Valencia College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

A College That Carees

Valencia College memenangi Hadiah Aspen 2012 untuk Kecemerlangan Kolej Komuniti, mengiktirafnya sebagai kolej dua tahun terbaik di Amerika Syarikat. Kami dinamakan yang terbaik kerana kami menyediakan pendidikan berkualiti dan membantu pelajar mencapai matlamat mereka. Kami mempunyai salah satu daripada kadar tamat pengajian tertinggi di negara ini dan memberikan pemindahan yang secukupnya kepada universiti negeri.

Valencia College adalah tempat yang lebih berpatutan untuk memulakan pendidikan AS anda. Kami menyediakan dua tahun pertama ijazah sarjana muda, tetapi kos pengajian kami 40 peratus kurang daripada universiti negeri. Kami juga mempunyai profesor dan penasihat yang hebat, saiz kelas kecil, dan banyak sumber sokongan untuk membantu anda berjaya.

Dengan lebih daripada 175 negara diwakili di kampus kami, Valencia College mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia. Dan, di mana sahaja anda datang, kami akan membantu anda memperoleh pengalaman kolej AS yang berjaya.

Valencia College diiktiraf oleh Persatuan Kolej dan Sekolah Selatan.

International Education Week 2018 - "We Are One"Steven Sobel, Minggu Pendidikan Antarabangsa 2018 - "Kami Sudah Satu"

Kehidupan di Orlando

Sunshine sepanjang tahun, taman tema tempatan, dan pantai-pantai yang berdekatan telah menjadikan Orlando sebagai destinasi percutian utama. Tetapi yang lebih penting, ia adalah tempat yang bagus untuk hidup dan belajar. Inilah sebabnya:

 • Orlando adalah pelbagai budaya, dengan penduduk imigran yang tinggi. Pada tahun 2008, majalah Forbes bernama Orlando # 5 dalam senarai "ibu pendatang baru Amerika."
 • Orlando semakin meningkat sebagai pemimpin kebangsaan dalam bidang penjagaan kesihatan dan bioteknologi dengan Bandar Perubatan berkembang pesat, yang merangkumi Kolej Perubatan Universiti Florida Pusat, MD Anderson Institut Penyelidikan Kanser Orlando, Hospital Kanak-kanak Nemours dan Pusat Penyelidikan Universiti Florida.
 • Downtown Orlando mempunyai tempat-tempat seni yang unik dan pemandangan muzik yang berkembang pesat. Juga, Orlando adalah destinasi membeli-belah dan tempat makan yang terkenal di peringkat antarabangsa, dengan lebih daripada 5,000 restoran.
 • Bagi peminat sukan, Orlando adalah rumah kepada pasukan bola sepak UCF Knights, pasukan bola keranjang Orlando Magic, pasukan bola sepak Orlando City dan latihan baseball musim bunga untuk Atlanta Braves dan Houston Astros.
 • Cuaca di Florida Tengah adalah ringan, dengan purata suhu purata 72.4F / 22.4Cd.
 • Metro Orlando adalah salah satu kawasan berteknologi tinggi yang berkembang pesat di dunia dan telah lama diiktiraf sebagai pusat utama untuk pemodelan, simulasi, dan latihan, dengan lebih daripada 100 syarikat di kawasan itu, termasuk Northrop Grumman dan Lockheed Martin.
 • Dikenali sebagai "The City Beautiful," Orlando adalah rumah kepada lanskap landskap yang subur dan asli, termasuk lebih daripada 300 tasik dan sungai.


Kami Menyokong Pelajar Antarabangsa

Di Valencia College , kami menghargai pelajar antarabangsa kami dan berusaha untuk mewujudkan persekitaran yang memupuk persefahaman dan penghayatan silang budaya. Selain ditugaskan kepada penasihat yang dapat membantu anda setiap langkah sepanjang karier kolej anda, anda juga dapat memanfaatkan perkhidmatan kami yang lain.


Perkhidmatan sokongan

 • Penasihat antarabangsa untuk membantu proses kemasukan, imigresen, nasihat akademik dan peribadi untuk pelajar F-1 dan J-1.
 • Sesi orientasi semata-mata untuk pelajar antarabangsa.
 • Sokongan akademik, termasuk perpustakaan, makmal, pusat menulis dan tunjuk ajar.
 • Wi-Fi percuma, makmal komputer, akaun e-mel, dan sokongan IT.
 • DirectConnect ke UCF - sebuah program yang menyediakan kemasukan yang dijamin dan peralihan yang lancar ke University of Central Florida.


Buat Pengalaman Kolej Kebanyakan Anda

Dari akademik untuk terlibat di kampus, Valencia College menyediakan banyak peluang untuk memaksimumkan masa anda di sini.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Minggu Pendidikan Antarabangsa - Festival Makanan dan Tarian 2017

Program Ijazah Tertinggi

Valencia College menawarkan lebih daripada 60 program pengajian. Program yang paling popular di kalangan pelajar antarabangsa kami ialah perniagaan, kejuruteraan, dan seni dan hiburan. Program-program ini menyediakan pengalaman peribadi dan diajar oleh profesional industri.


Honour College

The James M. dan Dayle L. Seneff Honors College menyediakan kursus pengajaran yang mencabar dan mendalam, serta penekanan kepada pembelajaran di luar bilik darjah. Pilih daripada tiga trek yang berbeza: Kajian Interdisiplin, Kepimpinan atau Penyelidikan Sarjana Muda.


Acara dan Aktiviti Kampus

Dari festival filem ke konsert muzik dan tarian, drama, penceramah tetamu dan acara kebudayaan seperti Festival Filem Brazil dan Minggu Pendidikan Antarabangsa, selalu ada sesuatu yang berlaku di kampus Valencia College . Acara pelajar terbesar adalah Hari Roh, festival yang diadakan setiap musim gugur. Tradisi lama, acara penuh keseronokan ini menampilkan muzik, makanan, permainan, dan pertandingan.

International Education Week - "We Are One"Steven Sobel, Minggu Pendidikan Antarabangsa 2018 - "Kami Sudah Satu"

Kelab Pelajar dan Organisasi

Terdapat banyak cara untuk melibatkan diri di kampus dan bertemu dengan orang baru di Valencia College . Terdapat lebih daripada 60 kumpulan pelajar, kelab dan organisasi, termasuk kelab untuk filem, buku, pencinta seni dan haiwan, kumpulan minat kerjaya, kerajaan pelajar, Sukarelawan Valencia dan sukan intramural.


Kelab Pelajar dan Organisasi dengan Perspektif Global

 • pengampunan antarabangsa
 • Persatuan Pelajar Caribbean
 • Persatuan Pelajar Islam
 • Valencia International Club
 • Model Bangsa-Bangsa Bersatu
 • Kelab Kebudayaan Arab Amerika
 • Persatuan Pelajar Haiti
 • Persatuan Pelajar Antara Budaya Valencia
 • Pertubuhan Pelajar Amerika Latin
 • Persatuan Keamanan dan Keadilan

Lokasi

Orlando

Alamat
North Econlockhatchee Trail,701
32825 Orlando, Florida, Amerika Syarikat