University of California, Irvine - Summer Session

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengalaman universiti muktamad menanti anda pada musim panas ini di University of California, Irvine, diiktiraf di peringkat global bagi kecemerlangan dalam bidang akademik dan penyelidikan. kedudukan kami sebagai 9 di kalangan universiti awam terbaik di negara ini, demikian menurut Laporan US News & World tahunan, adalah bukti kepada berkaliber reputasi akademik kami. UC Irvine menggabungkan kekuatan, universiti penyelidikan yang dinamik yang besar dengan rasa yang mesra sebuah kolej kecil, dan limpah kurnia yang luar biasa lokasi Southern California yang tiada tandingan.

uci01

Lebih 12,000 pelajar belajar di UCI semasa musim panas. Sertai kami untuk menjadi sebahagian daripada jumlah pelajar yang pelbagai ini!

  • Majalah Money kedudukan UCI 13 di kalangan kolej empat tahun negara dan universiti menyampaikan nilai yang paling, 3 universiti awam terbaik di negara ini dan universiti # 1 untuk pencinta pantai
  • # 9 di kalangan universiti awam terbaik negara dengan US News & World Report
  • The Paul Merage School of Business berada di kedudukan antara sekolah perniagaan utama oleh US News dan World Report, Business Week dan Financial Times
  • # 1 daripada 179 sekolah di langkah New York Times akses ke kolej untuk pelajar rendah dan sederhana
  • 3 penyelidik UC Irvine telah dianugerahkan Hadiah Nobel
  • Irvine adalah bandar besar yang paling selamat di Amerika selama 10 tahun berturut-turut Biro Penyiasatan Persekutuan Pelajar di UCI datang dari seluruh Amerika Syarikat dan lebih dari 87 negara diwakili

Buka Horizons anda dalam pelbagai dan Cantik Irvine

Southern California adalah destinasi pelancongan utama dengan seni menakjubkan, budaya, dan pengembaraan semua dalam jarak yang dekat antara satu sama lain. Irvine mempunyai lapangan terbang domestik dan kereta api supaya pelajar boleh melakukan perjalanan dalam California atau Amerika Syarikat agak cepat.

Hidup di UCI

Arroyo Vista Housing ialah berjalan kaki ke kelas dan Pusat Town Univesity.

Dengan hidup di kampus, anda akan menjadi sebahagian daripada masyarakat pelbagai budaya dan akan bertemu, belajar, dan membangunkan persahabatan dengan pelajar lain. Di kampus perumahan disediakan untuk semua pelajar Sesi Summer domestik dan antarabangsa yang berdaftar.

uci02

Selamat datang Weekend - Ketibaan dan Orientasi

Apabila anda mula-mula tiba, kakitangan Sesi Summer akan menyambut anda di lapangan terbang dan membawa anda ke dewan kediaman anda. Mereka akan membantu anda masuk, pick-up kunci anda, dan menyesuaikan diri. Anda akan bertemu serumah baru anda dan mempunyai masa untuk berehat sebelum makan malam kumpulan kami.

Pada hari Ahad pertama anda, kami mengadakan orientasi mandatori. Ketahui mengenai jangkaan akademik dan sumber, imigresen, keselamatan, dan budaya Amerika. Anda juga akan dapat untuk memenuhi semua pelajar antarabangsa, mentor program dan kakitangan. Lihat di mana kelas anda berada dan belajar tentang banyak lawatan dan aktiviti.

Lokasi

Irvine

University of California Irvine

Alamat
UCI Summer Session
P.O. Box 6050

92616-6050 Irvine, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 949-824-5011