Baca keterangan rasmi

Di sini di US Aviation Academy , kami bangga menjadi salah satu pilihan utama untuk pendidikan dan pengajaran penerbangan di kalangan para juruterbang yang bercita-cita dan peminat penerbangan. Sekolah penerbangan kami berjaya melengkapkan skor pelajar penerbangan dengan banyak pengetahuan penerbangan yang telah membantu mereka mencapai tahap kepakaran yang diperlukan untuk mendapat lesen, sijil dan penarafan yang ditetapkan. Kami berbuat demikian setiap tahun dengan bekerja bersama-sama dengan pelajar kami dan menyediakan mereka dengan hanya tahap pengajaran penerbangan, pendidikan dan latihan yang mungkin.

Akademi Penerbangan kami

US Aviation Academy telah komited untuk mencapai kecemerlangan sejak kami membuka pintu kami pada tahun 2002. Kami adalah Pentadbiran Penerbangan Persekutuan yang diluluskan akademi penerbangan CFR Part 141 yang telah disenaraikan di antara sekolah penerbangan paling tinggi yang dinilai di negara ini. Dengan dua lokasi kampus di Texas Utara, pelajar penerbangan kami boleh menerima latihan penerbangan mereka di Denton, Texas di Lapangan Terbang Perbandaran Denton (DTO) atau di Sherman, Texas di Lapangan Terbang Wilayah Texas Utara (GYI). Kedua-dua lokasi menawarkan pelbagai peluang untuk pelajar meningkatkan pengalaman pembelajaran mereka. Sekolah penerbangan kami juga mempunyai autoriti pemeriksa sendiri di lokasi DTO kami.

Oleh kerana US Aviation Academy mempunyai otoriti pemeriksaan sendiri yang istimewa ke atas sekolah penerbangan kami, kami dapat mempunyai kata akhir dalam sama ada atau tidak pil pengetua di bawah bimbingan kami menerima lesen, penarafan dan pensijilan yang sesuai. Walaupun ini berlaku, kami akan melakukan semua yang ada dalam kuasa kami untuk memastikan para pelajar mencapai lesen, pensijilan dan / atau penarafan mereka yang dikehendaki tepat pada masanya.

Kerjaya

Kami menawarkan kursus penerbangan untuk orang yang ingin menjadi juruterbang yang diperakui untuk tujuan kerjaya dan bukan kerjaya. Akademi penerbangan kami yang dihormati menyediakan pelajar untuk lesen perintis sukan, persendirian dan komersil serta penarafan berbilang enjin, penarafan instrumen, pengangkutan penerbangan dan pensijilan arahan penerbangan.

Masa di sekolah penerbangan kami termasuk arahan bilik darjah, latihan penerbangan dalam dan pengajaran sekolah darat. Berpengalaman, profesional penerbangan yang diluluskan oleh FAA mentadbir semua perkhidmatan ini supaya pelajar menerima pendidikan yang dipegang oleh piawaian industri tertinggi.

Keutamaan utama US Aviation adalah untuk menegakkan piawaian yang tinggi yang FAA menghendaki sekolah penerbangan dan untuk melihat harapan dan impian pelajar kita menjadi juruterbang menjadi kenyataan nyata. Jika anda bersedia untuk memulakan latihan penerbangan dengan kami, hubungi kami hari ini!

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Bersekutu

US Aviation Academy

Kolej Tarrant County bersempena dengan Penerbangan Amerika Syarikat menawarkan F-1 Visa untuk Program Pilot Profesional. Program ini merangkumi sekutu 2 tahun dalam sains ... [+]

Kolej Tarrant County bersempena dengan Penerbangan Amerika Syarikat menawarkan F-1 Visa untuk Program Pilot Profesional. Program ini merangkumi sekutu 2 tahun dalam sains gunaan bersama dengan latihan penerbangan untuk memulakan semula kerjayanya sebagai juruterbang profesional. Selama dua tahun ini, anda akan melengkapkan latihan penerbangan melalui FAA Commercial Single dan Multi serta Pengajar Penerbangan Bersertifikat. Sebaik sahaja anda lulus dari program ini, F-1 Visa membolehkan anda memohon Latihan Praktikal Pilihan untuk membina jam dengan bekerja sebagai CFI sehingga satu tahun. Ini adalah peluang yang luar biasa untuk membina jam penerbangan di Amerika Syarikat sebelum memulakan kerjaya penerbangan.... [-]

Amerika Syarikat Denton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

US Aviation Academy

Program Percubaan Profesional US Aviation Academy adalah cara terpantas untuk memulakan kerjaya anda sebagai juruterbang penerbangan. Bermula dengan tiada pengalaman terd ... [+]

Program Percubaan Profesional US Aviation Academy adalah cara terpantas untuk memulakan kerjaya anda sebagai juruterbang penerbangan. Bermula dengan pengalaman terdahulu dalam penerbangan, dalam masa kurang dari tahun, anda boleh menjadi juruterbang Multi Komersial Komersial dengan Penarafan Instrumen. Pelajar yang berkelayakan boleh lulus dalam hanya 7-9 bulan. Kursus FAA Bahagian 141 kami adalah mematuhi ICAO dan memenuhi keperluan kebanyakan negara. US Aviation Academy juga mempunyai Pihak Berkuasa Pemeriksa sendiri FAA, yang bermaksud semua perjalanan check dilakukan oleh kakitangan kami yang berpengalaman, bukannya oleh pemeriksa luar. Ini mengurangkan masa dan kos latihan. Armada besar kami lebih dari 100 pesawat juga memastikan peluang yang cukup untuk terbang.... [-]

Amerika Syarikat Denton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
7 - 9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu