Baca keterangan rasmi

Membangunkan pemimpin-pemimpin sepanjang hayat Untuk Dunia Perniagaan

Selama lebih dari 75 tahun, The University of Toledo College of Business Administration menawarkan lebih banyak daripada pendidikan perniagaan - COBA menawarkan pengalaman perniagaan.

Kursus-kursus COBA meletakkan asas bagi asas perdagangan, menawarkan pembelajaran dan peluang kerjaya yang membezakan program COBA.

Pelajar COBA tidak hanya belajar tentang pasaran saham-mereka mengambil bahagian dalam simulasi perdagangan dan mempunyai peluang untuk melabur lebih daripada $ 1 juta.

Pelajar COBA tidak hanya membaca tentang pemimpin perniagaan dan inovator - mereka bertemu dan bercakap dengan mereka, termasuk alumni kolej.

Pelajar COBA tidak hanya mempersiapkan diri untuk pasaran kerja - mereka berada di dalamnya, kerana lebih daripada 90 peratus pelajar kita mengambil bahagian dalam sekurang-kurangnya satu latihan. Sebagai tambahan kepada latihan magang, Program Kerjaya Perniagaan mula menyiapkan pelajar untuk kerjaya awal dalam kerjaya akademik mereka dengan kursus, wawancara dengan majikan, dan pameran pekerjaan dengan penyertaan majikan yang membuat rekaman.

Graduan COBA menjadi pemimpin perniagaan sepanjang hayat.

Penerangan

Ditubuhkan pada tahun 1930, Kolej Pentadbiran Perniagaan Universiti Toledo telah mendapat pengiktirafan sepenuhnya oleh Majelis Sekolah Perniagaan Amerika (AACSB). Antara aktiviti ekonomi yang beragam di Toledo metropolitan ialah peruncitan, perkhidmatan kewangan, dan kedua-dua syarikat perkilangan besar dan kecil. Pelabuhan Toledo dan banyak lagi perusahaan lain menjadikan Toledo tempat yang ideal untuk kajian perniagaan.

Pelajar boleh mendapatkan pengalaman praktikal melalui latihan magang yang ditaja oleh universiti dan jabatan. Program sedemikian membolehkan pelajar menggunakan kemahiran dan teori perniagaan kepada situasi sebenar. Dalam cara ini dan lain-lain, komuniti perniagaan menjadi makmal bagi pelajar dan membantu membuat peralihan dari bilik darjah ke dunia kerja lebih mudah dan lebih semula jadi.

Titik Kebanggaan

Kolej Pentadbiran Perniagaan

 • menawarkan pelbagai program akademik yang berkualiti termasuk Program Kepujian Kolej dan satu daripada hanya lima darjah jualan profesional di negara ini
 • Adalah satu daripada hanya 15 peratus kolej di seluruh dunia untuk mencapai akreditasi AACSB
 • Mengekalkan nisbah fakulti-ke-pelajar yang rendah dan saiz kelas purata 30 hingga 35
 • Menyediakan peluang magang yang cemerlang dengan 90 peratus pelajar sarjana menamatkan sekurang-kurangnya satu magang
 • Anugerah lebih daripada $ 250,000 dalam biasiswa setiap tahun kepada pelajar perniagaan baru dan berterusan
 • Mempunyai kadar penempatan 80 peratus di seluruh kolej dan kadar penempatan 100 peratus di Schmidt School of Professional Sales
 • John B. dan Lillian Neff Trading Room adalah salah satu daripada 30 kemudahan di Amerika Syarikat yang menawarkan pelajar hidup dan menangguhkan makanan dari semua bursa saham dunia
 • Pelajar mempunyai peluang untuk menguruskan dana pelaburan $ 1 juta untuk Yayasan UT
 • Penasihat perkhidmatan pelajar telah diiktiraf kerana berpusatkan pelajar mereka, dengan masing-masing menerima "Penasihat UT Cemerlang".

Pernyataan Misi (Diterapkan 12/5/03)

Kami, Kolej Pentadbiran Perniagaan, komited untuk menyediakan badan pelajar yang pelbagai untuk kerjaya sepanjang hayat sebagai pemimpin dan profesional yang menyumbang, dan meningkatkan dunia amalan perniagaan.

Dengan berbuat demikian, kami menyokong misi Universiti Toledo, institusi penyelidikan metropolitan awam yang berpusat pada pelajar, terutamanya melalui penekanan yang seimbang terhadap pembangunan dan penyampaian program ijazah perniagaan yang unggul di peringkat sarjana, tuan dan doktor, sumbangan berpengaruh penyelidikan dan penerbitan, dan penglibatan dengan komuniti kita secara umum dan komuniti perniagaan khususnya serta berkhidmat sebagai sumber untuk pembangunan ekonomi serantau.

