University of Arkansas Pulaski Technical College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di University of Arkansas - Pulaski Technical College ( UA-PTC ), kami telah merancang kelas dan program kami untuk memenuhi keperluan anda. Pelajar boleh memilih salah satu program kami yang dirancang untuk beralih ke peringkat sarjana atau memilih dari banyak program teknikal dan pekerjaan kami untuk masuk terus ke tenaga kerja.

Anda mungkin mempunyai pengalaman dalam hidup yang telah mengajar anda sama seperti yang anda dapat belajar di kelas kuliah. Kami mempunyai proses untuk menilai pembelajaran ini dan memulakan sijil atau ijazah anda: Penilaian Pembelajaran Sebelum.

University of Arkansas - Kolej Teknikal Pulaski menyediakan akses kepada pendidikan berkualiti tinggi yang mempromosikan pembelajaran pelajar dan membolehkan individu berkembang sepenuhnya.

Misi, Visi, dan Pernyataan Nilai institusi berfungsi sebagai landasan untuk mendorong strategi dan budaya yang ditentukan Kolej ke arah hasil positif di masa depan. University of Arkansas - Pulaski Technical College adalah institusi yang berpusatkan pelajar yang menghubungkan bakat, pengetahuan, dan sumber daya yang diperlukan untuk mempromosikan kejayaan pelajar dan pertumbuhan ekonomi di pusat Arkansas dan seterusnya.

University of Arkansas - Pulaski Technical College diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi.

Lokasi

North Little Rock

Alamat
West Scenic Drive,3000
72118 North Little Rock, Arkansas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: