UCLA Anderson Executive Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita

Sejak tahun 1954, UCLA Anderson Eksekutif Pendidikan telah dalam perniagaan membantu organisasi dan individu bekerja dengan lebih pintar.

Apa yang kita lakukan

Kami memandu pengetahuan baru off lembaga putih dan ke tempat kerja di mana ia diambil kira. Kami tidak hanya di kampus. Kami bertemu pemimpin hari ini di mana sahaja mereka berada di dunia ini di mana sahaja, di dalam awan dan dalam talian.

Pandangan kami: Uniquely UCLA

Kami menikmati tingkap yang unik ke dalam kepimpinan dan pengurusan mencabar bahawa syarikat-syarikat bergelut dengan seluruh spektrum industri yang luas. Untuk membantu anda menangani cabaran organisasi anda dan membangunkan eksekutif anda menjadi pemimpin yang berkesan, kami telah mencipta tiga rangka kerja saling:

THE BRUIN BENCHMARK: ENAM TERAS KEUPAYAAN KEPIMPINAN

Watak kami

Kejayaan Kongsi

Di sini, ia bukan "saya-ke-mereka" atau lebih teruk lagi, "me-at-the-perbelanjaan-of-mereka." Di UCLA Anderson, ia adalah "bagaimana kita kedua-duanya boleh menang?"

Berfikir Tanpa Rasa Gentar

Dengan mengahwini kreativiti berani dengan analisis yang ketat, pelajar dan alumni menjana idea-idea perniagaan trailblazing.

Drive Tukar

Rakyat kita tidak berpuas hati hingga mereka menjadikan kesan. Mereka membawa untuk meningkatkan, memajukan dan meningkatkan perniagaan mereka dan masyarakat mereka.

Lokasi

Los Angeles

UCLA Anderson School of Management

Alamat
110 Westwood Plaza, Suite A101

90095-1464 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Akreditasi

AACSB Accredited

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: