedia untuk membantu anda sepanjang masa tinggal dengan kata-kata dan perbuatan.

Tidak kira kursus yang anda pilih, perhatian yang teliti terhadap kualiti dan perkhidmatan peribadi kami menjamin kemajuan dan kejayaan anda.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

The Language Academy

Kursus komprehensif yang memberi tumpuan kepada budaya korporat Perniagaan Bahasa Inggeris dan Amerika. ... [+]

Kursus: Eksekutif Bahasa Inggeris

Kejayaan Anda Bermula Di Sini

Eksekutif Utama

Kursus komprehensif yang memberi tumpuan kepada budaya korporat Perniagaan Bahasa Inggeris dan Amerika. Anda akan mempelajari istilah kewangan dan perbankan, menulis laporan dan mengamalkan rundingan perniagaan dan kemahiran persembahan anda.

Eksekutif Plus

Di samping kelas kumpulan, anda akan menerima 5 pelajaran persendirian di mana anda boleh memberi tumpuan kepada keperluan bahasa profesional khusus anda. Pelajaran persendirian boleh dijadualkan di kemudahan anda semasa waktu sekolah. Setiap kelas persendirian adalah 50 minit.

Eksekutif Super

Selain latihan kumpulan, anda akan menerima 10 pelajaran persendirian. Kelas adalah hari Isnin hingga Jumaat. Anda akan mengamalkan Bahasa Inggeris anda dengan cara-cara perniagaan simulasi dan permainan peranan. Latihan spesifik diberikan dalam membangun kemahiran persembahan dan perundingan.... [-]

Amerika Syarikat Fort Lauderdale
The Language Academy

Terdapat program pengajian khas untuk setiap peringkat dan sistem penggredan kami membolehkan anda untuk berubah ke peringkat seterusnya apabila anda sudah bersedia. ... [+]

Kursus: Umum Bahasa Inggeris

Saya ingin mengucapkan selamat datang ke The Language Academy . Sekolah yang selesa kami terletak di bangunan moden di Down-Town Fort Lauderdale, hanya jarak yang singkat dari pantai, bank, muzium dan kafe. Dan yang paling penting, kita mempunyai guru yang hebat

Kemudahan kami

Makmal Media canggih kami termasuk TV / VCR, perisian pembelajaran bahasa dan kemudahan CD-Rom untuk penggunaan individu dan kelas. Terima kasih kepada kursus kami, Pusat Media akses diri dan program dan aktiviti sosial yang meriah, kami pasti anda akan memanfaatkan sepenuhnya penginapan anda di Fort Lauderdale dan belajar bahasa Inggeris dengan lebih baik dan lebih cepat.

Hari Pertama Anda... [-]
Amerika Syarikat Fort Lauderdale
The Language Academy

TOEFL adalah ujian standard yang menilai kemahiran bahasa orang yang bahasa ibunya tidak bahasa Inggeris. ... [+]

TOEFL - Kursus Persiapan

TOEFL adalah ujian standard yang menilai kemahiran bahasa orang yang bahasa ibunya tidak bahasa Inggeris. Jika anda merancang untuk belajar di kolej atau universiti Amerika, anda boleh mengikuti kursus ini dan duduk di dalam negara atau di negara anda sendiri. Tempoh kursus adalah 4 minggu dan tahap pertengahan Bahasa Inggeris diperlukan.

Peperiksaan Cambridge - Kursus Persediaan

Sijil Pertama Cambridge, Cerificate in Advanced English, Certificate of Proficiency in English.

Peperiksaan Universiti Cambridge menyediakan pelajar dengan kelayakan antarabangsa yang merupakan penilaian semua kemahiran mereka dalam Bahasa Inggeris. Mereka sesuai untuk mereka yang memerlukan Bahasa Inggeris untuk belajar lebih lanjut atau untuk bekerja, dan yang berhasrat untuk menghabiskan sekurang-kurangnya 12 minggu di Amerika Syarikat. Tahap perantaraan atas bahasa Inggeris diperlukan untuk kursus ini.... [-]

Amerika Syarikat Fort Lauderdale

The Language Academy