Baca keterangan rasmi

Sejak tahun 1889, Universiti Idaho telah menjadi tempat yang menjangka lebih dari dirinya sendiri, lebih daripada pelajar, lebih daripada pengetahuan dan lebih dari kehidupan. The Universiti Idaho adalah di mana pelajar datang untuk berjaya dan belajar untuk memimpin. Di kampus utama kami di Moscow, Idaho - Dan pusat-pusat kami di seluruh -Pelajar negeri mendapati banyak peluang untuk berkongsi dalam masyarakat dan budaya kita.

Kami menawarkan kombinasi tersendiri jurusan tertunggak dan program siswazah, fakulti yang cekap, kemudahan bertaraf dunia, penyelidikan terkenal dan kampus kediaman di persekitaran semula jadi yang menakjubkan.

Tidak ada cara yang lebih baik untuk belajar, berfikir dan hidup daripada di Universiti Idaho. Mengharapkan lebih daripada sebuah universiti terkemuka. Kami akan menyampaikan.

Adakah anda tahu?

Idaho konsisten diiktiraf sebagai salah satu yang terbaik kolej awam di Amerika oleh The Princeton Review. Kiplinger yang tersenarai Idaho dalam "Best 100 Nilai di Kolej Awam" untuk kekuatan akademik dan kemampuan. Kajian Princeton diiktiraf Idaho sebagai "Top 286 Green Kolej" dalam senarai mereka yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar. Kami mungkin hanya 15% daripada kolej negara disenaraikan dalam The Princeton Review "Best 368 Kolej." Pada tahun 2012 Majalah Di luar talian disyorkan U-Idaho sebagai salah satu daripada 25 Universiti pembaca harus mempertimbangkan. Washington majalah Monthly College Panduan sekali lagi tahun ini kedudukan Universiti Idaho antara 100 universiti kebangsaan bagi mobiliti sosial, penyelidikan dan perkhidmatan. majalah Newsweek kedudukan Idaho sebagai universiti paling berpatutan ketiga di negara ini dalam "Kolej Terbaik Untuk Anda 2012." Idaho mempunyai lebih daripada 200 pertubuhan pelajar, lebih daripada 20 kumpulan pelajar minoriti, dan rumah kepada Lionel Hampton Festival Jazz Antarabangsa yang terkenal. Vandal pasukan olahraga bersaing dalam 16 lelaki dan wanita sukan NCAA Bahagian I. Kami juga menawarkan pelbagai kelab sukan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

University of Idaho

Misi Bahasa dan Kebudayaan Program Amerika (ALCP) adalah untuk menyediakan bukan penutur asli bahasa Inggeris dengan kemahiran bahasa, akademik, sosial dan kebudayaan yan ... [+]

The University of Idaho Program Kebudayaan Bahasa dan Amerika (ALCP) adalah program bahasa Inggeris intensif yang direka untuk membantu pelajar membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam program akademik di Amerika Syarikat atau untuk melanjutkan kerjaya profesional mereka. Sejak permulaannya pada tahun 1992, ALCP telah membantu beratus-ratus pelajar meningkatkan keupayaan bahasa Inggeris mereka.

The ALCP menawarkan 21 jam seminggu pengantar. Pelajar boleh mula kursus selama lapan minggu pengajian pada bulan Januari, Mac, Ogos atau Oktober atau program selama enam minggu pada bulan Jun. The ALCP juga menyediakan program jangka pendek untuk kumpulan pelajar atau profesional.... [-]

Amerika Syarikat Moscow
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu