Tyler Junior College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Memenuhi Tiga Janji

Salah satu maktab rendah tertua di Texas, Kolej telah ditubuhkan pada tahun 1926 dengan misi untuk menyediakan pendidikan akademik yang terbaik untuk mahasiswa dan pelajar mahasiswa tingkat kedua. Maktab Rendah Tyler kekal komited kepada matlamat tersebut di samping mengiktiraf perubahan peranan kolej komuniti dan keperluan untuk menyediakan latihan berkualiti untuk bidang teknikal. Maktab Rendah Tyler telah memenuhi tiga janji kepada pelajarnya dan kawasan Tyler dengan menyediakan pendidikan yang berkualiti, kehidupan pelajar yang cergas dan perkhidmatan kepada masyarakat.

Tyler, kira-kira 75,000 penduduk, adalah kerusi Smith County dan terletak kira-kira 100 batu di timur Dallas. Daerah Kolej menyajikan penduduk kira-kira 150,000 dan termasuk 830 batu persegi wilayah di enam daerah sekolah awam yang terletak di kedua-dua negara. Maktab Rendah Tyler adalah kolej komuniti menyeluruh awam yang mempunyai rekod cemerlang kualiti akademik yang menawarkan 45 pilihan ijazah bersekutu dan 35 pilihan sijil. Bersama-sama dengan program-program hebat yang akademik, Maktab Rendah Tyler menawarkan 75 ekar, pokok dibarisi kampus, kehidupan pelajar yang cergas, kebangsaan kedudukan program antar perguruan olahraga lelaki dan wanita, dan pelbagai luas pertubuhan pelajar. Bagi komuniti perniagaan, Latihan Serantau dan Pembangunan Kompleks TJC menyediakan latihan khusus mengikut keperluan perniagaan, industri dan agensi-agensi kerajaan.

Apa kursus pengajian yang anda pilih, anda akan mencari arahan berkualiti, menjaga fakulti, perkhidmatan sokongan yang direka untuk membantu anda mencapai matlamat anda dan kehidupan pelajar yang bertenaga yang seperti tidak lain pada dua tahun level.Through pengajian dan penglibatan dalam pertubuhan pelajar , anda datang dalam hubungan dengan pelbagai peluang pembelajaran perkhidmatan, sukarelawan dan bantuan masyarakat.

Maktab Rendah Tyler yang diiktiraf oleh Suruhanjaya di Kolej Persatuan Southern Kolej dan Sekolah (1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097: Nombor telefon 404-679-4501) dan diiktiraf sebagai salah satu institusi yang membawa dua tahun di Amerika. Maktab Rendah Tyler mengalu-alukan permohonan mana-mana pelajar yang berkelayakan dan tidak mendiskriminasi atas dasar kaum, bangsa, warna kulit, negara asal, jantina, umur, status perkahwinan, kecacatan atau status veteran.

Kenyataan TJC Mission

Untuk memberikan pengalaman kolej komprehensif yang berlabuh dalam tradisi yang kaya dengan pendidikan yang berkualiti, kehidupan pelajar bertenaga dan khidmat masyarakat.

Kenyataan TJC Wawasan

Untuk menjadi perdana kolej komuniti menyeluruh di rantau ini, diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk program-program akademik dan tenaga kerja, kehidupan pelajar dan penglibatan masyarakat.

Kehidupan Kampus

Selamat datang ke Maktab Rendah Tyler, sebuah institusi bertaraf dunia, Perdana dan memenangi anugerah pengajian tinggi komited untuk berkhidmat kepada pelajar dan masyarakat Timur Texas. Maktab Rendah Tyler (TJC) komited untuk memenuhi janji-janji 1: pendidikan yang berkualiti, 2: kehidupan pelajar yang bertenaga, dan 3: khidmat masyarakat. Janji-janji yang dibuat mungkin melalui Lembaga Pemegang Amanah berwawasan, kepimpinan pasukan pentadbiran, dan komitmen untuk kecemerlangan oleh fakulti dan kakitangan kami.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Bersekutu »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Bersekutu

Ijazah Bersekutu Dalam Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa 4 - 5  September 2018 Amerika Syarikat Tyler

Bersekutu Muda Sains dalam Kejuruteraan adalah pelan yang luas yang memenuhi keperluan kedua-dua tahun pertama program ijazah kejuruteraan empat atau lima tahun. [+]

Bersekutu Muda Sains dalam Kejuruteraan adalah pelan yang luas yang memenuhi keperluan kedua-dua tahun pertama program ijazah kejuruteraan empat atau lima tahun. Walaupun pelan ini mengenal pasti kursus-kursus yang akan dikenakan terhadap program kejuruteraan yang paling sarjana muda, ia adalah penting bahawa pelajar bekerja dengan TJC Penasihat Akademik setiap semester dan juga lawatan dengan pemindahan mereka University awal untuk memastikan bahawa mereka berada di landasan yang betul dan mengambil kursus ke arah mereka khusus khusus kejuruteraan.

Beberapa institusi pengajian tinggi di negeri Texas menyertai kompak pindah milik secara sukarela untuk Kejuruteraan untuk memupuk proses pemindahan yang dipertingkatkan untuk pelajar yang mengikuti ijazah sarjana muda dalam Awam, Elektrik, Industri, atau kejuruteraan Mekanikal.... [-]