Baca keterangan rasmi

Sejak tahun 1935, VFMC telah mendapat reputasi sebagai kolej swasta dua tahun yang terakreditasi bersama-sama. Ditunjuk sebagai Kolej Tentera Pennsylvania ™, VFMC menyediakan pengalaman pendidikan yang tidak seperti yang lain di Komanwel Pennsylvania. Yayasan akademik yang berkualitas, yang disokong oleh persekitaran tentera, menciptakan pendekatan pendidikan holistik untuk membangun pemimpin tokoh untuk hari ini dan ke masa depan. Kemahiran dan sifat yang dikembangkan melalui Lima Pokok: Akademik Kecemerlangan, Pembangunan Watak, Motivasi Peribadi, Pembangunan Fizikal dan Kepimpinan meletakkan asas kepada graduan kami untuk mencapai kejayaan akademik dan peribadi.

Secara keseluruhan, misi Valley Forge Military College adalah untuk mendidik para kadet dalam persekitaran akademik dan ketenteraan untuk bersedia sepenuhnya untuk tanggungjawab mereka sebagai pemimpin warganegara yang berwaspada mental, baik dalam badan, menaruh perhatian orang lain dan memiliki rasa tanggungjawab tertinggi , kesetiaan, dan keberanian. Untuk memupuk piawaian moral yang tinggi dan ciri-ciri sifat yang kuat yang akan menjadikan semua kadet menjadi kredit kepada diri mereka sendiri, keluarga mereka, almamater mereka, dan negara mereka.

Visi VFMC adalah menjadi suar bersinar, memanggil orang muda dari seluruh dunia untuk datang bersama untuk mengembangkan potensi intelektual, fizikal, moral dan kepimpinan mereka sepenuhnya melalui struktur dan inspirasi yang disediakan oleh tradisi keunggulan Valley Forge.

Falsafah VFMAC adalah untuk meningkatkan jumlah individu dalam sistem komprehensif peningkatan diri dan kumpulan. Institusi ini bertujuan untuk mendidik setiap kadet dalam cara yang menyumbang dan memperkuat keupayaan kadet untuk mencari dan mengejar cabaran kehidupan dengan yakin. Valley Forge mengejar matlamat ini dengan menggunakan persekitaran akademik dan ketenteraan yang menyeluruh sebagai mekanisme integratif untuk menyediakan graduannya menjadi tokoh warganegara yang berpendidikan. Dinamika masyarakat yang diterajui oleh kadet yang tegas dan diselia kami menimbulkan komitmen terhadap kewarganegaraan yang bertanggungjawab dan berpengetahuan dalam masyarakat yang demokratik. Pendidikan sekolah tentera Valley Forge membantu para graduan memperoleh kebolehan dan aspirasi untuk menghadapi dan menyelesaikan masalah kehidupan, baik awam dan swasta.

Membina Pemimpin dengan Membangunkan Orang Seluruh

Kedua-dua persekitaran akademik dan ketenteraan, VFMAC membina pemimpin dengan membangunkan seluruh orang. Reputasi antarabangsa kami adalah berdasarkan asas yang diringkaskan oleh Five Cornerstones: Kecemerlangan, Motivasi Peribadi, Pembangunan Watak, Pembangunan Fizikal dan Kepimpinan . Matlamat lima tonggak adalah untuk membantu pelajar mencapai potensi akademik mereka dan untuk mencapai kejayaan bukan sahaja di dalam kelas tetapi di luar kelas juga. Dari pimpinan kepimpinan kadet ke kelab senapang untuk program ekuestrian yang memenangi anugerah, VFMAC mengajar kepimpinan dan tanggungjawab para pelajar dalam cara praktikal.

Kecemerlangan akademik

 • Fakulti berdedikasi kami membangunkan para kadet dengan pengetahuan untuk berkembang maju dalam kolej empat tahun, dalam karier mereka, dan sepanjang hidup mereka.

Motivasi Peribadi

 • Melalui kerja berpasukan, kebanggaan organisasi dan mewujudkan dan mencapai matlamat peribadi, setiap kadet belajar untuk mencapai kecemerlangan.

Pembangunan karakter

 • Kadet belajar menyumbang kepada masyarakat sambil mengekalkan piawaian dan watak cinta yang tinggi di negara kita.

Pembangunan Fizikal

 • Melalui pendidikan jasmani dan pertandingan atletik, setiap kadet mempelajari kebiasaan dan sikap yang diperlukan untuk kesihatan fizikal seumur hidup.

Kepimpinan

 • Melalui persekitaran berstruktur, kadet mempelajari tanggungjawab individu dan mendapat keupayaan untuk menjadi pemimpin warganegara.

ANTARABANGSA

PELAJAR ANTARABANGSA, Salah satu kekuatan hebat Akademi Ketenteraan Valley Forge

KEMASUKAN COLLEGE ANTARABANGSA

 • Lengkapkan permohonan secara dalam talian atau serahkan salinan keras dengan bayaran permohonan $ 25 yang tidak dapat dikembalikan
 • Hantar transkrip Sekolah Tinggi (Perkhidmatan Pendidikan atau Penilaian Pendidikan Sedunia, Inc)
 • Serahkan skor TOEFL 75 (berasaskan internet), 213 (berasaskan komputer), atau 550 (berasaskan kertas) ATAU
 • Skor IELTS dengan minima 6
 • Markah SAT / ACT

PELAJAR DAN ANUGERAH PELAJAR ANTARABANGSA ANTARABANGSA

 • Anugerah Kepimpinan Wanita Antarabangsa: Dianugerahkan untuk membantu para kadet perempuan INTERNASIONAL yang telah menunjukkan kepimpinan, kecemerlangan akademik dan komitmen untuk meningkatkan komuniti mereka. Pelajar mesti mempunyai IPad sekolah tinggi kumulatif sebanyak 2.5, SAT 1000 (Matematik dan Lisan) atau ACT 17. Dua surat cadangan diperlukan. Skor TOEFL 75 atau skor IELTS 6 diperlukan. Jika layak, pelajar akan layak mendapat geran Valley Forge sehingga $ 5,000. Boleh diperbaharui setiap tahun akademik dengan IPK 2.5.
 • Anugerah Merit INTERNASIONAL: $ 2,000- $ 8,000 geran setahun ditawarkan kepada pelajar INTERNATIONAL yang berkelayakan dengan rekod akademik atau sukan yang cemerlang. Skor TOEFL 75 atau skor IELTS 6 diperlukan. Boleh diperbaharui setiap tahun akademik dengan IPK 2.5.

ADMISI AKADEMI ANTARABANGSA

 • Lengkapkan permohonan secara dalam talian atau serahkan salinan keras dengan bayaran permohonan $ 100 yang tidak dapat dikembalikan
 • Gred untuk tiga (3) tahun terakhir (dalam bahasa Inggeris)
 • Semua pemohon antarabangsa dikehendaki mengemukakan skor dari Ujian Junior TOEFL
 • Penilaian yang diselesaikan oleh guru (Matematik, Bahasa Inggeris dan Pengetua / Pengetua Panduan)
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Arts

Valley Forge Military College

Bersekutu Sastera dalam program Seni Liberal menawarkan peluang kepada pelajar untuk meneroka pelbagai bidang disiplin yang menyediakan asas yang kukuh dalam Pengajian Li ... [+]

Bersekutu Sastera dalam program Seni Liberal menawarkan peluang kepada pelajar untuk meneroka pelbagai bidang disiplin yang menyediakan asas yang kukuh dalam Pengajian Liberal.

Program ini merangkumi kursus-kursus yang merangkumi disiplin Ilmu Kemanusiaan, Sejarah dan Sains Politik, menyediakan pelajar untuk meneruskan kepentingan akademik dan kerjaya mereka dalam pelbagai bidang termasuk undang-undang, perubatan, pendidikan, hubungan antarabangsa, perkhidmatan manusia, sastera dan budaya, diplomasi dan pentadbiran.

Kerana mereka mengejar asas pendidikan yang menyeluruh yang diberikan oleh program VFMC Seni Liberal, pelajar membangunkan latihan analisis, kemahiran berkomunikasi dan asas disiplin yang kukuh, yang akan membolehkan mereka untuk menilai isu-isu dan merumuskan penyelesaian bersama dan praktikal kepada masalah yang kompleks dan mencabar interaksi dalam masyarakat manusia dan menyediakan mereka untuk mengambil tempat mereka sebagai pemimpin rakyat dalam masyarakat yang semakin global.... [-]

Amerika Syarikat Wayne
Valley Forge Military College

Bersekutu Sastera program Keadilan dan Keselamatan Kajian dalam menyediakan pelajar dengan latar belakang yang menyeluruh di tempatan, negeri, negara, dan pertimbangan ke ... [+]

Bersekutu Sastera program Keadilan dan Keselamatan Kajian dalam menyediakan pelajar dengan latar belakang yang menyeluruh di tempatan, negeri, negara, dan pertimbangan keselamatan antarabangsa.

