West Hills College - Coalinga

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej West Hills, Coalinga adalah kolej, kolej dua tahun yang terletak di bandar Coalinga, California. Coalinga terletak di tengah-tengah, tengah-tengah antara Los Angeles dan San Francisco. West Hills College diiktiraf sepenuhnya oleh Suruhanjaya Akreditasi Kolej Komuniti dan Junior (Persatuan Sekolah dan Kolej Barat).

West Hills College terletak di Central Valley California, salah satu kawasan pertanian yang paling produktif di dunia. Lokasi pusat ini sesuai untuk pelajar yang berminat untuk tinggal dan belajar di sebuah komuniti kecil di luar bandar sambil terus mendapat akses ke banyak tarikan utama di California.

Coalinga adalah sebuah komuniti kecil, selamat, desa yang terletak kira-kira 100 kilometer dari Fresno, di tengah-tengah California di Amerika Syarikat Barat. Coalinga terletak tiga jam dari San Francisco dan Los Angeles serta Taman Negara Yosemite, Sequoia, dan Kings Canyon, dan pantai California dinamik. Iklim Mediterranean subtropika kering sangat baik untuk aktiviti luar.

Lokasi

Coalinga

West Hills Community College District

Alamat
300 Cherry Lane
93210 Coalinga, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 559-934-2100