Kolej ini mempromosikan dan didedikasikan kepada persekitaran yang kondusif untuk inovasi dan penambahbaikan yang berterusan melalui satu set nilai teras dan komitmen bersama yang merangkumi penghormatan, pembangunan profesional, kelakuan etika, akauntabiliti individu, kepelbagaian, peluang yang sama, dan kebebasan siasatan dan ekspresi.

Penyataan Visi

" Membangunkan Pemimpin-Pemimpin Hidup untuk Dunia Perniagaan .."

Kolej Pentadbiran Perniagaan di Universiti Toledo bercita-cita untuk menjadi pemimpin diiktiraf di kalangan universiti metropolitan awam dengan:

 • Bergerak ke tahap kecemerlangan yang seterusnya dalam pengajaran, penyelidikan dan jangkauan.
 • Membina reputasi kami di kawasan terpilih sebagai rakan pembelajaran pilihan untuk pelajar dan komuniti perniagaan.
 • Menjadi perhatian untuk integrasi pengetahuan dan amalan.
 • Memperkukuhkan daya penyesuaian dan semangat keusahawanan kami.
 • Meningkatkan keupayaan graduan kami untuk bersaing dan menyumbang kepada pasaran perniagaan global.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

University of Toledo College of Business Administration

Memajukan kerjaya-mengembangkan HR anda pengetahuan sumber manusia anda dan bersedia untuk pensijilan HR. ... [+]

Pengurusan Profesional Sumber Manusia Kajian

Memajukan kerjaya-mengembangkan HR anda pengetahuan sumber manusia anda dan bersedia untuk pensijilan HR.

Jika anda telah merancang untuk meningkatkan kemahiran sumber manusia dan pengetahuan dan bersedia untuk Profesional dalam Sumber Manusia (PHR®) atau Profesional Kanan pada Sumber Manusia (SPHR®) jawatan, kini adalah masa untuk mendaftar dalam kursus PHRM kami.

Kami menawarkan program ini dengan kerjasama Persatuan bagi Pengurusan Sumber Manusia (SHRM). Kurikulum ini meliputi HRCI baru dikemaskini 2007 badan pengetahuan yang membangunkan kecekapan dan kemahiran membuat keputusan menuntut profesion.

Sebagai program persediaan pensijilan, secara konsisten berdegup kadar kelulusan negara. ... [-]

Amerika Syarikat Toledo
Permintaan Maklumat
Sambilan
11 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Toledo College of Business Administration

The Executive Center untuk Daya Saing Global di Kolej Pentadbiran Perniagaan mewujudkan perkongsian dengan organisasi untuk menyediakan disesuaikan, latihan perniagaan di ... [+]

The Executive Center untuk Daya Saing Global di Kolej Pentadbiran Perniagaan mewujudkan perkongsian dengan organisasi untuk menyediakan disesuaikan, latihan perniagaan di tapak dan pembangunan.Berikutan peluang latihan profesional kepimpinan dan pembangunan pengurusan kini antara yang paling dipacu pasaran untuk meningkatkan produktiviti dan ROI:

Pengurusan projek Pengurusan Kewangan Melaksanakan LEAN Enterprise Latihan Six Sigma Green Belt Program Latihan difasilitasi tapak Perniagaan dengan AchieveGlobal (Zenger-Miller) Mendapatkan Keputusan Urusan di Hari 's Menukar Alam Sekitar Dua Minit Bor Rapid Perancangan Strategik Menggunakan Maklumat Kewangan bagi Membua... [-]
Amerika Syarikat Toledo
University of Toledo College of Business Administration

Memenuhi standard profesional pengurusan projek. ... [+]

PENGURUSAN PROJEK SEBAGAI KOMPETENSI TERAS

Organisasi pelbagai saiz dan dari semua sektor telah memeluk Pengurusan Projek kerana ia:

• Meningkatkan produktiviti • Menyokong penggunaan yang berkesan yang berkualiti dan inisiatif peningkatan kos • Mempercepatkan penghantaran produk dan perkhidmatan baru • Meningkatkan kepuasan pelanggan

Hari ini, lebih banyak perniagaan memberi tumpuan kepada pengurusan projek sebagai satu cara yang berkesan untuk menangani pelbagai isu.

BERTEMU PROFESSIONAL STANDARD PENGURUSAN PROJEK

Anda akan memperoleh pengetahuan yang sepenuhnya selaras dengan Institut Pengurusan Projek

Panduan kepada Badan Pengurusan Projek Ilmu (PMBOK® Guide). Ramai peserta menggunakan kursus ini sebagai landasan ke arah mendapatkan pensijilan sebagai Pengurusan Profesional Projek (PMP) atau Certified Pengurus Projek Bersekutu (CAPM).University of Toledo, Executive Center untuk Daya Saing Global ialah Pemberi Pendidikan Berdaftar PMI (REP) dan akan mengeluarkan 14 Unit Pembangunan Profesional (PDUs) bagi orang-orang menamatkan kursus ini.... [-]

Amerika Syarikat Toledo
Permintaan Maklumat
Sambilan
2 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu