University Language Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

program

Intensif Bahasa Inggeris:

Program satu tahun dengan 6 peringkat. Kelas bertemu Isnin-Jumaat 9:00-2:50 (dengan satu jam dan 10 minit untuk makan tengah hari) Lima kelas sehari (tatabahasa, bacaan, menulis, bercakap, dan mendengar dan lain-lain). Setiap tahap adalah 7 minggu. Homestay dengan keluarga Amerika boleh didapati atas dasar terhad. Pelajar kaunseling visa disediakan.

TOEFL Penyediaan Kelas:

Kemahiran TOEFL tatabahasa, membaca, mendengar, dan ujian pengambilan. Kelas kurikulum yang ada jika 4+ pelajar mendaftar untuk kelas.

Sekolah kita

Kemudahan indah: ULI terletak di Cityplex Towers (menara tengah, tingkat 14). Mesra dan Berpengalaman Guru: guru sepenuh masa mempunyai Ijazah Sarjana dalam Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (TESL). Persidangan yang kerap dijadualkan dengan guru homeroom setiap sesi. Semua guru mempunyai waktu pejabat mingguan disediakan untuk perundingan pelajar. Tambahan English Amalan: Tutor, lawatan lapangan, perbualan dengan pelajar Amerika semasa beberapa tempoh makan tengah hari (musim bunga dan jatuh sahaja). Christian School: Program bahasa Inggeris intensif mempunyai gereja sekali seminggu (yang membantu dengan kemahiran mendengar). Terletak di Tulsa, Oklahoma di Amerika Syarikat: Tulsa merupakan bandar kecil yang selamat, indah, dan aman di tengah-tengah negara hijau. Harga Rendah: program berkualiti tinggi pada kos yang lebih rendah daripada kebanyakan program bahasa Inggeris intensif. Kelas kecil: kelas Intensif mempunyai 15 atau lebih sedikit pelajar.

Kenyataan ULI Mission

Universiti Institut Bahasa adalah sebuah sekolah intensif bahasa Inggeris menggunakan pendekatan komunikatif dan holistik dengan rendaman dalam budaya, adat, dan bahasa Amerika Syarikat. Tujuan kami adalah untuk menyediakan alat-alat yang diperlukan dalam bahasa Inggeris untuk menyediakan pelajar untuk berjaya dalam mengejar akademik, perniagaan mereka, dan matlamat peribadi. Merupakan sebahagian daripada program kami adalah untuk menyediakan persekitaran yang selamat, penuh kasih kondusif untuk pembelajaran untuk pelajar-pelajar kita. Kami percaya bahawa, sebagai sebuah institusi Kristian, kita mempunyai peluang untuk membuat kesan ke atas hubungan antarabangsa dan melanjutkan keamanan dan persefahaman. Kami menyediakan profesional, Arahan kualiti menekankan guru / pelajar dan interaksi pelajar / pelajar dengan pandangan bahawa pelajar mempunyai matlamat yang pelbagai dan gaya pembelajaran.

Matlamat

Menghasilkan graduan dengan kemahiran bahasa yang diperlukan dalam persekitaran akademik. Untuk membolehkan pelajar mencapai standard yang boleh diterima pada ujian universiti dan kolej kemasukan. Memberi arahan yang berkualiti menggunakan pendekatan eklektik untuk membolehkan pelajar mencapai tahap kompetensi komunikasi yang memenuhi matlamat peribadi dan profesional mereka. Untuk membina persekitaran persefahaman dan penerimaan untuk semua pelajar tanpa mengira kaum, bangsa, jantina, dan agama.

Akreditasi

Universiti Institut Bahasa yang diiktiraf oleh Suruhanjaya pada Bahasa Inggeris Program Akreditasi bagi tempoh Ogos 2013 hingga Ogos 2018 dan bersetuju untuk menegakkan Piawaian CEA untuk Program Bahasa Inggeris dan Institusi. CEA diiktiraf oleh Setiausaha Negara Amerika Pendidikan sebagai agensi pengiktirafan kebangsaan bagi program bahasa Inggeris dan institusi di Amerika Syarikat

Lokasi

Tulsa

Alamat
University Language Institute
2448 E. 81st Street, Suite 1400

74137 Tulsa, Oklahoma, Amerika Syarikat