Western Oklahoma State College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi Western Oklahoma State College ( WOSC ) adalah untuk memberikan pendidikan berkualiti tinggi, menyokong kejayaan pelajar, dan memberi kuasa kepada individu untuk menjadi anggota masyarakat tempatan, serantau, dan global yang produktif. Mengikuti misi kami, program dan perkhidmatan pendidikan Barat dirancang untuk membantu orang mencapai potensi individu, memperkaya kehidupan mereka, dan menjadi anggota masyarakat yang bertanggungjawab dan produktif.

Western Oklahoma State College wujud untuk pelajar. Dengan lembaga, pentadbiran, fakulti, dan stafnya, kolej ini komited untuk kejayaan pelajar, memperkuat komuniti, pengembangan teknologi, dan kerjasama dalaman dan luaran. Ini menegaskan akses yang sama ke semua aspek institusi untuk penduduk yang pelbagai. Ini melayani dan mendekati semua usaha dengan standard etika dan profesionalisme tertinggi - komitmen untuk cemerlang.

Inti setiap program perguruan, kajian adalah kurikulum teras pendidikan umum, elemen asas yang memberikan beberapa kesamaan dengan pengalaman pendidikan. Barat tetap komited untuk memerlukan kurikulum teras yang luas, pendekatan komprehensif dan pelbagai untuk pendidikan, yang menjadi asas bagi pelajar untuk berkembang secara peribadi, profesional, dan sosial dan mencari peluang untuk menjadi pelajar sepanjang hayat.

Lokasi

Altus

Alamat
North Main Street,2801
73521 Altus, Oklahoma, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: