TrainUp

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke TrainUp.com

TrainUp.com diasaskan oleh Jeremy Tillman pada tahun 2004; Dengan lebih daripada 50,000 syarikat yang telah membeli latihan, TrainUp.com adalah pasaran latihan terbesar di web dan telah bekerjasama dengan ratusan penyedia terkemuka industri termasuk Pusat Pembelajaran Komputer New Horizons, Pengetahuan Global, SkillPath, Pohon Pembelajaran, Pendidikan Lorman, Skillsoft dan banyak lagi . Rangkaian latihan TrainUp.com merangkumi lebih daripada 300,000 latihan latihan yang dipimpin oleh pengajar dan 20,000 kursus dan video dalam talian.

Seperti pasaran dalam talian yang popular, TrainUp.com menjimatkan masa dan memberikan hasil yang lebih baik berbanding dengan kaedah carian latihan tradisional. TrainUp telah membantu menyelaraskan latihan yang diketuai oleh pelatih, dalam talian atau di tempat untuk individu di lebih 50,000 syarikat termasuk hampir semua kekayaan 500.

TrainUp juga mengkhusus dalam mewujudkan penyelesaian pembelajaran, prestasi dan pengurusan bakat tersuai. TrainUp telah membangunkan penyelesaian teknologi dan latihan khusus untuk membina, menjejak, mengurus, dan menilai inisiatif luas perusahaan untuk beberapa syarikat besar dan dikenali.

TrainUp

Misi Kita

Misi kami adalah untuk membentangkan dan menyediakan peluang pembelajaran dan pembangunan yang didorong penyelesaian dan teknologi yang melebihi jangkaan pelanggan dan rakan kongsi.

Nilai-nilai Kami

Di TrainUp.com kami mempunyai budaya keluarga pertama. Kami menjalankan perniagaan dengan integriti dan sentiasa berusaha untuk memberikan penyelesaian kreatif dan inovatif.

Pasaran Latihan

Kami menghubungkan pencari latihan untuk peluang latihan di pasaran terbuka dan membolehkan penyedia niche untuk menonjol walaupun di antara rakan latihan terbesar kami. Kami berusaha untuk membentangkan pembekal, kandungan dan penyelesaian terbaik yang ada.

Lokasi

McKinney

Alamat
Mckinney, Texas
McKinney, Texas, Amerika Syarikat