Dengan penekanan kepada kedua-dua perspektif teori dan kebimbangan praktikal, program VFMC Keadilan dan Keselamatan Kajian membangunkan pemahaman disiplin asas-asas keselamatan sama ada dalam penguatkuasaan undang-undang, keselamatan maklumat, atau keselamatan negara dan global. Kepekatan membenarkan pelajar untuk menyesuaikan kursus pengajian mereka untuk kepentingan individu di samping mengekalkan dpt kepada institusi empat tahun.

Pelajar yang menamatkan program ini akan bersedia untuk memasuki tenaga kerja sebagai keselamatan profesional peringkat rendah, atau dapat memindahkan kepada program sarjana muda empat tahun. kerjaya mungkin dengan ijazah ini termasuk penganalisis perniagaan perisikan, penganalisis perisikan, pegawai penguat kuasa undang-undang, profesional tentera, kakitangan pengurusan kecemasan dan juga mana-mana jawatan yang berkaitan dengan keselamatan yang memerlukan kajian dan analisis.... [-]

Amerika Syarikat Wayne

Ijazah Bersekutu

Valley Forge Military College

Bersekutu dalam program Pentadbiran Perniagaan menawarkan kurikulum akademik yang ketat menjurus untuk memenuhi semua keperluan Madya Muda Sastera manakala menempatkan pe ... [+]

Madya Pentadbiran Perniagaan

Bersekutu dalam program Pentadbiran Perniagaan menawarkan kurikulum akademik yang ketat menjurus untuk memenuhi semua keperluan Madya Muda Sastera manakala menempatkan pelajar yang besar dalam perniagaan di VFMC dan pemindahan seterusnya kepada institusi empat tahun, dalam mengejar ijazah sarjana muda . Matlamat program ini adalah untuk mendedahkan pelajar kepada teori-teori dan prinsip-prinsip yang mendasari pelbagai bidang perniagaan seperti yang pelajar boleh menilai lebih baik minat dan kebolehan mereka untuk kawasan ini pengajian tertentu. Teori ini dipertingkatkan lagi menggunakan aplikasi dengan kehidupan sebenar dan pengalaman perniagaan dalam arena perniagaan dan peristiwa-peristiwa semasa.... [-]

Amerika Syarikat Wayne
Valley Forge Military College

Program Associate of Science dalam Sains Fizikal dan Pra-Kejuruteraan menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh dalam kaedah saintifik dan pengetahuan mengenai prinsip-p ... [+]

Program Associate of Science dalam bidang Sains Fizikal dan Pra-Kejuruteraan menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh dalam kaedah saintifik dan pengetahuan tentang prinsip-prinsip yang mengawal kerja-kerja dunia fizikal. Pelajar program ini boleh memilih salah satu daripada dua trek berdasarkan minat mereka: Penyelidikan dalam Fizik, Bio-Fizik, Geofizik, Industrial Tech, atau Pra-Engineering.

Trek pra-kejuruteraan distrukturkan bagi pelajar merancang untuk memindahkan ke dalam program kejuruteraan dan memerlukan pelajar mengambil kursus-kursus tertentu dalam kalkulus dan kejuruteraan statik.

Program Pengajian

tradisi ketenteraan kita memberi manfaat kepada semua pelajar: mereka yang pergi untuk latihan pegawai dan mereka yang memilih untuk meneruskan laluan lain. Satu kajian oleh Korn / Ferry International menunjukkan bahawa kemahiran kepimpinan yang dipelajari dalam latihan ketenteraan meningkatkan kejayaan dalam hidup korporat - yang mungkin mengapa ramai graduan kita pergi kepada kapten perniagaan sendiri. Apa sahaja matlamat anda, VFMC mempunyai program akademik yang akan membantu anda sampai ke sana.... [-]

Amerika Syarikat Wayne
Alamat lokasi
1001 Eagle Road
Wayne, Pennsylvania, PA 19087 US
Media Sosial