UCLA Anderson Executive Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Siapa kita

Sejak tahun 1954, UCLA Anderson Eksekutif Pendidikan telah dalam perniagaan membantu organisasi dan individu bekerja dengan lebih pintar.

Perkara yang kami lakukan

Kami memandu pengetahuan baru off lembaga putih dan ke tempat kerja di mana ia diambil kira. Kami tidak hanya di kampus. Kami bertemu pemimpin hari ini di mana sahaja mereka berada di dunia ini di mana sahaja, di dalam awan dan dalam talian.

Pandangan kami: Uniquely UCLA

Kami menikmati tingkap yang unik ke dalam kepimpinan dan pengurusan mencabar bahawa syarikat-syarikat bergelut dengan seluruh spektrum industri yang luas. Untuk membantu anda menangani cabaran organisasi anda dan membangunkan eksekutif anda menjadi pemimpin yang berkesan, kami telah mencipta tiga rangka kerja saling:

THE BRUIN BENCHMARK: ENAM TERAS KEUPAYAAN KEPIMPINAN

besar 6

Watak kami

Kejayaan Kongsi

Di sini, ia bukan "saya-ke-mereka" atau lebih teruk lagi, "me-at-the-perbelanjaan-of-mereka." Di UCLA Anderson, ia adalah "bagaimana kita kedua-duanya boleh menang?"

Berfikir Tanpa Rasa Gentar

Dengan mengahwini kreativiti berani dengan analisis yang ketat, pelajar dan alumni menjana idea-idea perniagaan trailblazing.

Drive Tukar

Rakyat kita tidak berpuas hati hingga mereka menjadikan kesan. Mereka membawa untuk meningkatkan, memajukan dan meningkatkan perniagaan mereka dan masyarakat mereka.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Program Kelebihan Dalam Perniagaan Dan Kepimpinan

Campus Sepenuh masa July 2017 Amerika Syarikat Los Angeles

UCLA Anderson EDGE adalah program musim panas 3 minggu untuk junior yang semakin meningkat, warga tua dan graduan kolej baru-baru ini memberi tumpuan kepada Perniagaan, Kepimpinan & Komunikasi. [+]

Dapatkan kelebihan pada kerjaya anda, dengan perniagaan dan kepimpinan kemahiran yang anda perlukan untuk mula membina kejayaan masa depan anda hari ini. UCLA Anderson EDGE adalah program tiga minggu untuk meningkat remaja, warga tua, dan graduan kolej baru-baru ini yang mahu alat untuk meninggalkan kesan hebat dalam kerjaya pilihan mereka. FAEDAH PROGRAM Berjaya Hari ini. Membawa Esok. EDGE membantu pelajar memahami bagaimana untuk mengubah idea menjadi peluang, cemerlang dalam tetapan perniagaan tradisional, dan mendapat perbendaharaan kata pengurusan mereka perlukan untuk berjaya hari ini dan membawa esok. Bertaraf Dunia Fakulti Ulama EDGE mempunyai peluang untuk belajar dengan kami fakulti bertaraf dunia - profesor yang sama yang mengajar pelajar MBA kami. Location! Location! Location! Tidak ada tempat yang lebih menarik untuk mempelajari asas-asas perniagaan dan kepimpinan dari Los Angeles - hab penting dalam perdagangan dunia, rumah daripada industri hiburan dan media dan inkubator untuk gelombang baru startups inovatif. ... [-]

Video

The Power of EDGE