Udacity

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi kita

Misi kami adalah untuk membawa pendidikan tinggi yang boleh diakses, berpatutan, menarik, dan sangat berkesan kepada dunia. Kami percaya bahawa pendidikan tinggi adalah hak asasi manusia, dan kami berusaha untuk memperkasakan pelajar kami untuk memajukan pendidikan dan kerjaya mereka.

Kami percaya

Pendidikan bukanlah satu-satunya acara tetapi pengalaman sepanjang hayat. Pelajaran harus kurang mendengar pasif (tiada kuliah panjang) dan melakukan lebih aktif. Pendidikan harus memberi kuasa kepada pelajar untuk berjaya bukan hanya di sekolah tetapi dalam kehidupan.

Kami mencipta semula pendidikan untuk abad ke 21 dengan merapatkan jurang antara kemahiran dunia, pendidikan dan pekerjaan yang berkaitan. Pelajar kami akan fasih dalam teknologi baru, matematik moden, sains, dan pemikiran kritikal. Mereka akan berkahwin dengan kemahiran dengan kreativiti dan kemanusiaan untuk belajar, berfikir, dan lakukan. Udacians adalah warga dunia yang ingin tahu dan terlibat.

Cerita kita

Udacity dilahirkan dari percubaan Stanford University di mana Sebastian Thrun dan Peter Norvig menawarkan kursus "Pengenalan kepada Kecerdasan Buatan" mereka secara online kepada sesiapa sahaja, secara percuma. Lebih 160,000 pelajar di lebih daripada 190 negara mendaftar dan tidak lama kemudian, Udacity dilahirkan. Sekarang kita adalah pasukan pendidik dan jurutera yang semakin berkembang dalam misi untuk mengubah masa depan pendidikan dengan merapatkan jurang antara kemahiran dunia, pendidikan dan pekerjaan yang berkaitan.

Lokasi

pemandangan Gunung

Alamat
2465 Latham Street 3rd Floor,
CA 94040 pemandangan Gunung, California, Amerika Syarikat

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: